מעב"ר

שירלי317

New member
גם לי יש אבא משוגע

קנה לי עקרונית ליומולדת בקיץ קסדת GPA גם.. רק שבגלל שלקח לה איזה חודשיים להגיע התייאשתי והחלטתי פשוט לקחת זיכוי של ה1900 שקל וכשיקנו לי סוס בקרוב אז לקנות בזה ציוד לסוסקי... LOL רק משעשע שבאותו יום הקסדה בדיוק הגיעה..חחח תתחדשי!

DiMi DiMa

New member
תחדשייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif

גם אני רוצה!!!!!
@|.... אבא שלי אמר שאוךי... זה גם התקדמות... חחחחחחחחחחחחחחחח:]

horse 1212

New member
../images/Emo108.gifאוי מושלמת שילי../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

איזה כייף לךךךך
תתחדשי מותק שלי
יום שלישי חסר לכן אתן לא באותתת
מושלמות שיליייי!

JuSt A d i

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

על שני הדברים גם על המקום
וגם על הקסדה גמני רוצה

מורי5

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif../images/Emo106.gif../images/Emo39.gif../images/Emo100.gif

מזל טוב על המקום השנייי ותתחדשי על הקסדההה גמאני רוצההה

תודה...../images/Emo24.gif

כ"כ רבתי עם אבא שלי שלא יקינה לי אותה ועכשיו אני רואה שכל העולם רוצה אותה
פפפפ

ענברי!איך מחצתי אותך XD

חח שמעתי את אבא שלך אומר לעודד:"עכשיו נקנה סוס הולנדי והכל יהיה בסדר"

הרבה זמן לא כתבתייי

היה לי שיעור קפיצות עם במבווש
... דייי כ"כ אוהבת תפוניתתת הזאתתתת
... בקיצוררר... היה די נחמד
עשינו מסלולן חמוד עם המכשולים החדשיםם... ובמבי הייתה מזה אמיצה! היא אפילו קפצה את החביות למרות שהיא דיפחדה ואני מזה גאה בה.
..חחח
והיה שיעור די קשהה... כי היא די חששה מהקורות החדשות והייתי ממש צריכה להתאמץ כדי שתקפוץ אותם... אבל היא קפצה אותם.. וזה מה שחשוב =]
ובסוף גם נפלתיי
חח כי היא סירבה לי אז פשוט עפתי והמתג נפל ביחד איתי חחח אח"כ ישר עליתי והמשכתיי... וסה"כ היה נחמדדד...ותמונה מהשיעור
פונית חתיכית שכמותההה!!

המממ...

בשבוע שעבר- ביום ראשון רכבתי על אינדי וכל השיעור שמרתי עליו מכונס והוא היה ממש חמוד
ואז עשינו איזה תרגיל שהתחת שלו נכנס פנימה [של המעגל] אבל הראש ממשיך ישר.. והצלחתי!
ואחר כך גם הצלחתי להוציא אותו על רגל נכונה בצד שהוא תמיד יוצא הפוך.. בזכות התרגיל הזה.. קיצור היה שיעור מצויין
ביום שני רכבתי על רעם השמן... שיעור ראשון עם המורה החדשה.. עשינו קומבינציה של כמה מכשולים בלי צעד בכלל ביניהם, ואז עוד איזה שניים עם כמה צעדים ביניהם, ואז אחרון שבאים אליו בקאנטר.. רעם השמן הזה כמובן עשה לי באקינג אבל אני חושבת שהישיבת קפיצות שלי השתפרה קצת... אהה והיום עשיתי סתם שיעור בורד הגליל (הייתי שם בסופשבוע) ובגלל שאמרתי להם שאני רוכבת אז הם נתנו לי סוס עצלן כדי שיהיה לי קשה
ובעיקרון עשינו מעברים של מקצבים וזהו.. היה לי די קשה להוציא אותו לקאנטר אבל בסוף הצלחתי.. וההיא שהייתה שם אמרה לי שהיא לא ציפתה בכלל שהוא יעשה קאנטר ושהיא הופתעה לטובה
ושאני רוכבת ממש טוב יחסית לשנתיים. יאיי
זהו בערך

DiMi DiMa

New member
פששששששששששששש../images/Emo108.gif

כל הכבוד!!!!
ההלוואי עליי שיעורים כאלה!!!

שירלי317

New member
לאנסלוטטטי

היה לי היום שעור על לאנסלוט... אבל המשוגע הזה נראה לי התחיל לראות רוחות (כמו פראל'ינקה מכנות בערך..) בדרך למנז' (רכיבה של 5-10 דקות...) הוא התחיל להתחרפן ולא הסכים ללכת וכל הזמן הסתובב חזרה.. ואז פתאום צץ לו בלי קשר איזה אחד על אפלוסה באמצע "פתיחות" רוכב כמו איזה מעוות... אז לאנסלוט עוד יותר התחרפן.. אחרי זה הוא ראה כבשים ליד שם... והתחיל ללכת לי אחורה... ולא הסכים להמשיך... אז ירדתי ממנו וגררתי אותו עד סוף הירידה.. עליתי חזרה ומה צץ לו פתאום כבר ממש 2 דקות מהירידה למנז'?! שניים על אופנואים.. בקיצור שיגע לי ת'שכל.. אבל היה סך הכל שעור נחמד מאוד... אבל כשהעברתי מהמנוף למתג הרגיל הוא נשען לי על הידיים ממש חזק ... בלע הממ... ושוב אני שואלת... לתזכורת... אם למישהו יש מושג על סוסים למכירה שיצור איתי קשר במסרים... *תנינון אלמוגי!*

horse 1212

New member
../images/Emo108.gifלא שיעור אבל...

סתם רכיבה..
רכבתי על אחד,היה ממש טוב
הוא מתרכך ממש מהר!! הצלחתי לשמור אותו במסגרת בהליכה טרוט וקאנטר
ייאייי מאושרת..
חחחח..

למעלה