OMG השיעור הכי טוב בארץץץ
עשינו שיעור קפיצות מושלםםםםם.... הייתי על מיכלי
אחרי שלא הייתי עליה מהחופש הגדול הקודם (שנה) ופשוט נהנתי מ-כ-ל רגע ולמדתי המוון מהשיעור הזה.. טוב אני אפרט: הממ.. באתי לחווה בבוקר ושני אמרה לי שיש לי הפתעה על הלוח וראיתי שהיום אני קופצת על מיכלי (ידעתי את זה כבר אתמול אבל לא רציתי להרוס לשני..חחח) ונתתי לשני חיבוק ענקיייי וממש התלהבתי (אבל ניצקוש אמרה שאני שחקנית גרועה
) וראו שהיא ממש רצתה שאני אהנה.חחח... היא אמרה לנו להכניס איזה מכשולים שאנחנו רוצים וכמה שאנחנו רוצים ואיפה שרוצים..חחחח וראו שהיא ממש השתדלה שהשיעור קפיצות האחרון שלי עליה יהיה מיוחד וחוויותי... ומיכלי הזקייני שלי כבר בת 22 ובחווה ממש נזהרים עליה ולא הקפיצו אותה כבר שנה את "גבוה" והיא עשתה פעם פעמיים בחודש איקסים ולפעמים שישים...חחח
בקיצור היה שיעור מושלםםםם מכל בחינה... ויש לי עליה משקל כל כך טוב ברגליים וברגע שהתחלנו לקפוץ ה-כ-ל חזר אליי אבל ממש ה-כ-ל ממש כמו פעם
והיו לי בסה"כ 3 סירובים וכל פעם תיקנתי אותם טוב מאוד ושני אמרה שאפילו מצוין
.... איןןןן היא סוסה כזאת מדהימה ומלמדתתתת כאילו אם אתה הולך לפניה היא מסרבת ואם אתה מחכה היא קופצת וזה פשוט הכי מלמד בעולם ויש לי עליה כזה משקל טוב ברגליים ואני עכשיו הכי מאושרת בעולם עכשיו למרות שגם נפלתי ממנה (סירוב) אבל ישר עליתי ותיקנתי...
פפפף... היא פשוט סוסה מדהימה ומיוחדת וכל כך נהנתי עליה וחבל שהיא זקייני קצת
אבל היא כזאת מושלמת ואני הכי מאושרת עכשיו בעולם!! חחחחח... סליחה על הזיוני שכל וכל הכבוד למי שכן קרא הכל...