מעב"ר

Noa Geva

New member
העעע גמאני הייתי בקורס../images/Emo3.gif

*מתלהבתשאנימכירהמישהימהפורום*

arieledaho

New member
האמממ גמאני../images/Emo42.gif

היה לי שיעור ממש טוב לקח לי קצת זמן אחרי הסטרץ' לעבוד טוב עם כיפוף ימין כי זה הצד החלש שלי...(כן כן שלי)
ועשינו תרגיל מהאף אי איי והיה מעולה וגם מעברים בשמינייה...והיה ממש ממש טוב!!
.. ואז שטפתי אותו כי הוא ממש הזיע...
וגם אני חחח
ואז שיחררתי אותו בדשא וניקיתי ציוד... ואז אני רואה שהוא מתחיל להתלהב ממשהו והוא מתחיל לרוץ בתוך הבוץ ליד השטיפה וכל הרגליים שלו התלכלכו...
אז קשרתי אותו לתא..(שלא יתלכלך יותר...)חחח ואז לקחתי ספוג וניקיתי לו ביסודיות את הרגליים..
ואז טיפלתי בו והכנסי את הבובון לתא....

שיעור נחמד../images/Emo107.gif

רכבתי על ווינסטון-סוס יחסית חדש אצלינו, חמודי! יש לו בפנים כתם בצורת ראש של יען! חחח... עשיתי הרבה מעגלים ומעברי טרוט-עצירה-טרוט (שלא הלך לי משהו) וגם קצת מעברי הליכה-קאנטר וכל פעם שניסיתי לעשות קאנטר ימין הוא עשה לי קאנטר הפוך אז עשיתי איתו מעגלים קטנים לצד ימין וזה פתר את הבעייה. היה בסדר יחסית לפעם ראשונה שלי עליו, היו כמה קטעים שהוא נבהל ועשה פנייה חדה סתם ככה וכמעטטטטטטט עפתי ממנו אבל איכשהו הצלחתי להישאר עליו...ליאן אמרה שהתמודדתי איתו יפה אז אני מרוצה! הוא סוס מאוד מאוד נוח-חמודי! בסוף השיעור שנינו כל כך הזענו-זה היה נראה כאילו שטפו אותו! וגם אני הייתי רטובה לגמריי....אני שונאת קיץ-עונה מגעילהההההההההה!

horse 1212

New member
שיעור די רע....../images/Emo122.gif

רכבתי על שלומצי והיא בקושי הגיבה לי לרגל!!! היא ירדה בסדר למתג אבל זה היא רק חצי מהשיעור.... סתם טרוט מעגלים קאנטר,עצירות... אבל שלומצי מאוד נוחה.. בעיקר בטרוט ישיבה... בקאנטרים היא רצה קדימה מדי ... טוב היא ערבייה קצת... בקיצור זה נשמע שיעור טוב אבל הייתי עייפה.. מקווה שפעם הבאה יהיה יותר טוב!!!

חחח לא שיעור, מופע[../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif]

הייתה אצלנו בחווה את התחרות של האפלוסות...אז קפצתי עם בנצי
קומבינציה שהראשון איקס והשני אםרייט, השני הגיע למטר עשרה בערך אולי פחות היה נחמד
ומוזר חח
כזה קטנייייי
רכבתי עליו גם אתמול ושלשום ושלושת הימים האלו פשוט לימדו אותי להעריך את אפולו
אבל עדיין בנצי היה ממש חמוד, הוא כל כך נתן מעצמו

MorH

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo174.gifשמחה שהלך טוב =]

העם דורש תמונות =P...

יופייי סוף סוף

סוף סוף רכבתי ג-ר-ו-ע-ה בקפיצות כי יש לי בעיה חמורה.... בקפיצות
הממ...נכון שיש ילדים שעוברים לישיבת קפיצות ליפני המיחשול ואז הם יכולים לעוף? אז אני בידיוק הפך. שהסוס מגיע לקפיצה אז אני עוברת לישיבת קפיצות מאוחר מידי ואז אני מכאיבה לסוס בפה..
רק באמצע הקפיצה אני עוברת לישיבת קפיצות
פשוט אני לא מתכננת את הזמן כמו שצריך אני חושבת... יש למישהוא עצות??

אולי תבקשי../images/Emo107.gif

ממי שמדריך אותך שישים לך קורה לפני המכשול ואז שהסוס מגיע לקורה תעברי לישיבת קפיצות....ותנסי תמיד לספור צעדים לפני המכשול, לאט לאט ועם הניסיון תלמדי מהו התזמון הנכון ומתי את צריכה לקום.

בעיקרון עדיף לקום אחרי הסוס מאשר

לפניו...אבל עדיין
אל תדאגי, עם הזמן זה עובר וככל שיהיה לך יותר ניסיון בקפיצות זה יילך ויסתדר
מה שהכי עוזר לי בכל הבעיות שיש לי בקפיצות בין אם זה לקום לפני הסוס, לתת יד נמוך או להרים את הגב זה פשוט להגיד את זה לעצמי בכל הדרך למכשול ולהתרכז בזה, זה ממש עוזר לי

למעלה