מעב"ר

stary1

New member
../images/Emo55.gifהו..בא לי../images/Emo3.gif

סתם המשכתי לעבוד איתו על המתג..הוא משתפר מפעם לפעם ומרי אומרת שרואים את השיפור בעבודה שלו בצורה משמעותית עם הילדים
אחרי זה קפצתי טיפה ויצאתי לשדה ונתתי לסטאר לעשות גאלופ נחמד(להוציא את כל הקריזות והאנרגיות מהשבוע
)

stary1

New member
../images/Emo55.gifאה ו..

היום סופסוף נפלתי מסטאר אחרי כלכך הרבה זמן
(טוב נו..לא בדיוק נפלתי אבל העיקר הכוונה
)

גילי 13

New member
סוף סוף??

למה את כל כך שמחה שנפלת?? (או יותר נכון שכמעט נפלת)

stary1

New member
../images/Emo55.gifנממ

כי לא נפלתי מלא זמן וכבר שכחתי איך זה
וכל עוד שום דבר לא קורה בנפילה..זה נחמד ליפול..חחח אבל זה היה כלכך מצחיק..כמעט התפקעתי שם(כמובן שמיד קפצתי בחזרה על סטאר וחזרתי לאותו התרגיל
)

פפוניטה

New member
השיעור היום

היה היום די נחמד! רכבתי על 'שייח' הסוס עליו אני מתחרה-ואני חייבת להודות שאני שונאת אותו! עישנו קצת קווים ישרים וזיהוי רגליים! עשינו פלוסים (בקוולטים) בג'וג הליכה וקאנטר, ושיחקנו תופסת! היה נורא נחמד!

Saint Marko

New member
אני כבר יודע שהולך להיות חרא

אז אני מכין את עצמי מראש לעוד בזבוז כסף.... פשוט יצאה לי כל ההנאה מהרכיבה.

היום!!!!

היה מושלם
רכבתי על בנצי.....
רכבנו רק אני ועוד מישהו הוא רכב על בילבי
החימום היה טוב...
והוא הקשיב לי והוא היה פשוט פשוש קטן
ואז קפצנו איקסים ועשינו רק בקאנטר לא בטרוט..... ואז זה היה אפרייט.... פעם מימין פעם משמאל... והכניסה מימין הייתה קשה בהתחלה לא הצלחתי אבל אחר כך כן!! ועשינו 2 "מסלולים" אחד ללכת לאפרייט ואז לקומבינוציה של חמישה צעדים משו כזה.....(2 מכשולים) ומסלול שני לבוא לאוקסר ואז לאפרייט הראשון..... ועשינו כל מסלול כמה פעמיים.... והכל בקאנטר והיה מעולה!!!! חמוד שייילייי

../images/Emo180.gifיום שלישי../images/Emo180.gif

זה באוחור אבל לא נורא.....=) עבדנו כל השיעור בלי קיפופים היה קצת קשה אבל בסוף הצלחתי והוא הגיב לי ממש טוב...
אבל היה קצת מפחיד כי באמצה המסלול היה תקוע עמוד ו2 מכשולים אבל היה ממש ממש טוב....=)

אוקיי.....

בשיעור האחרון רציתי דווקא לעבוד עם בלק-סטאר על השחרור של הגב, אז עשיתי כמה דקות חימום, ואז עברתי לטרוט עם מושכות ארוכות, כדי שיוכל להוריד את הראש למטה ולהראות שהוא משוחרר...לקח לו איזה רבע שעה, והמדריך אמר לי בזמן הטרוט להעביר את היד שלי על הצוואר של בלק כדי שהוא לאיפפחד מהיד של הרוכב או משהו כזה ושיירגע וזה עבד, אז אחרי הוא הוריד את הראש עברתי לקנטר בלי מושכות, והמדריך אמד לי לשלב ידיים בלי מושכות ולעבוד עם בלק סטאר רק עם הרגליים, ולרדת לטרוט בלי מושכות, ושוב לעבור לקנטר.... וזה בערך מה שעשית כל השיעור... היה די כיף....

פףף הוא נראה עכשיו סבבה...

לפני שנה וחצי באיזה תחרות בתל מונד הוא היה נראה ממש גרוע.. לא האמנו אז שזה אותו בלק סטאר... טוב שהמצב שלו השתפר מאז..

אני לא יודע מה זה מאוחר ואני לא ..

זוכר בן כמה הוא אבל בוא נגיד שב5 שנים האחרונות הוא מסורס בטוח שמע הוא היה אצל מישו שאני מכיר ושם הוא היה פצץ אבל הבעיה של הזיעה היתה חמורה יותר.. אחרי כך הוא מכר אותו לסוחר ואז מישהיא קנתה אותו מהסוחר והביאה אותו לפארק שם אני רכבתי עליו אחר כך היא העבירה אותו כמה חוות עד שמכרה אותו לתל מונד.. היה לו עוד שמות חוץ מבלאק סטאר .. אבל זה לא חשוב.. ראיתי אותו באחת התחריות בתל מונד קפצתי מעל השאר וניכנסתי .. הוא היה ניראה מטופל אבל לא מספיק שרירי ושמן...

למעלה