מעב"ר מה עשיתי בשיעורי רכיבה אצל מורני
ו ווינגז New member 22/10/05 #1 ../images/Emo71.gif../images/Emo115.gifמעב"ר מה עשיתי בשיעורי רכיבה אצל מורני
א אליעד המלך New member 22/10/05 #2 נצל"ש קטן... פפפפפפ שנים לא כתבתי פה....... אני רואה הליכלוכים לא ניגמרים פה.... מישו יודע אם התחרות ביגור תיתקים ואם כן אם היא אזורית פנימית או דרוג? ואיזה מיקצים יהיו ?
נצל"ש קטן... פפפפפפ שנים לא כתבתי פה....... אני רואה הליכלוכים לא ניגמרים פה.... מישו יודע אם התחרות ביגור תיתקים ואם כן אם היא אזורית פנימית או דרוג? ואיזה מיקצים יהיו ?
א אליעד המלך New member 22/10/05 #4 אז מתי התחרות הרשונה העונה.?..ו... מישהוא יודע א יש איפה שהוא תחריות פנימיות ?
א אליעד המלך New member 22/10/05 #6 פפפ בסדר אני יודע להיכנס לאתר של ההיתאחדות וליקרוא.. זה לא תמיד מדויק השאלה אם למישו יש מושג מעבר לזה?
פפפ בסדר אני יודע להיכנס לאתר של ההיתאחדות וליקרוא.. זה לא תמיד מדויק השאלה אם למישו יש מושג מעבר לזה?
ע ענבריי 10 New member 22/10/05 #7 ............. לא שיעור.... תחרות היה כ"כ טובבבבבבב עשיתי סיבוב נקי ואז בג'אמפ אוף הייתה לי הפלה.... אז זכיתי מקום שניייי יאייי בילבוש כ"כ מושמללמתתתת אין לי כח לפרט
............. לא שיעור.... תחרות היה כ"כ טובבבבבבב עשיתי סיבוב נקי ואז בג'אמפ אוף הייתה לי הפלה.... אז זכיתי מקום שניייי יאייי בילבוש כ"כ מושמללמתתתת אין לי כח לפרט
L lions queen New member 22/10/05 #9 ../images/Emo23.gifכן, טוב.. אם ככה גם אני חולמת על אבא משוגע.. מזל"ט על המקום ותתחדשי
T TauraMan New member 22/10/05 #16 והיא יפה,ובעיקר- היא באופנה.../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif