מעב"ר

MorH

New member
איזה יוםםם../images/Emo174.gif

קמנו ב5 וב6 כבר הייתי בחווה ופתחתי ת'משרד כי הגענו ראשונות ועל מי אני רוכבת? על פיורה פפ דווקא היא הייתה ממש ממש חמודה לקראת הסוף הלך ממש טוב ++ אמממ ואז רשמתי ת'קדמים לכריסי ועליתי על פנטום היה מבחן ממש אבל מ=מ=ש גרוע =\ אחרי זה מהר פינינו ת'דרסאז' ובנינו FIVE BAR ( גריד 5 מכשולים "חמשת המכשולים" ) וזה היה הגמר של הטורניר אז עשינו פייב באר של סוסים ופייב באר של פונים בפייב באר של הפונים היו : שרון ופומבה שרון ופיג'ון דניאל וסאני דורין ואותלו אני וניקול אמממ בסוף נשארנו רק אני ודורין לא הפלנו אז שתינו ניצחנו ת'פייב באר הזה והיה מצחיק חח בסוף הגענו אני והיא ל110 נראה לי ועברנו גמאת זה נקי =] אחרי זה בפייב באר של הסוסים היו די הרבה ואני הייתי עם אותלו אז פרשתי בסיבוב השני כי הוא יה כבר ממש מסכן כאילו נתתי לו לסרב להפיל לעשות מה שבא לו כי גם אם הייתי עוברת נקי הייתי פורשת במילא ממ שרון ניצחה ת'פייב באר הזה עם קונרד היא הגיעה בסוף ל135 אמממ ובכללי בטורניר קפיצות לקחתי חמישי עם ניקול אוייש ומחר אני רוכבת על קונרדדדד מקווה שילך טוב...

MorH

New member
../images/Emo174.gif שמעתה פעם על

כרכרת השלום? בקיצר זאת כרכרה שבאה מצרפת להביא את השלום יענו הם עשו מסע מצרפת לירושליים ( עמית ואוד והבת שלהם( עכשיו לופיו הסוס שלהם אצלנו דרך אגב
) ) אז הלכנו איתם מגן - נר (איפה שאני גרה =P) למחסום של ג'נין ( חח שזה לא רחוק ) ומשם הם נכנסו לשטחים וזה היה ממש ממש מזמן חפרתי בטירוף...

MorH

New member
כן הוא אצלנו=]../images/Emo174.gif

ממ נראה לי גרים בעולש...

MorH

New member
../images/Emo174.gif הם "נתנו" לנו אותו אם

אפשר להגיד ככה אנחנו נעשה איתו סיבובים בכרכרה וזההה חח הוא מזה מתפנק אצלנו כל יום בערך הוא מקבל שטיפה וזה חח חמוד...

למה הם נתנו לכם אותו?!

סתם ככה? אחרי שהוא ליווה אותם מאירופה?!? הם אבל באים אליו מידי פעם? ומה אתם עושים איתו? רוכבים עליו?

TauraMan

New member
בלי ארכובות ../images/Emo9.gif

חיחישיעמם לי אז הורדתי...סתם עבדתי על עצמי אחרי המון זמן.. פףףף.. הרבה טרוט קימה בלי ארוכובות [איזה כיף!!
] וכאלה.חתיך שכזה הקטני הזה

ה צ י ף

New member
אף אחד לא ענה לי עדיין למה יש לו

מתג בפה עם לא רוכבים אליו ???

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif אולי הוא סייח ומרגילים אותו

או משהו כזה..

ה צ י ף

New member
אולי או בטוח? כי ראיתי את זה

גם על סוסים פריסאנים הרבה וגם על סוס טורובריד אחד סטילון..

stary1

New member
../images/Emo55.gif

גמני ראיתי הרבה סוסים שתמונות עם מתג שהם בעצם משוחררים..אבל אין לי מושג בשביל מה זה

S H I L G I

New member
טרוט קימה בלי ארכובות=שואה

פעם אחרונה שניסיתי לעשות..סוף כיתה ו' שבועיים לא יכולתי ללכת כמו שצריך.

TauraMan

New member
זה כיףףףף!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

ולהפתעתי לא כל כך כואב אחר כך כמו שציפיתי חחח

למעלה