מעב"ר

יום שלישי

היה ממש טוב.. הוא הלך לי טוב מאוד ותיפקד יפה.......
אין לי מה לספר יותר מידי חוץ מיזה שפחדתי שהוא התפלש לי כי ליפני שאח שלי עלה אליו הוא רצה להיתפלש אבל אמרו לנו שבגלל שהוא מחרבן הרבה אין לו חוליק

משריינת,

[למרות שאני סמוייה בפורום הזה,מתחשק] יש לי הרגשה כזו של נפילה,כי בשיעור הבא(עוד שבוע) יש לי יומולדת,אז יהיה מצחיק להביא עוגה..

סוף סוף שיעור ../images/Emo99.gif

היה כיף (= טרוט, קאנטר וקוולטים זהו, הוא פשוט מושלם אין מה להגיד

MorH

New member
עשית איתו קוולטים?!!! ../images/Emo174.gif =]]

אווו יש תמונות ???

מורי5

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo80.gifמושלםםםםםםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

אדמייר כזה בוביקקקקקק מושלםםםם
אז קיצר היה לי שיעור בחימום הלך טוב אחר כך הוצאנו ארכובות עשינו קצת טרוט ישיבה בלי הארכובות ואז קנטר ואז התחלנו לקפוץץץץ בהתחלה קפצנו איקס ואז רועי העלה לאפרייט והוא כל הזמן הגביה אז עשינו מן תרגיל של קשת מכה כיוונים... אחר כך חיברנו הכל ועשינו מסלולון היה שיעור מעולה! ואני כבר בלחץ מהתחרות ביגור איתווווווו לודעת למההה

Vintage Queen

New member
וואוו שיעור מעולההה

פפפ סוסה מושלמתת רק שיפרה לי תיום בטירוף... למרות שהוא מדהים גם ככה! =]]] החימום היה רגיל.. עבדתי קצת בטרוט ישיבה גם, מעברים לקאנטר כמובן היה לא רע =] ואז עשינו 3 אין אנד אווטים והיה בסט ואז הורדנו לשני מכשולים גבוהים יותר ובסוף זה היה אוקסר רחב יחסית של איזה 120 עם איקס גדול מקדימה והיה פשוט מ ע ו ל ה!!! היא הייתה כזאת חמודההההה וקפצה כל כך גבוהה ועגולל שזה אי אפשר לתארר היה אימון בסטטט באמת נפל לי האסימון בו לגבי כמה דברים... אבל היא הייתה כזאת רגועה לפני המכשולים וקפצה פשוט הכי זורםםםם ~מושלמת~ אוהבתותה הכי בעולםםםם בערךךך

TauraMan

New member
../images/Emo99.gif

איך כיף לשמוע כל פעם שאתן עוד ועוד משתפרות

למעלה