מעב"ר

netapet2

New member
לא כ"כ שיעור רכיבה אבל...

טוב אחותי נסעה לאודים ובאתי איתם כי רציתי מכנס רכיבה חדש.... ואז הם נתנו לי לרכוב בלי מדריך כאילו בינתיים הם התאמנו גם.... עשיתי קאנטרים מעגלים כמעט כל מה שעושים בחימום חופשי! סופה את סוסה מושלמת! (זו הסוסה שרכבתי עליה שם!)

../images/Emo180.gifהיום../images/Emo180.gif

שחר אצלי....'טוב אז רכבנו שחר על ג'ינג'י ואני על בילבי..... היה מזה כיף..... רק חבל שיש לנו קבוצה גדולה ולא הספקנו לעשות כלום....... קפצנו קצת...... היה מאוד טוב
אחר כך אני ושחר נשארנו בחווה..... היה כיף.... עשיתי הליכת קירור לזינה ווונדי....... ועזרנו באורווה והיה ממש כיף..... וזהו......

../images/Emo97.gif את היית ממש גבוהה!

חיח,זה היה ממש מצחיק לראות אותך על זינה,בטח לא היית רגילה.. ןתמסרי לשחר ד"ש!

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo7.gif.

החווה נסגרה. שוב.
.

MorH

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo174.gif

קפיצות עם ז'ופה עבדנו על התרגילים כמו אתמול חוץ מהאחרון קפצנו את הקו הזה של ה2 מכשולים אז רולנד אמר לקפוץ ת'ראשון ולעצור אחרי שהצלחנו את זה כמו שצריך אז הוא אמר להמשיך לשני ב7 צעדים שזה קשה כי יותר קל ב6 אז הצלחתי בפעם הראשונה וזה היה לפעמים 6 לפעמים 7 חח אבל הרוב 7 =P הייתה פעם אחת שלא ידעתי אם להכניס עוד אחד אז לא החלטתי והיא נתקעה כזה והרימה קדמיות כדי לקפוץ ואז היא הורידה אותם על המכשול
והייתה איזה פעם שממש לא הייתי איתה וכמעט עפתי ובפעם האחרונה היא זינקה וכל הישיבה שלי התעוותה אה ולא עשינו חח וכל פעם אחרי איזה 3-4 קפיצות שאנחנו עושים את 2 המכשולים שוב רולנד אומר לקפוץ ת'ראשון ולעצור חח אז הוא פשוט עמד באמצע הקו והרים את הכובע שלו וז'ופה נבהלה חח חחמודה (
משתלם לעבוד בניר דוד =] קיבלתי תלוש קנייה אצל אושר של 287 ש"ח על הסיבובים שעשיתי וזה
)...

../images/Emo176.gif שיעור די טוב../images/Emo106.gif

טוב אז לפני שאני אתחיל מחשבה שעלתה במוחי גרוש סמיילי כזה: |סוס סקסי| טוב זהו ------------ היה לי שיעור די טוב על מקסימוס אין אנד אאוט של אוקסרים יחסית גבוה לאין אנד אאוט.. ועוד מכשול אחד שבאתי אליו כמה פעמים בטרוט... וזהו
|סוס סקסי|

MorH

New member
../images/Emo174.gif

עשינו את התרגילים של אתמול הייתי על פנטום אממ עבדנו שוב עלח הקו והצלחתי 7 צעדים ( מכחישה את העובדה שרולנד אמר שמפעם לפעם אני עושה את זה יותר גרוע ) אחרי זה הוא הרים את האוקסר והאפרייט לאיזה 100 נראה לי ובאחת הפעמים חטפתי סלייד ואז הצלחתי גם ב5 צעדים היה נחמד ואז שטפתי את פנטום כי היה ממש ממש ממש ממש ממש חם והמסכני ממש ממש ממש ממש ממש הזיע =\ ( השיעור היה ב8 בבוקר וממש חם ) אחרי זה עשינו עם הפונים משחקים כל מינית תחרויות לילדים קטנים ואני ולילך הראנו דוגמא הובלנו אחת ת'שנייה ולילך הוציאה את הצד הילדותי שבה חח...

MorH

New member
../images/Emo174.gif

עשינו את התרגילים של אתמול הייתי על פנטום אממ עבדנו שוב עלח הקו והצלחתי 7 צעדים ( מכחישה את העובדה שרולנד אמר שמפעם לפעם אני עושה את זה יותר גרוע ) אחרי זה הוא הרים את האוקסר והאפרייט לאיזה 100 נראה לי ובאחת הפעמים חטפתי סלייד ואז הצלחתי גם ב5 צעדים היה נחמד ואז שטפתי את פנטום כי היה ממש ממש ממש ממש ממש חם והמסכני ממש ממש ממש ממש ממש הזיע =\ ( השיעור היה ב8 בבוקר וממש חם ) אחרי זה עשינו עם הפונים משחקים כל מינית תחרויות לילדים קטנים ואני ולילך הראנו דוגמא הובלנו אחת ת'שנייה ולילך הוציאה את הצד הילדותי שבה חח...

V o l c a n

New member
שיעור משעמם

המדריכה שלי טסה להודו לאיזה חצי שנה ואחת שמחליפה אותה עשתה לי שיעור קפיצות בקיצור זה היה השיעור הכי משעמם שהיה לי בחיים!!!!!!! וזה עוד היה שיעור קפיצות כמעט כל השיעור עשיתי מסלולי Xים ודי בסוף היא הרימה קצת את המכשולים

202ריני

New member
תנסה להבין אותה...

היא רק עכשיו התחילה להדריך אותך מה אתה רוצה שהיא תדע מה אתה יכול לקפוץ?! אני חושבת שכדי לך ללכת לדבר איתה ותגיד לה שאתה רוצה לעבור לקבוצה של יותר מתקדמים או שפשוט תעבור לג'רום... אממממ..... אל תשכח גם היא עושה את המכשולים המתאימים ליתר הילדים שבקבוצה שלך... (למרות שהיא יכולה להרים כל הזמן את המכשולים אבל לא חשוב). בקיצור תשמע להצעתי ותראה מה יקרה כבר אחרי זה

Vintage Queen

New member
לא שיעור... אבל

סתם היה ממש לא רע הממ קמתי באיזה רבע ל 7 והגעתי לחווה קצת לפני 8 וניקינו כולם תאים היה מבדר חוזה סוס מצחיק, הוא אוהב חציר רטוב אז הוא מרטיב לעצמו תחציר... בחיים לא ראיתי כזה דבר... ושאול ועידו התחילו להתמסר עם המגרפה והקלשון מעל התאיםם LOL התא של מוס היה נקי להפליא.. פפ אולי כי היא כל הזמן בחוץץץץ... =P אחרי שסיימנו איכפתי צ'יק צ'ק וירדתי למטה... אחרי אתמול (ובזכות מיכל) הייתה לי רכיבה ממש רגועה(תיהיה גאה!! עבדתי בידיוק על מה שאמרתת... ונשמתי עמוק ולא התעצבנתי למרות שהיה ממש קשה חח) עבדתי על מעברים ומוס הייתה פשוט הכי מותקקקקק ^^ אוהבתותהההה הכי הכי! אחרי ששטפתי אותה נתתי לה להתייבש בנתיים ישבנו למעלה במועדון ודיברנו וכשחזרתי אליה היא עשתה כ"כ הרבה באלאגןןן ארגגג סוסה נזקקק P= פפפ אני מקווה שבשיעור ברביעי יצלמו כבר.. אני מחכה שיביאו לי מצלמה פשוט =]

°fanta°

New member
זה לא ממש שיעור

אבל חזרתי מיוקנעם היה ממש כייף וזיהו=) תמונה עם היפיופה

למעלה