מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo115.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה
מוקדם לי מידי

fliperit

New member
כל שבוע שעבר.

יום שני: פליפ הרגיש הרבה יותר טוב, ולא הרגיש כאילו כואב לו...עשינו החלפות שהיו מעולות, טיפה עצירות שהיו בסדר, וכספינים, ששמאלה היה ממש טוב, וימינה היה קקה. יום רביעי: פליפ כבר לא הרגיש כלכך טוב..הוא פחות רצה לזוז..עשינו רולבקים שהיו טובים, וספינים שהיה שיפור ענק מביום שני יום שישי: רכבתי על שרק..והרגלתי אותו למקל מטאטא..הוא היה ממש חמוד, וכבר לא ברח ממנו...אח"כ יצאתי עליו לטיול..והתלמידה שיצאה איתי התהפכה עם הסוס שלה...לה ולסוס שלום. ובסוף ביום (ב4 בערך) נסענו לתחרות באלוןנים

MorH

New member
כ"כ גאה בךךך =] ../images/Emo174.gif

תביני לבד על מה רואה רואה רואה אמרתי לך =PPP !!! חחחח לאב יווווו בהמה יפה שלי !
...

מורי5

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

שירוש שמיחה בשיבלךךךךך וסורי שלא הגעתיייי

יאאאא... שירוש שרלילושששש

מושלמת אחת כל הכבודדדדד
אוהבת אותך המוןןןןן... דברי איתייי..!!

שיעור על דניאלההה

היה כיףףף לא קפצנו.... היה ממש טוב
אוףףףף אבל אני כבר שעודד יחזורררררר אוףף
עוד שבועיים רק הוא חוזר
צביקה הזה לא יודע כלוםםםם ועשיתי לשלוקי הליכת קירור וגם קצת טרוטטט

Vintage Queen

New member
שבת בבוקר יום יפהה ../images/Emo42.gif

היה לי אימון בשבת בבוקררר... הייתי בחווה באיזה 8 וחצי (פאקינג מוקדם) איכפתי צ'יק צ'ק ובנתיים הגיעו עוד אנשים (אני לא רגילה שהחווה שורצת אנשים בשבת בבוקר! חח שאול וגל ונועה ונטע ומיכל באיזה שהוא שלב, ודון חח) קיצר... לא זוכרת מה הלך בחימום (כנראה שהייתי ממש עייפה P= ) אבל בקפיצות היה טירוףףףףףףףףף בהתחלה עבדנו על שני מכשולים רגילים והיה בסדר אם אני זוכרת נכון (סניליות בע"מ) ואז הגבהנו והיא עבדה פשוט מדהים.. קצת בחוסר פרופורציות אבל היה מדהיםם בסוף ניגשתי למכשול אוקסר בודד גבוהה והיא קפצה כל כך גבוהה ולפעמים כל כך מרחוק שזה אי אפשר לתאררר.. המון פעמים היא הצילה אותי ולא הצלחתי לשבת עליה מהתנופההה חח... מותק שלי!
גל הסתכלה על השיעור מהצד ואמרה לי אחר כך שהיא הולכת פשוט מדהים.. ושהיא קפצה מלא מעל המכשולים וחבל שלא הייתה מצלמה ^^ אני רק חייבת להתחיל לרכב כמו בנאדםם.. בעעע גם לגל אחרי זה היה שיעור אחרי ששטפתי את מוס ירדתי להסתכל.. ופיסטי הבהמה הזאתי קופצת יפההההה 3> חחח סוסה מטורפת וכוסית נמנמנמ וזהו

מלא זמן לא כתבתי...

אממ פעם אחרונה שקפצתי היה ביום רביעי היה לי אימון בבבוקר הייתי על רונלד ב-6 וחצי..
היה מדהייים עשינו מסלול של 1.20-1.30.. וקפצתי בטרוט איזה אפרייט של 1.10 והיה ממש ממש כייף מאוהבת בו
חבל שאין מי שיצלם באימונים עכשיו... מחר יש לי גם אימון בבוקר באותה שעה.. היום רכבתי עליו דרסז' ובלי גרמניות
חח זה התקדמות והוא הלך ממש ממש טוב בסוף מהוא מתח את הצוואר כל כך למטה...

חובן

New member
היה מעניין על גוליית

רכבתי על גולי והיה קשה הוא נהיה מניאקקק ועדיין הוא לא יכול לקפוץ אבל יש סיליה וכפיר נמצא בפורום הזה???

למעלה