מעב"ר

שיעור דיי גרוע...../images/Emo4.gif../images/Emo107.gif

היה שיעור קפיצות ורכבתי על טוויל (שהיה בונבון! מתה עליו!) וקפצתי אין & אאוט של 2 איקסים ורכבתי כל כך גרועעעעעעעעעע...לא הצלחתי לכוון לאמצע אפילו פעם אחת.....וגם אם כן אז היו דברים אחרים גרועים (קצב לא טוב, ישיבה חרא...דברים כאלה)....וטוויל הוא סוס אוטומאט חמודיייייי אבל הרגשתי שרכבתי כל כך גרוע עליו...אני כל כך גרועה בקפיצות...אני מרגישה שאני לא מתקדמת בקפיצות בגרוש-וזה לא בגלל המדריכה או הסוס-זה בגללי ובגלל הישיבה החרא שיש לי....שבוע הבא שיעור דרסז', מקווה שיהיה יותר טוב...

שובב שיעור מושלםם

כמובן ולא אחרת על תותי המושלמתתת היה כל כך טוב וואי אתם לא מאמיניםם החלתי ת'חימום וזה הלך טוב ואז מור הכניס אותי לקטע של לעבוד על הדברים הכי קטנים והרגשתי כל ככך טוב בגלל רותיי {היא מעלה לי ת'מצב רוח ברמות חחחחחחח} היא הייתה כזאת מושלמתתת וואי כזאת מלכה.. היא הייתה עגולה , עבדה מאחורה ... היא מושלם וכולה רכבתי חצי שעה!!!! מקווה שנהנתם חחח חחחח חפרתץי

stary1

New member
../images/Emo55.gifהוהו../images/Emo67.gif

היום רכבתי עליו אחרי כמעט חודש שלא ראיתי אותו אפילו
החלטתי שאני רוצה לפתח את ה"מסגרת שלי"
אז אתמול צפיתי בלילה בתמונות של אנשים רוכבים..וזכרתי בערך את הצורה שבה צרחך לרכב...פפף...עזבו היום הגעתי לסטאר וניסיתי לרכב כמה שיותר קרוב לתמונות ולעבוד איתו ככה..והצלחתי ללמד אותו לעבוד על המתג
הסוס הזה שאפעם לא היה על המתג...אשכרה למד את זה מרכיבה של בערך שעתיים(קטועות)
אני די המומה היום..אבל לכם אין מה להתלהב כי כולכם יודעים ללמד את זה..חחח (ואני מזכירה לכם שאני לא לומדת לרכב
...אין לי מדריך ואפחד לא מלמד אותי..חח..) בלאט

stary1

New member
../images/Emo55.gifהדס אהובתי../images/Emo6.gif

מאיפה צצת?
מרי לא רוכבת עליו...נראה לך שיש לה זמן..היא צריכה לתפעל חווה שלמה בעצמה

Hadas Sternfeld

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo122.gif

לא התכוונתי שמרי רוכבת עליו... התכוונתי שמרי מלמדת אותך לרכב..

stary1

New member
../images/Emo55.gifלא היא לא=|

היא נותנת לי ביקורת פעם באלף שנה כשיוצא לנו להיות ביחד בחווה בזמן שאני רוכבת
...אבל לא יותר מזה ובדרך כלל כשאנחנו בחווה באותו הזמן היא שולחת אותי לעבוד בפינת חי
ככה שאני בקושי רוכבת כשהיא שם

fliperit

New member
גועל נפשות!!!

הלכתי לרכב לבד (בלי המאמנת שלי ).. התחיל חרא כשפליפ לא החליף רגליים..ואני הייתי עם מגפיים שגדולים עלי והם נפלו לי כל פעם שניסיתי לתקן אותו... אחרי זה עשיתי ספינים ושמא היה מעולה!!! וימין היה קקה..

ה צ י ף

New member
טיול בחווה בחבצלת השרון

עשיתי טיול בחבצלת השרון היה סבבה יצאתי עם קבוצה של אנשים שלא יודעים לרכב וזה היה צחוקים עשינו טרוט וכולם קפצו באוכף ולא הצליחו לעשות קום שב ורק אני כן חוץ מהמדריכים וכולם כזה אומרים לי אך אתה יודע לעשות את זה ככה וזה כל מיני כאלה ואז עשינו עוד קצת אז המדריכה אמרה להיסתכל אליי חח כאילו שאנ יעושה טוב וזה.. ואחריזה היא עשתה הכרות שלי עם כולם חח וכל הזמן שאלו אותי שאלות וזה.. וגם בחוף למטה שירדנו מהצוק אני הובלתי קצת והמדריכה עברה אחורה למדריך השני לדבר איתו וזה מזה כיף להרגיש אותך כזה מוביל וזה חח ואז שהיא חזרה היא אמרה שלמעלה היא תפריד אותי מהקבוצה עם המדריך השני לרוץ קצת ואז שעלינו אז הלכנו קצת ואני והמדריך עצרנו וזה והסוס שלי היה חם קצת וזה אז הוא התחיל לרקד ולהרים וקצת לקפוץ עם האחוריות לא בקים לקפוץ פשוט וללכת אחורה וכמעט נפלנו מהצוק
והם עשו טרוט בישביל להיתרחק ואז אנחנו פתחנו בקנטר והסוס שלי היה בין המהירים בחווה והוא כל הזמן ניסה לעקוף את המדריך והמדריך היה על סייח בשלבי אילוף והוא עשה לו מלא רודאו וזה איזה צחוקיםם אחריזה הגענו אליהם עשינו עוד קצת טרוט ואז היתצפלנו עוד פעם הלכתי עם המדריך השני למסלול אחר ואז הסוס שלי בכלל התחיל לרקד ועשה קנטר על הצד וזה איזה כיףף והסייח עוד פעם ברודאו וזה חחח ואז חזרנו לקבוצה ולחווה
ואולי אני ילך להיתנדב שם קצת בחופש כי הציעו לי לבוא לעזור בטיולים וזה..

../images/Emo28.gif../images/Emo33.gif../images/Emo9.gif

יום ראשון של הקורס, דרסאז', שיינץ שעה שלמה של חום, הרבה קאנטר, הרבה [הרבה
]טרוט והרבה מאמץ ומלך אחד מדהים

טוב אז...

רכבת על ג'ינג'י(יום ראשון)בקיטנה היה ממש טוב...,עבדנו על דרס'ז והרבה על קנטר הינו אמורים להעביר את הסוסים לתרות בלי מושחות רק לילחוץ וגוף אחורה היה ממש קשה בגלל שהיה לג'ינג'י הרבה מרץ.

המשך..יום שני..

יום שני
היה ממש טוב עבדנו על כמה דברים על מעברים להליחת עבודה ולקנטר היה ממש מצחיק כי המדריכה שהדריכה אמרה לרדת אבל עשינו את אצמנו לא מושעים אז נישארנו על לסוסים ...אני וענבר ממש ישתגענו...חחחח... היה ממש כף למדנו על הפרסה ועל מנעלים אבל לא הובלנו.:( עשינו מתיחות היה ממש משעמם.....אבל אחרי זה ברכיבה היה ממש מושלם איך לא רכבתי לי
ג'ינג'י

זאת שחר יום שלישי

אני אצל ענבר!!! עבדנו על סגירה ופתיחת צעד בטרוט היה ממש טוב אבל היה קצת קשה לסגור אותו עבדנו גם על קורות קרקע ועל דילוגים כי הוא רצה להכין אותנו לקפיצות.....מחר....איזה כיף הוא הבטיח (עודד) שמיום רביעי נקפוץ..

יום רביעי!!!

איזה כיף... בקיטנה היתה לנו הרצאה על תיספורת לסוסים וגם סיפרנו 2 סוסות.... ברכיבה קפצנו בהתחלה איקסים קטנים בטרוט....ואז כל אחד בא לאיקס בקנטר היה ממש טוב ואני מענבר קפצנו תאיקס הכי גבוה שעודד הצליח לעשות היה ממש טוב.....אחרי זה כל אחד בא לאפרייט בקנטר היה גם....מושלם......ורק אני וענבר קפצנו 1.00 והשאר קפצו 60 או 70.......

../images/Emo178.gif

יום ראשון של הקורס
זה היה אחד השיעורים הכי מתישים ומיאשים שהיו לי על השיעור כמעט טרוט כמעט בלי קאנטר/הליכה..ועבדנו על כל מיני דברים מוזרים בדרסאז'... ורכבתי על סוסה שכמעט לא אפשרי להוריד אותה למתג..עד כמה שאני יודעת רק המנהל של החווה הצליח להוריד אותה..וסתם ככה היא לא סוסת דרסאז'..היא עושה טרוט,אבל היא לא מכונסת וכאלה..היא פשוט עושה טרוט!
ככה שאתה מיואש מראש ואחרי זה אתה רואה את הסוסים מסביבך יורדים למתג ורק אני לא ואני יודעת שאני עובדת נכון אבל זה מעצבן...לפחות היא סוסת קפיצות מעולה! אחרי זה היה שיעור עיוני ואחרי זה סתם נשארתי בחווה עד 8+- ועכשיו כואב לי הראש
מחר שיעור ב7 וחצי בבוקר...הם השתגעו לגמרי...

למעלה