מעב"ר

horse 1212

New member
הוא לא מסכן..

טוב נו בהתחלה הוא לא הכי אהב ת'ראשייה..מרעה-ראשיה חדשה-קיסר.. אנה תבין..חח..אבל בכל מקרה הוא התרגל וזה נראה ממש טוב עליו במציאות..
ורוד ממש יפה לקייסי..
חמוווווד

PinkHorse

New member
הוא דווקא אהב אותה..

הוא התחיל לנשנש אותה
פשוט כשחזרתי מחו"ל התעללתם בו והוא עשה בעיות במרעה
אבל אחרי יומיים הוא כבר היה בסדר
.

PinkHorse

New member
למה הומו זה רע../images/Emo35.gif

חוצמזה שהוא אוהב את זה ומתאים לו, אז למה לא

Z i N a1

New member
../images/Emo133.gifלמה מסכן? גם הסוס שלי "הומו"

גם לי יש ראשייה ורודה כזאת וגם שמיכה ורודה בצבע הזה...חחח וזה ממש יפה לו..

JuSt A d i

New member
כי שלוק כהה אז זה יפה לו

אבל קיסר חום ו-חום וורוד ממש לא הולך ביחד
אני בטוחה שגם לטורנדו הורוד יהיה יפה

PinkHorse

New member
דווקא באמת מתאים לו ורוד.

וכל החווה אומרת, אפילו הבנים בחווה התחילו לאהוב ורוד
. חח פתאום את קולטת:"ורוד זה צבע יפה!" ~רגע של שקט~ "אתה בסדר?" חח ולמרות שזה לא נראה בתמונות זה דווקא נורא מתאים לו ויש לזה גוון קצת שונה, בתמונות זה יוצא קצת צעקני. באמת שזה מתאים לו
.

אני לא יודעת מה אתכם...

למרות שאני ממש רוצה לרכב על רונלד עם שמיכה ורודה וזה יהייה מאוד יפה לו... אני לא יעשה לו את זה.. חחח בינתיים הוא גאה לרכב עם שמיכה אפורה של סילבסטר

PinkHorse

New member
אני לא חושבת שזה כ"כ משנה.

וכל עוד זה מתאים וזה נוח אז מה זה משנה? מילא בסוף כל הציוד מחליף צבעים ונהפך להיות ג'יפה
. והסוס לא יודע שהוא הומו
.

alon oak

New member
היה שיעור מדהים!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif../images/Emo106.gif

אני לרוב לא כותב מעברים....אבל זה נראה לי השיעור שאני בחיים לא אשכח... ~אז ככה, מה שיחד את השיעור הזה מאחרים הוא שתמיד שיקגו לא יציב, לא אצלי בייד....כל דבר קטן מקפיץ אותו... אבל היום דרור נכנס והתחיל ממש להיכנס בי, כאילו ממש לחץ, והסביר לי כמה אני רוכב את שיקגו בצורה נינוחה מידי 0בישבילי)... וגם כמה עוצמה אני מפספס ככה, אז התחלתי לדרבן ולהחזיק את כל העוצמה שזה עשה, והעברתי לו את כולה לאחור, במקום שהוא סתם יתפזר, ולבסוף הוא נהייה ממש סוס מכונס...לא כמו סתם סוס עם ראש עגול...ואז כבר נגמר השיעור....(עבדנו על יציבות , סוס גבוה מאוד, קצר, ובייד...ועל קצב קבוע..והרבה אבל הרבה יותר אקטיבי... כשנגמר השיעור בעצם עשיתי את מה שגרם לי להתלהב כל כך מהרכיבה היום... כינסתי אותו על מוכות ממש ממש קצרות ו"הרמתי אותו למעלה, ואז הרמתי ארכובות (<אני ממש לא יושב טוב באוכף הזה פפפפפ
....) ויצאתי לטרוט מוארך בדיאגונל...וממש הבאתי אותו לשיאו!...אבל מ-מ-ש... היה מ-ד-ה-י-ם!, הרגשתי תהשהייה שהייתה לו בין רגל לרגל...כאילו אני מרחף...והוא היה כל כך בשליטה...אז עשיתי איזה עשר דקות תרגילים בטרוט אקטיבי עם המון טרוטים מוארכים ואז מקוצרים...!!!!! אני ממש ממש ממש מרוצה מהיום!, מרגיש כאילו ממש התקדמתי-כי הטרוט המאורך זה לא הקטע-הוא התוצאה, תוצאה של שליטה, דיוק, סוס גבוה ובאמת בייד, כמו שצריך....

fliperit

New member
היה יום סבבה בחווה

למרות שהמאמנת שלי לא הייתה.. בהתחלה רכבתי על פליפ...עשיתי מעגלים מהירים וספינים ובסוף נתתי לחברה שלי לסובב אותו (כי היא רוכבת רק על סוסי בית ספר- והרבה זמן היא לא ישבה על ספין טוב) והיא אמרה שהוא מגניב לגמרי..אח"כ קיררנו אותו ביחד (אני ישבתי על התחת שלו) איך שסיימתי לרכב עליו יצאתי על סמרטי (הסוס של המאמנת שלי) לטיול הליכה...והוא היה ממש קפיץ..הוא כל הזמן רצה לעבור לטרוט- אבל אסור לו, אז זה היה מציק קצת אח:"כ יצאתי לטיול עם שני תלמידים..והובלתי את אחד מהם (אני ישבתי על גב של פוני וולשי חמוווווד)..והיה קצת משעמם אבל בגלל שגם חברה שלי יצאה איתנו אז היה בסדר.

למעלה