מעב"ר מה עשיתי בשיעורי רכיבה
N Noa Geva New member 6/10/05 #2 חח השיעור זוועות! באמת שרכבנו גרוע אבל היה מצחיק! ורכבתי על סלייטר פעם ראשונה, גררר כזה נוח וחמוד והבאתי תפוחים, וטוב שפאשה לא אכל הכל ועשיתי לו בוק
חח השיעור זוועות! באמת שרכבנו גרוע אבל היה מצחיק! ורכבתי על סלייטר פעם ראשונה, גררר כזה נוח וחמוד והבאתי תפוחים, וטוב שפאשה לא אכל הכל ועשיתי לו בוק
N Noa Geva New member 6/10/05 #9 טוב יאללה... לא נעים להציף תמונה אחרונה-של הסייחה! חח דיי אני כל פעם מתלהת מחדש מזה שהיא משנה ת'צבע שלה!
טוב יאללה... לא נעים להציף תמונה אחרונה-של הסייחה! חח דיי אני כל פעם מתלהת מחדש מזה שהיא משנה ת'צבע שלה!
ח ח נ ו ו ו ש New member 7/10/05 #19 זה סלייטר? חח אני ממש שנאתי אותו לפני שהוא עזה אבל זה עצוב למרות הכל שהוא עבר חווה אבל במחשבה שנייה הרבה יותר טוב לו שם..
זה סלייטר? חח אני ממש שנאתי אותו לפני שהוא עזה אבל זה עצוב למרות הכל שהוא עבר חווה אבל במחשבה שנייה הרבה יותר טוב לו שם..
A A z a r o New member 6/10/05 #3 אמממ../images/Emo76.gif../images/Emo103.gif היה שיעור בסדר..... רכבתי על פיטר קפצנו לא גבוה... הוא נבהל די הרבה אבל בסך הכל היה שיעור כייף סוסה מחוות מכורה {יש לה עניים כחולות אבל לא רואים =(} --->
אמממ../images/Emo76.gif../images/Emo103.gif היה שיעור בסדר..... רכבתי על פיטר קפצנו לא גבוה... הוא נבהל די הרבה אבל בסך הכל היה שיעור כייף סוסה מחוות מכורה {יש לה עניים כחולות אבל לא רואים =(} --->
C cowgirl Ms New member 7/10/05 #15 מכורה ../images/Emo99.gif../images/Emo80.gif אנ כל כך אוהבת את החווה הזאת. והסוסה הזאת יפייפיה...
A A z a r o New member 7/10/05 #17 סוף סוף מישהי שמכירה אותה!!! יש לי מלא תמונות שלה איתי.... גררררר היא כל כך מושלמת והשם שלה מצדיק אותה כל כך!!! פרינסס
סוף סוף מישהי שמכירה אותה!!! יש לי מלא תמונות שלה איתי.... גררררר היא כל כך מושלמת והשם שלה מצדיק אותה כל כך!!! פרינסס
C cowgirl Ms New member 11/10/05 #52 בהחלט..../images/Emo80.gif ראית את הסטאליון שלהם?? אני לגמריי מאוהבת בו.. כזה סוס יפהפה..
O olivia 4 ever New member 7/10/05 #13 שיעוררר מעולההה היה לי שיעורר אם נועה חפץץ ... היה ממש כיף ! עבדנו על הצלבות פתיחת וסגירת צעד והיה נחמד.... רב הזמן
שיעוררר מעולההה היה לי שיעורר אם נועה חפץץ ... היה ממש כיף ! עבדנו על הצלבות פתיחת וסגירת צעד והיה נחמד.... רב הזמן
P PinkHorse New member 7/10/05 #16 זה הראשיות שבאופנה עכשיו../images/Emo8.gif. חח לכולם בערך יש אותן.