מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo115.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה כי השני מפוצץ ולא קופץ

Vintage Queen

New member
נמנמנמ ~שיעור על חוזה~

כל כך כואב לי התחתתת מהאוכף הזה אלוהיםםם בהתחלה היה דיי על הפנים כי אני והוא ממששש לא הסתדרנו אבל לקראת הסוף היה יותר טוף =] עבדנו במעגלים ועל מעברים וסללום ושמיניות... רק בסוף הוא היה חמוד.. P= עימנואל אמר שזה ממש טוב שאני רוכבת על סוסים אחרים קצת צריך לעשות את זה יותר פפפ

TauraMan

New member
סופסוף שיעור ../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

רכבתי על אמיר. סתם שמנו מכשולים נמוכים ועבדנו על קפיצות רגועות. היה ממש ממש כיף =] התגעגעתי לרכיבה ולקפיצות

OMG השיעור הכי טוב בארץץץ

עשינו שיעור קפיצות מושלםםםםם.... הייתי על מיכלי
אחרי שלא הייתי עליה מהחופש הגדול הקודם (שנה) ופשוט נהנתי מ-כ-ל רגע ולמדתי המוון מהשיעור הזה.. טוב אני אפרט: הממ.. באתי לחווה בבוקר ושני אמרה לי שיש לי הפתעה על הלוח וראיתי שהיום אני קופצת על מיכלי (ידעתי את זה כבר אתמול אבל לא רציתי להרוס לשני..חחח) ונתתי לשני חיבוק ענקיייי וממש התלהבתי (אבל ניצקוש אמרה שאני שחקנית גרועה
) וראו שהיא ממש רצתה שאני אהנה.חחח... היא אמרה לנו להכניס איזה מכשולים שאנחנו רוצים וכמה שאנחנו רוצים ואיפה שרוצים..חחחח וראו שהיא ממש השתדלה שהשיעור קפיצות האחרון שלי עליה יהיה מיוחד וחוויותי... ומיכלי הזקייני שלי כבר בת 22 ובחווה ממש נזהרים עליה ולא הקפיצו אותה כבר שנה את "גבוה" והיא עשתה פעם פעמיים בחודש איקסים ולפעמים שישים...חחח
בקיצור היה שיעור מושלםםםם מכל בחינה... ויש לי עליה משקל כל כך טוב ברגליים וברגע שהתחלנו לקפוץ ה-כ-ל חזר אליי אבל ממש ה-כ-ל ממש כמו פעם
והיו לי בסה"כ 3 סירובים וכל פעם תיקנתי אותם טוב מאוד ושני אמרה שאפילו מצוין
.... איןןןן היא סוסה כזאת מדהימה ומלמדתתתת כאילו אם אתה הולך לפניה היא מסרבת ואם אתה מחכה היא קופצת וזה פשוט הכי מלמד בעולם ויש לי עליה כזה משקל טוב ברגליים ואני עכשיו הכי מאושרת בעולם עכשיו למרות שגם נפלתי ממנה (סירוב) אבל ישר עליתי ותיקנתי...
פפפף... היא פשוט סוסה מדהימה ומיוחדת וכל כך נהנתי עליה וחבל שהיא זקייני קצת
אבל היא כזאת מושלמת ואני הכי מאושרת עכשיו בעולם!! חחחחח... סליחה על הזיוני שכל וכל הכבוד למי שכן קרא הכל...

מספיק לה כבר לקפוץ..

היא קופצת עם ילדים איקסים ו-60 גג וזה מה שטוב לה עכשיו
ומיכל קפצה עליה מדהים אחרי שהסוסה לא קפצה 80 כבר כמעט שנה! (סתם רציתי להוסיף..)

lions queen

New member
../images/Emo23.gifאממ.. מתנצלת..? ../images/Emo140.gif../images/Emo52.gif

*זה לא היה אישי*

LeAnNe

New member
אני אנסה לקבל את סליחתך../images/Emo62.gif

רק כדאי לך לא-לישון-לבד היום.

lions queen

New member
../images/Emo23.gifזה פסדר,

אני לא ישנה היום, יש לי בגרות באזרחות ואני צכה ללמוד כל הלילה... אז תשתדלי להיכנס מהדלת כי יש לי לב חלש.

למעלה