מעב"ר

עמוק

עכשיו הבנו.. בקטע של מעב"ר זה לספר איך היה השיעור..לא לכתוב שהיה שיעור.. ספרי על מי רכבת..מה עשיתם,וכו'.. את לא חייבת לכתוב מעב"ר (אני בדרך כלל לא כותבת) אבל אם כבר פתחת הודעה אז..

lereran

New member
חח

טוב נגיד רכבתי על ונוס והיה רגיל לא משהוא מיוחד חח אבל רכבנו 4 בנות בקבוצה שכל אחת שאנת את הסוסה שהיא רכבה עליה אז..........

MorH

New member
../images/Emo174.gif =((

אימון כדורסל אחרווווווון על חצושק'ה ( כי שני לא באה =P ) היה פשוט ממש כייף =] פיג'ון כזה פוני אלים הוא נשך שם את כולם ולחצי הוא דפק ביס בקאנטר וגם ז'ופה הזאת לא חסר לה היה מפחיד בכלל להתקרב אליה בא לי קצת לחפווור כי משעמם אז התחלנו ( אני שקד ושגיא הגענו באיחור של איזה רבע שעה כי עזרתי לשגיא עם הכרכרה של לופיו
) והצטרפנו לאודי רבקה ליאורה ומיכה ( אודי רוכב איתנו באימונים ) בהליכה במסירת כדורים ולהרים אותם ואז עשינו את זה בטרוט ואז עבדנו על מסירות מול הסל וקליעה ואז התחלקנו לקבוצות אני שקד ליאורה ומיכה מול אודי רבקה ושגיא המממ ועשינו התקפות ואז כל פעם מתחלפים עושים התקפה הגנה התקפה הגנה וארז עשינו משחק ונראה לי היה 3:3 או משו כזה אבל סוף סוף זה היה כמו שצריך וסאמר יודעתצ לרוץ חבל על הזמן אבל חצושק'ה יודע יותר מהר =P . . .

horse 1212

New member
למה אחרון?!?!

וחוצמזה,את יודעת מתי אנחנו משחקים מולכם???

Tamir The King

New member
עוד מעט גם מתחיל בחוות הפארק

כדורסל סוסים.. עכשיו מע"בר: רכבתי על סול התותח ובזכות רוני קפצתי פעם ראשונה 60!!!!! אז שוב תודה רוני!!!!!

MorH

New member
לדעתי אודי יהיה ../images/Emo174.gif

המדריך שלהם כי אין עוד מישו המממ ואני יסביר לך במסרים למה ...

ה צ י ף

New member
ג'וקי קלב

השיעור הראשון בג'וקי קלב של השנה(אתם מכירים תסיפור עם הבצפר נכון?) רכבתי על סוסה חדשה בחווה מי שמשם רכבתי על ג'ינה כזאת סוסה מלכה!!! יהא הכי נוחה בעולם והיא עוד צעירה אז היא עושה כל מיני שטויות כאלה עם הראש והיא כזאת מותק ובקנטר היא קשה אבל אחרי כמה ניסיונות הצלחתי לעשות איתה קנטר מושלם ולפי דעתי רכבתי עליה טוב

fliperit

New member
הכי טוב שאפשר!!!!

בחימום פליפ הרגיש מדהים!!! בדיוק החלפנו לו מתג והוא מגיב ממש טוב למתג החדש.....וגם התנועה שלו היתה מאוד רכה ונימה- כנראה שכבר לא כואב לו! אח"כ עשינו קצת ראנדאונים והיה חמוד- ועצרנו 3 עצירות מעולות (גם איך שישבתי על זה- לא הפרעתי לו, וגם איך שהוא עצר) אח"כ עשינו ספין לכל כיוון- ימין (הצד הרע) היה לפלוס חצי!!!!! ושמאל (הצד הטוב) היה דוקא קצת פחות טוב...אבל עדיין ל-0 גבוה!

יאיייייייייייייייייייייי

יום ראשון
רכבתי על דניאלה......
היה בחימום מעולההה היא הלכה טוב והקשיבה לרגל/להאט.... ואז שהתחלנו לעבוד על המתג הרגשתי שהיא לא הולכת בסדר.... ואז אני עושה כזה לצביקה מה יש לה??? ואז הוא ראה שהיא צולעת
גם ביום רביעי היא צלעה.... ואז ירדתי ממנה..... הייתי ממש מבואסת..... וצביקה אמר שאני אבוא לחווה יום אחד והוא ייתן לי לרכב..... ואז כזה אני אוכלת ארטיק והם עדיין היו בשיעור וצביקה עושה לי " רוצה לעלות על סוס אחד לעשות את מה שהם עשו??" (הם קפצו גריד נמוך נמוך בלי ידיים) אני כזה "טוב...." רצתי למשרד לקחתי את הקסדה והשוט זרקתי ת'ארטיק(
) ועליתי על בילבי!!! היא הייתה כזאת מאמייי
היה מעולההה
אתמול
באתי לחווה כי חנה באה כדאי לקנות מכנסי רכיבה..... קניתי אפורות!!! מהממתותתתתתת שאלתי את צביקה אם אני יכולה לעלות במקום יום ראשון והוא אמר כןןןן ועליתי על בילבייייי
בחימום לא היה כ"כ טוב.... אבל בקפיצות היה
מ-ע-ו-ל-ה
++++++++++++++ היא הייתה כזאת מאמיייי!!!!
קפצנו מן גריד כזה ואז בין המכשול השני לשלישי היו 2 צעדים..... אז מן קומבינציה גריד..... והיום אני גם רוכבת:))) במקום יוש חמישי כי אני לא יכולה!!!! בקיצור אני מתה על בילבי

היוםםםם

רכבתי על בילבי....
היה מעולהההה קפצנו.... לא ממש גבוהה אבל היה טוב...... כסיימנו את השיעור לקחתי את בילבי לארווה ואז טל עושה לי"תביאי לי את בילבי את עולה על קלי" אני "יששש" כמו שמורן אומרת....."תמיד במקום הנכון ובזמן הנכון"
לקחתי את קלי.... היה שיעור מעולה גם
קפצנו ממש נמוך עבדנו על הפניוטת אבל היה ממש מעולה....

למעלה