מעב"ר

Unreachable

New member
הממ

רכבתי בשישי והיה זוועה ורכבתי בראשון והיה ממש חרא ורכבתי בשני והיה די חרא ורכבתי בשלישי והיה הכי מגעיל בעולם.. בזבוז זמן

TauraMan

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

יום שלישי דרסז' עם דיז, היה כיף
אתמול קפיצות. עשינו מסלול קטן ואז אחד פחות קטן אבל לא גדול
והיה ממש נחמד

../images/Emo178.gifבשיעור.............

אתמול הסוס שלי שיגע אותי קם לי על שתיים
ואני אפילו לא מבינה
מה עשיתי כדי לא ליפול מהסוס (לא נפלתי מהסוס

wildrider

New member
ואי היה כל כך טוב!

היה לי שעור אתמול והיה בנזונה! רוקי סוס מדהים! עשינו מסלול ממש קשה.. שכל טעות קטנה בו עולה על כל המסלול.. המסלול הראשון היה 80 הלך סבבה.. אחרי זה עלינו ל95 ואז היה קטע אחרי המכשול הראשון שרוקי התחרפן ופיספסתי את הפנייה הנכונה ל2 ואז הייתי צריך לבוא באלכסון שעלה לי בקיצור של קו קשה לאחר מכן ל3.. הסתדרתי ורוקי התותח קפץ כמו מלך... המסלול האחרון היה 110 והיה מדהים! הסוס הלך מושלם .. וגל אמר שאנחנו מוכנים לעונה הבאה.. אז יאלה כבר שתבוא!!! 10 לספטמבר בפארק!!! שרטוט של המסלול מצורף..

פפוניטה

New member
היום

רכבתי על המהממת-פפוניטה.עשינו טרייל לקראת התחרות והיה ממש כיף. בחימום ניסיתי לעבוד איתה על הורדת ראש, והמדריכה שלי בקשה ממני להפסיק את זה-לא יודעת למה!אחר"כ עשינו פלז'ר עם רגליים מחוץ לארכובות ואז עשינו מסלולים והיה לי די טוב. סה"כ נחמד לאללה!

../images/Emo180.gifהיום בבוקר../images/Emo180.gif

היה מ-ע-ו-ל-ה..... רכבתי על בנצי.... קפצנו.... עשיתי מסלול.... וקפצתי גם חומה!!!!!! יש תמונות..... אבל אין לי אותם עכשיו.....
יום שלישי ורביעי יום שלישי לה היה כ"כ טוב..... רכבתי על ביאנקה והיא לא הסכימה להתכנס ולהתכופף..... ואז עודד עלה עליה לאיזה 45 דקות..... אז רכבתי עם הקבוצה שאחרי.... יום רביעי היה יותר טוב.... קפצנו.... היה בקפיצות בסדר..... לא הכי משהו אבל טוב...... יום ראשון ושני רכבתי על דניאלה... היה בסדר..... שבוע שעבר רכבתי על דניאלה ובנצי.... ונפלתי...
מבנצי.... אבל נפילה קלה....

היום!!!!!!

היה כ"כ מושלמיייייייי
רכבתי על פאנטה..... חשבתי שהולך להיות לי שיעור על הפנים כי אף פעם אני לא מצליחה לעשות כלום עם פאנטה כי היא לא זזה..... והשיעור הזה הזזתי אותה כמו שצריך ואפילו הייתי צריכה להאט אותה....
והיא התארכב כ"כ יפה!!!
בקיצור שיעור מעולה!!!!!!! תמונה עם בנצי מאתמול.....
הישיבה פשוט זוועה

Saint Marko

New member
או... לא היה

אני לוקח הפסקה מהרכיבה עד תחילת השנה ככה שיותר מידי אקשן לא יהיה לי.

למעלה