מעב"ר

פפ אין לך מושג איזה..

חורים הסוס שלך עבר עד שהוא הגיע לתל מונד ואגב אתה אומר בלי מושכות זה לא מדויק כי אתה רוכב עם מושכות צד ועם את כבר עובד על לשחרר לסוס תצואר שזו עבודה מאוד חשובה נכונה וחיונית אז תשחרר תמשכות צד .. סתם המלצה שלי.. אתה יודע פשוט סנטימנטים לסוס.. מי המדריך שלך.. אגב לדעתי המושכות צד האילו על הפים לרכיבה אם זה טוב למשו אז זה לא למידי ביסת ספר שהסוס מושך תראש רחוק מהם ואז קשה להם לישלוט לא ליותר מיזה.. אבל אתה יודע אחי חיים שלך סוס שלך אני סתם אומר מה שאני חושב יש כל אחד והדעות שלו תעשה מה שאתה\מדריך שלך חושבים.. אני סתם ... אתה יודע.. סתם .. סנטימנטים.. אל תשים לב..

התמונות ששמתי הן לא מהשיעור

שעבדתי על לשחרר אותו, בשיעור הייתי בלי מושכות צד.... המדריך שעשה לי את השיעור זה ארי...הוא היה לפני שהוא הגיע אלינו באודים...אולי אתה מכיר אותו...אבל המדריכה הקבועה שלי היא מורין טל... ואני אוהב שאנשים אומרים לי מה הם חושבים על הרכיבה שלי, זה חשוב, ביקורת בונה.... ד"א... בתמונה ששמת מקודם...הרגל האחורית ימנית לבנה, ובתמונה ששמתי פה השמאלית לבנה... ואתה נתת לי את התמונה הזו... איך זה?

היתה לו בעיה כן.

הוא לא הזיעה וביגלל זה הוא לא יכל לקרר את עצמו ביגלל זה הוא נשם כמו מטורף.. יש כמה אופציות שביגללן זה ניפתר 2 עיקריות או ביגלל שפעם עשו לו דיקורים סינים וזה השפעה מאוחר יותר או שהיה לו סטרנגלס ואז זה שיחרר משו שם בבלוטות הזיעה.. ולגבי להבן ברגלים איןלי מושגאבל אם לסוס יש קצת אגזמה איפה שחתום לו הסמל של האנובר אז זה אותו סוס... ןיש לו גם מוספר מיתחת לרעמה.. ולא העברתי ביקורת עליך העברתי ביקורת על המושכות צד.. ואל תעלה תמונות מזעזעות שליאמרתי זה היתה התחרות ה3 שבחיים שלי נידמה לי

חחח...סבבה אני לא יעלה...

זה אותו סוס, עם המספר (714) מתחת לרעמה והH של של ההאנובר בתחת... על דיקורים סינים לסוסים עוד לא שמעתי... ומה זה סטרנגלס? מצאנו משהו שעוזר לו, זה נוזל כזה שנותנים לו בפה, וזה פותח את קנה הנשימה, זה עזר לו מאוד... אבל כל מנה כזאת עולה 150 שקל... אז אפשר לתת לו אז זה מקסימום לפני כל תחרות... ואז זה דופק לי את האימונים כי אני לא יכול לעבוד איתו קשה...

wildrider

New member
אם אני לא טועה חיידק שיושב בפה

וגורם לדלקת בחלל הפה וכתוצאה מכך לניפוח הצוואר עד לביקוע ... המחלה השניה הכי קשה..

../images/Emo13.gif

וול, היה לי שיעור ממש טוב על מונטה, קפצנו בהתחלה איקס לחימום, ואחת הסוסות עשתה ממש בעיות והפילה את הרוכבת כל קפיצה חח אז נאלצנו לחכות הרבה זמן, אחרי זה קפצנו מסלולון קטן וחביב והלך לי ממש טוב, ז"א היו לי כמה סירובים אבל הם היו באשמתי, אז קלטתי את הטריק והלך לי ממש טוב :)

למעלה