מעב"ר

סזי שלי מושלםםם

ויש לו ריפוד
אפי מנקה ומסדרת כללל יוםםם (= הסיבה היחידה שלא בונים לסזי תא מעץ זה בגלל שפעם אחרונה שהוא היה בתא מעץ, איך אני אגיד....לא נשאר יותר תא מעץ (והוא לא אכל אותו)

Vintage Queen

New member
הוא נראה פה זקןןן

פפפ זה רק כשקנית אותוו לא?! מתי בעצם קנית אותו?!

מכוער ענק שלייי ../images/Emo13.gif

חחחחחחחח
סתיוי, את לא זוכרת שאב הביא אותו והוא שבר את התא???!? כן, זה כמה ימים אחרי שקניתי אותו, נראה לי בקיטנה לא? איך בהתחלה לא ידעתי מה לעשות אני זוכרת
ועוד אב רצתה להביא לי את החומר ועד היום היא לא הביאה \= העיקר שהוא נראה טוב וזהו (= עודדד 8 ימים הוא שלי שנה!!!! גאדדדדד

Vintage Queen

New member
חח לא

ואב המסטולה הזאתי באוסטרליה בכלל =] ממה שאמרו לי פפפ זוכרת תכלבה המושלמת שלה? קינקי או משו חח היא הייתה הכי חמודהה

חחחח דייי תמונות שואה!!

כןןןן היא הייתה הכייי חמודדדדדהההה
את זוכרת איך היא אהבה את החתולים??. שהיא כל הזמן הסתכלה עליהם ושמרה עליהם???

Vintage Queen

New member
יאוו נכון הקטניםם ששלומי הביא

שהם היו בקופסה והיא לא זזה מהתא הזה חחח ובסוף היא גם קפצה והצליחה להיכנס פנימההה

חחחחח כןןןן ../images/Emo13.gif

בהתחלה הייתי בטוחה שהיא רוצה לאכול אותם...חחחחחחח אבל היא פשוט אמא כזאתייי ((= תראי איזה שמן הוא היה פעם ----> ואיזה רוכבת
איזה קטנה את עליווו (=

Vintage Queen

New member
חח אני הכי הייתי פיצקית עליו

והוא היה כזה דובייי גאד היו לי פעם מלא תמונות יתו מאותו טיום אבל הן נמחקו כשפירמטו לי תמחשב =/

MorH

New member
וואווו../images/Emo174.gifגל

הוא נראה עכשיו מצוין!!! כל הכבוד לךךךך...

תודהה ../images/Emo24.gif

למרות שעכשיו הוא קצת התגרד בגלל הבגרויות וזה כי לא הצלחתי להגיע כל יום
אבל אין מה להשוות בכלל למה שהיה אז... תודה לאל, יהיה בסדר...

lidarush

New member
תמונה...

זה התאים הכי טובים כיאלו ואני אחפש תמונה של התאים שבנו עכשיו..

Vintage Queen

New member
אבל לידר זה התאים בפנים

והם תאים נורמליים אבל מה שהם עושים בחוץ זה לא תאים כאלו... הם פשוט שמים מסגרת של עץ לחצרות שכבר קיימות...

lidarush

New member
סתיוי

אז זהו שגם את התאים מעץ שהם עשו הם משפצים.. הם לא עושים את זה בדיוק אותו הדבר כמו בתאים הטובים הם עושים את זה שונה... אבל בצורה טובה יותר...... הם ממש מסדרים עכשיו את כל דבר קטן בחווה ולא רק בונים תאים.. ויעשו עוד תאים חוץ מלסדר את החצרות כי מגיעים עכשיו לחווה הרבה סוסים פרטים...אז צריך גם עוד תאים חוץ מאלו שבונים עכשיו

Vintage Queen

New member
אני מקווה בישביל הפנסיוניים שם

כי נכון למה שהיה אז ואפפילו עכשיו התאים האלו לא שווים תכסף שם..

למעלה