מעב"ר

פחחחחחחחח... חובן עכשיו גם אתה

כותב פה!? יפה יפהההה....חח ד"א זאת מיכל אלרואייי

snow snow

New member
היה שיעור נחמד ביותררר../images/Emo13.gif

רכבתי על קולטטט מי שמכירר של תומר אשר הסוס השינ שלוו שאצלנו באימוןן LOL הוא היהה מותקקקק התחלנווו והוא היה קצת קשהה כי ככה סוסיםם מבוגרים חחחח
אבלל הוא היה מושלמייי ובסוףףף אחחחחחחח גרררררר מושלםםם פשוש מושלםם הלךך פ33ההה היה ממש כייףףף אממ ובכלל השלמתייי עפם מישי שלא חשבתי שזה יקקרהההה LOL אוהבת אותךך וחוץ מזההה תותי כבר כמעט לא צולעתת עוד מעטט אני מתחילה לעבודד איתהה במנז'

PinkHorse

New member
השיעור הכי טוב שהיה לי בחיים../images/Emo2.gif.

זאת הייתה הפעם הראשונה שקפצתי מסלול של מטר
. תכלס הרגשתי טוב, קמתי בהכל, והרגשתי שקיסר קופץ יותר גבוה ומתמתח יותר.. זה היה יותר נוח מסתם לקפוץ ולנחות. ולשם שינוי אפילו הצלחתי להסתכל על הנוף מהגובה
. סוס מושלמי שליייי
כולם אומרים שהוא השמין ובנה שרירים והוא נראה מדהים
הוא כזה מושלמיייי, היום הוא רדף אחרי במרעה ובגלל שאני בוטחת בו כ"כ כהכנסתי אותו לתא שכחתי לסגור את הדלת
אז הוא יצא לחפש חציר ובאתי אליו אז הוא הלך אחרי לתא שלו
.

arieledaho

New member
סוף סוף אני יכולה להגיד..

שיש לי שיעור שבוע הבא!! אני כל כך מאושרת!!!

aloniguy

New member
../images/Emo6.gif

זוכרת תשעור שלך עליו עם ההארכות צעד? חחחחח לא ראיתי אותך יורדת משעור בקורס כל כך מחוייכת ושמחה....

Blue Eyessss

New member
חחחח ברור../images/Emo47.gif

זה היה יומטובבב...זה היה יום של שיעורי דרסז' כמו שצריך כזה דוי קטן=)))))

Blue Eyessss

New member
חבל על הזמן אחייי../images/Emo47.gif

אין היו כמה שיעורים חבל על הזמן בקורס אבל זה היה אחד החזקיםםםםם

חובן

New member
בלואית??

איה מלך אקסטההה??? וסיליה המתפרקת?? היו זכרונות.....חלב שהם נעלמים ודרך אגב עשיתי תאונה

arieledaho

New member
כזה חתייייך!!!

דויצ'יק.. לא לא שיעור עליו..אבל התמונה עליו..למרות שהוא לא מכונס פה תכננו את הצעד הבא שלנו במופע מואהאהאה חחחחח וכן הארכות צעד עליו זה מדהים!!

MorH

New member
../images/Emo174.gif אימון כדורסללל ../images/Emo87.gif

חחחח הכי מצחיק בארץץץ !!! לאט לאט יש שיפור =] הייתי על ניקול שני ( מור ) הזאת כזאת תותחית היא וחצי זה פיצוץ הכדור אצלה בהתקפה והיא בפתיחה לסל וקולעת =P היה אדיררר ...

horse 1212

New member
חחח...=)

מוררר יש לנו היום אימון כדורסל עם אודי! פףף אבל אתמול היה פשוט נורא עם פו
הוא בכלל לא הקשיב אין לי כח לפרט.. העיקר שיש היום כדורסל ומקווה שיהיה יותר טוב

היה שיעור בסדר לא יותר מזה

האני הפוסטמה הזאת התחילה פתאום לפחד מהכדורים היא רואה כדור היא זזה אוווווף אני כבר מעדיפה לרכב על אחד

שיעור מושלםםםם../images/Emo13.gif

שיעור על אבסולוטטט
הוא היה כלכך רךךךך!!! רק שמתי מגע והוא ירד למטהה והוא בא לכיפוף ממש מצוייןןן ומור אומרר שממש אני והוא השתפרנווו!! בקפיצות היה טובב אבל לא כמו בדראסזזז

למעלה