מעב"ר

אתמוווולללל../images/Emo47.gif

היה אתמול ממש ממש כיף
המממממ... אחר הצהריים יצאתי עם קבוצה של ילדים קטנים לטיול על נל אחרי שכבר מלא מלא מלא זמן לא יצאתי החוצה... וגם תמיר יצא על זהבה וכל הטיול עשינו לפניהם קאנטר והיה ממש כיף ומרגיע... אחר כך רכבתי קצת על ריינצ'וק
היא כזאת מלאכית קטנה אלוהיייםםםם היא כזאת מותק אני מתה עליה...!!
היא הלכה ממש ממש ממש יפה ובהערכת צוואר בטרוט היא העריכה את עצמה מעולה (מה שבד"כ אני לא מצליחה לגרום לה לעשות) והקצב היה טוב וחשבתי להתרכך אליה כשצריך והיא ממש ממש ממש מושלמת..חחחחחחחחחחחח

fliperit

New member
היום..

היה אמור להיות לי פיקניק עם הכיתה (כי אני מסיימת רק מחר...) אבל החלטתי שבמקום זה אני אסע לרכב....ובאיזה 8 בבוקר הבעלים של פליפ התקשר להגיד לי שלא נוסעים...ככה שגם לא נסעתי וגם לא הלכתי לבית ספר...

אוך../images/Emo10.gif

איי וואנט אזארו!!
רכבתי על רדבול, קפצתי אחרי חודש וחצי שלא קפצתי והיה זוועתי..
המ...לא נתתי יד כמו שצריך ורכבתי עם ארכובות דרסאז'! חחח טוב נו..לא לגמרי...אבל הן היו ארוכות
אוקצור החימום היה סביר ואח"כ היה קקי... ואני צולעת
הוצאתי את רדבול מהתא וסוז הרשע (
) נתן לרדבול ביס בתחת אז הוא נבהל והתחיל לנסות לרוץ והוא פגע לי בעצם ברגל למטה (בעקב..) אז התנפח לי שם וזה מחליף צבעים..חחח~הזוי~

../images/Emo153.gif../images/Emo89.gifאחחח איזה נבלה שקסית

רדי שלי מת עליו כפרה אליו!!!!! אני כ"כ מתגעגע אלי ררררר הוא יובל עושים דרסז'

../images/Emo42.gifאבל בינתיים אין להם ריפודדד

חשבתם מי יקרה אם הוא יתפלש שם? כל הברכיים שלו יכולות להיפתח \:

lidarush

New member
את צודקת...

ב1000% ובגלל זה שינו הכול התמונה הזאתי ממש ממש ממש ישנה... זה היה בהתחלה כבר ממזמן שיש מי שמרפד את התאים ומנקה כל בוקר... ועכשיו גם בונים את זה לתאים מעץ... אממ נשאר רק עוד 4 או 3 חצרות כאלו את כל השאר כבר בנו לתאים מעץ...וממשיכים לבנות=]

Vintage Queen

New member
גם ה"תאי" עץ שבנו שם לא היו משו

וגם בהם לא הייה ריפוד בגלל שאין דלת לתא ולא לחצר ולכן הריפוד יעוף

למעלה