מעב"ר

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

תודה..חחחחוגם לך היה שיעור טוב עם חמורייייי
חחח... מסטול

זה לא כ-ז-ה מבוגר אבל בחווה

שומרים טוב על הסוסים (וככה צריך) ואם היינו טוחנים אותה בקפיצות זה היה פוגם לה בבריאות ובאורח החיים ועדיף ככה וככה היא גם תגיע לגיל מבוגר יותר ובמצב טוב יותר

Unreachable

New member
חחח מצויין.

אני פשוט רגילה שלכפירו (שהוא בן 24) אין בעיה לקפוץ ..זתומרת, לקפוץ זה גג פעמיים בשבוע ולא יותר ממטר אבל כל סוס שונה ועל כל סוס שומרים כמה שצריך.

בסדר ומיכל לא קופצת הרבה (בכלל לא)

וככה שומריםפ עליה הכי טוב והיא תוכל לעבוד בבית ספר עד גיל מאוד מבוגר 30+- (טפו טפו טפו) ותהיה במצב מעולה ולא ידפקו לה הרגליים

ניצקוש

New member
מיכככקהה!! ,היה מעולה../images/Emo9.gif

צילמתי כמו איזה נחה
מטושטש.. אבל לא נורא..

MorH

New member
../images/Emo174.gif

היה לי ת'יום הכי מחורבן בעולם מי שצריך לדעת עוד פרטים יודע=\\

Unreachable

New member
המממ...

אתמול פףף...היה שיעור קוולטים. נעם שם 4 קורות על החול ואחרי איזה כמה מטרים קורה מוגבהת של 5 ס"מ ושל 10 ס"מ..והיינו יכולים לבוא או בטרוט ישיבה כל הדרך או בטרוט בישיבה קלה אז כמובן שאני הייתי בישיבה קלה כי אני לא רוצה לשבור לכפירו את הגב. בכולופן היה נחמד רק חבל שלא עשינו יותר מדי כי הפוסטמה **שוב** לא הצליחה כלום אז הוא התרכז בה כל הזמן ובאיזשהו שלב התחיל לשעמם כי עשינו אותו הדבר כל הזמן והלך בסדר (כאילו כפירו עשה את זה ממש טוב...חתיכי.) נראה לי ששיעור הבא אני מוצאת לעצמי מכשול במגרש לעשות עליו שמיניות כי כבר שנים לא עשיתי את זה וזה התרגיל שאני הכי אוהבת בארץ בערך....

A z a r o

New member
אממממממ......./images/Emo110.gif

אני רכבתי אתמול על אזארו!!! אין סוס מושלם!!!! איקצור היה שיעור ממש ממש כייף!!!! רק ש.......אזארו נבהל כמעט מכל דבר!!!!!
ובשיעור הוא כל הזמן קפץ ונבהל!!!
והיו כמה מקומות שהוא בכלל לא עבר בהם! אבל בכל מקרה הצלחתי לקפוץ איתו והוא היה כל כך חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדד אין אזארו סוס מושלם!!!!!

שיעור מוזר

עשינו שיעור קפיצות באיחור של שעה בערך כי אמיר לא חשב שכדאי לבוא ו"לעזור לנו".... היה שיעור מוזר..אפחד לא זכר תמסלול למרות שהוא היה קל..אבל הסוסים היו נחמדים וקפצו..לפעמים
שבוע הבא קורס!!!!!!

wildrider

New member
השיעור הכי טוב בארץ

רוקי הלך מדהים קפץ ספארים מטורפים .... פשוט סוס שכל פעם מפתיע מחדש!!!

°fanta°

New member
הגיע סוס חדש..איזה חמוד...

אממ היה לי שיעור ב7 רק אני וניצן והייתי על אוסטין...והביאו סוס חדש בסוף רכבתי עליו... פפ יהודה אמר לי לקחת תציוד של גוליבר טוב שזה לא היה ענק הקיצר התחלנו תשיעור בהתחלה ממש לא הלך טוב לא הייתי בקצב שלו בגרוש.. אחר כך לאט לאט השתפר והתחלנו לקפוץ..פפ הוא לא יודע לקפוץ סירב בהתחלה לאיקס משהו כמו 20 ס"מ טוב לאט לאט קפצתי איתו היה ממש מותק ...בסוף זה הגיע עד ג'וקר כזה שצד אחד היה 60 והשני 80 לא משהו אבל הוא קפץ ממש יפה..איזה חמוד ואחרי זה המשכתי לעבוד איתו קצת על כיפופים והוא היה ממש חמוד וזיהו היה שיעור כייפי סך הכל

lions queen

New member
../images/Emo23.gifהיה כיף.. ../images/Emo9.gif

אני נהנתי... מי ביקש סוסה סקסית ולא קיבללל??

lions queen

New member
../images/Emo23.gifחחח לא נכוווווווווווןןןןןןןן

אמרתי אל תשימי אף תמונה אם היא לא עוברת אישור דרכי... חחח

היה כיף!!!!

רכבתי על בילבי.... כמובן.... איזה חמודה אני אוהבת אותה כל כך!!! היא יורדת למתג והכל.... רק יש כמה בעיות איתה.... א. אם עוצרים עם המושכות היא עוצרת בבום ואני נופלת לה קצת על הצוואר.... ב. היא תקעוה במקום אחד כשהיא מכונסת... היא לא מתארכבת..... ג. היא לא מתקופפת..... והיום הצלחתי הכל!!!!! נשארתי עד שמונה וחצי משו כזה בחווה.... כי היה פקק ואמא שלי התעקבה.... בקיצור היה יום מושלם....

היה שיעור מושלם =)))

טוב אז הגעתי לחווה אזארו כבר היה מאוכף והכל זה כבר עשה אותי מאושרת
ואז עשיתי קצת הליכה והתחלתי טרוט הוא היה עיייףףנורא
אז לא כל כך הצלחתי להזיז אותו אבל אל נורא ואז רועי אמר להוציא את הרגליים מהארכובות וזה היה מעעייףףף כי כל הזמן קפצתייי
ואז התחלנו קאנטר בלי ארכובות וכמעט עפתיי אבל לא נורא...ואז התחלנו לקפוץץ אז בהתחלה זה היה איקס קטן כזה ואז הוא שם לנו אפרייט של 1.10 והוא היה כזה מושלם
ואז הוא שם לנו 3 מכשולים של אפרייט 70 בערך אפרייט של 80 נראה לי ואז עוד פעם אפרייט של 70 80 משו כזהה ואין הוא סוס מושללםם פשוט אן עליו
ואז הוא שם לנו 1.10 אוקסר בראשון ובאחרון והיה לי ת'שיעור הכי מושלללם בעולםםםם ורועי אמר שזה היה ממש טוב! =))) קיצר אזארו הוא סוס מושלם!!!

MorH

New member
../images/Emo174.gif פיורינה../images/Emo99.gif

לא שיעור (כי רולנד בונה מסלול באיטלייייה
) אבל רכבתי חופשי וניצקו'ש צילמה אותי
אממ ולאלו אם אתה קורא ת'הודעה הזאת כנס כמה שיותר מהר לאיסיק אני ישלח לך עוד תמונות ממ היה דדי נחמד=\ היא לא הלכה משו היא הלכה יותר טוב(הרבה יותר טוב) בשיעור ביום שני =\ פפ אבל חפיףף
כוסיתתתת...

MorH

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo174.gifחח

לא להתייחס למכנס שהוא גבוה כמו לא יודעת מה (ניצקו'ש עשתה לי חינוך להכניס ת'חולצה למכנסיים והחולצה קצרה אז הייתי צריכה להרים אותם קצת חח ) בעע אני יושבת פה מגעיל העקבים שלי והגב ואני הולכת קדימה פיייכס בכלל הלך לי זוועה =\...

למעלה