מעב"ר

היה שיעור בסדר

הייתי על קאמלוט שהוא הסוס של המדריכה... והוא ערבי טהור גזע
בקיצור הוא עשה לי כמה באקים והיה מאוווד נמרץ אבל בעיקרון היה יחסית נחמד חוץ מהקטע הראשון שלקח לי איזה רבע שעה לעלות על הסוס ולסדר ארכובות כי אני ממש ממש לא מסתדרת טוב על האוכפי אינגליש אבל בעיקרון היה בסדר וגם צילמו אותנו לערוץ עשר כי צילמו איזה פקצה שהיא רכבה איתנו והיא הצטלמה לתוכנית הכרות והיא רשמה שהיא יודעת לרכב. הקטע המצחיק הוא שהיא לא עלתה על סוס בחיים שלה והיא לא ידעה לעשות כלום וזה לקח לנו איזה עשר דקות מהשיעור.. בכל אופן גם צילמו אותנו וזה היה מאוד משעשע לראות את הדבר הזה מנסה לרכב עם נעלי שפיץ ועקבים בגובה עזריאלי...

cowgirl Ms

New member
וואי, קמלוט.../images/Emo80.gif

כמה זמן לא רכבתי על הסוס הזה. איך הוא? מה שלומו? נראה בסדר?

שוב שבת,שוב דרסז',שוב רע

מתי הוא כבר יבין שנמאס לי? האמיר הזה! עליתי על שבת לדרסז' והיה ממש רע..כאילו היא לא סוסת דרסז' והיא לא יורדת למתג ולא עובדת מאחורה וזה..ואתה מנסה ויודע שעל סוס אחר היית מצליח ואני מרגישה כ"כ תקועה ואמיר לא נותן לי לעבור סוס! ויש לנו אולי תחרות בסוכות ואין לי שמץ על מי אני אתחרה.. כאילו רציתי לנסות לאתגר את עצמי ולעשות על שבת אחרי כמה שיעורים נחמדים אבל זה לא עובד! היא לא עובדת מאחורה וכל פליק זה באק וכ' וכו'.. נמאס לי!

fliperit

New member
אני לא מכירה את הסוסה

אבל מנסיון: סוסם שלא יודעים את העבודה מקדמים הכי הרבה את הרוכב. אל תתיאשי...יום אחד את תתחילי להרגיש שקל לך לרכב עליה וזה יגיד שהתקדמת המון :) בהצלחה...

יום אחד..

אבל בינתיים אני מרגישה כאילו אני מפגרת אחרי כל הקבוצה.. והמדריך שלי לא הכי מעודד.. היה לי ישעור אחד מעולה עליה..והרגשתי את עצמי ממש טוב כי זה היה שיעור טוב מבחינת כל סוס לא בקריטריונים שלה שהם נמוכים יותר מן הסתם.. היא היתה על המתג ועבדה והישיבה שלי השתפרה וזה.. ואז הוא בא אלי בסוף השיעור "היא הייתה ממש חיובית היום לא?" זה יכול לשגע...אתה עובד שעה ומוציא את הנשמה ואז הוא אומר שזה כי הסוסה היתה נחמדה ונתנה לי.. זה לא שהוא נותן לי מקדמה של "היא רוכבת על סוסה הרבה יותר קשה אז אני לא יכול לצפות כך וכך" אלא דורש ממני אותו דבר בידיוק לא שאכפת לי שהוא דוחף אותי אבל אחרי זה הוא מתפלא למה אני לא מצליחה ונותן לי הרגשה של אני הכי גרועה..

MorH

New member
../images/Emo174.gif ../images/Emo24.gif

גללללללללייייייי קקקקקקיייייייי =]]] חחחח יהיה טוב מיי לאבבבב

MorH

New member
חח ../images/Emo174.gif ../images/Emo24.gif לא אני לא יתגעגע

=P בעעעע לבד זה לא כייף אבל כשיש איתך מישו זה ממש נחמד =]

לא משהו...

ביום ראשון דווקא היה כיף, עבדתי עם אינדי במנז' כמו שצריך ובטיול הוא סופסוף לא התפרץ
אתמול רכבתי על רעם, ולא קפצנו
היא לא אמרה לנו שלא נקפוץ אז שמתי ארכובות קצרות וגם ככה הכל לוקח לי שנה כי אני עוד לא רגילה לגמרי לאוכף. והמורה הזאת מלחיצה אותייייי... היא ממש תפסה עלי תחת
והיא ירדה על החולצה שלי! לא יורדים על החולצה של טל
בכל מקרה, צילמו שם איזה מישהי לערוץ 10 למשחק מקדים שלא יודעת בכלל לרכב ואז הכניסו אותה למנז' איתנו לאיזה 10 דק' [שלא ממש עבדנו סתם עשינו סיבובי טרוט חסרי מטרה] אז יכול להיות שאני אהיה בטלויזיה
מאוד כעסתי שלא קפצנו.. היא יכלה לפחות להגיד לנו
והיא בכלל עיצבנה אותי. אבל רעם היה חמוד וזז יותר טוב מבעבר וכשרכבנו בלי ארכובות הלך לי ממש טוב

יפעת.

אבל כנראה שאני עוברת למאמנת אחרת שקוראים לה נטלי והיא גם שופטת בהתאחדות והכל...

כנסי- ../images/Emo185.gif

במקרה אני הייתי בחווה בזמן שהיה לך שיעור-ונראה היה שהסתדרת עם רעם לא רע בכלל... והבחורה שצילמו אותה לטלווזיה באמת הייתה נוראית...חח

cowgirl Ms

New member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo80.gif

ובמקרה גם דיברת איתי בטלפון באותו זמן XD

Noa Geva

New member
שיעור נחמד

על בארט
היה די טוב. אבל משום מה אני עצובה
לא רוצה להתקלח. רוצה להישאר מסריחה עם הריח של החווה. לא רוצה להוריד את הצ'אפס. לא רוצה להוריד את הנעליים. אני רוצה להישאר ככה. ~מתכחשת לעובדה שרק עוד שבוע שלם אני אהיה שם שוב~

למעלה