היה שיעור מדהים!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif../images/Emo106.gif
אני לרוב לא כותב מעברים....אבל זה נראה לי השיעור שאני בחיים לא אשכח... ~אז ככה, מה שיחד את השיעור הזה מאחרים הוא שתמיד שיקגו לא יציב, לא אצלי בייד....כל דבר קטן מקפיץ אותו... אבל היום דרור נכנס והתחיל ממש להיכנס בי, כאילו ממש לחץ, והסביר לי כמה אני רוכב את שיקגו בצורה נינוחה מידי 0בישבילי)... וגם כמה עוצמה אני מפספס ככה, אז התחלתי לדרבן ולהחזיק את כל העוצמה שזה עשה, והעברתי לו את כולה לאחור, במקום שהוא סתם יתפזר, ולבסוף הוא נהייה ממש סוס מכונס...לא כמו סתם סוס עם ראש עגול...ואז כבר נגמר השיעור....(עבדנו על יציבות , סוס גבוה מאוד, קצר, ובייד...ועל קצב קבוע..והרבה אבל הרבה יותר אקטיבי... כשנגמר השיעור בעצם עשיתי את מה שגרם לי להתלהב כל כך מהרכיבה היום... כינסתי אותו על מוכות ממש ממש קצרות ו"הרמתי אותו למעלה, ואז הרמתי ארכובות (<אני ממש לא יושב טוב באוכף הזה פפפפפ
....) ויצאתי לטרוט מוארך בדיאגונל...וממש הבאתי אותו לשיאו!...אבל מ-מ-ש... היה מ-ד-ה-י-ם!, הרגשתי תהשהייה שהייתה לו בין רגל לרגל...כאילו אני מרחף...והוא היה כל כך בשליטה...אז עשיתי איזה עשר דקות תרגילים בטרוט אקטיבי עם המון טרוטים מוארכים ואז מקוצרים...!!!!! אני ממש ממש ממש מרוצה מהיום!, מרגיש כאילו ממש התקדמתי-כי הטרוט המאורך זה לא הקטע-הוא התוצאה, תוצאה של שליטה, דיוק, סוס גבוה ובאמת בייד, כמו שצריך....