מעב"ר

primetime1

New member
סטיבבב

בדיוק גם אני חשבתי על זה שלא ראיתי אותך מלא זמן! אני פשוט באה עכשיו דיי מאוחר לרכב (כי חם
..), אז אתם כבר לא שם.. לא נורא.. בטח נתראה מחר!

lions queen

New member
../images/Emo23.gifהיה נחמט.. =]

רכבתי על אוסטין והיא פשוט מלכה אין מה לאמר.. מבחינת קצב והכל היה ממש מושלם.. אבל כשזה הגיע לישיבת קפיצות.. אוי.. השם ישמור..
אבל היה כיף.. ורכבתי ב"קבוצה" עם יעל.. חח קבוצה מצומצמת.. והיא רכבה ממש יפה..
ובחווה היה כיף, ופשוט כיף..

יווווווווווווווווווווו ../images/Emo99.gif

את כזאת מושלללממתתת אאאאאאאאאארררררררררר
את ושחףףף אוהבת אותתתכןןן
איזה מדהים הסוס הזה קופץץץ אין עליוווו

lidarush

New member
שלמותתתתתתתתתת

מדהיםםםם אתם כאלו מושלמיםם יחד!! יוווו וזה עוד אחרי חודש וחצי שלא קפצת!!
טפו טפו טפו עונה הבאה תפציצו..חיחי

SaHiArCwHoAlFf1

New member
נחמה שלייי

היה לך את השיעור הכי מושלם בעולםםם ותעלי גם מקפיצותתת אוהבת אותך מושלמתת שלייי

שירלי317

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo151.gif../images/Emo150.gif../images/Emo12.gif

היום היו לי שני שעורים.. בול אותו דבר רק על סוסים שונים..חח.. כי היה לי את השעור ב5 שלי... על טימי השקסי וב7 וחצי עם ברק וכאלה.. כי הייתי צריכה להשלים שעור.. אז הייתי על שאדו.. השעור על טימי היה זוועה.. קפצנו.. והדס עשתה לנו תרגיל פיכסי למדיי.. בקיצור.. היה גרוע, נפלתי לו על הפה יותר מדי, גם ישבתי קדימה.. וזה הלחיץ אותו מה שהלחיץ אותי מה שהלחיץ אותו עוד יותר וההמשך ידוע.. (תאונת שרשרת..) בקיצור.. היה לי נורא מבאס.. כי הגב שלי היה תפוס נורא.. (כבר כמה ימים..בעע) אבל השעור על שאדו היה דווקא סבבה, עשינו את אותו תרגיל.. אבל מן הסתם.. עם שאדו הפוני הסתדרתי יותר טוב בפניות והסיבובים.. ולא הייתי מרוכזת מאוד בלשמור שלא יתחמם וירוץ לי... וגם לא נלחצתי כי אני ושאדו זה אחלה סידור..חח.. אני שמחה שאני הולכת לעשות עליו כנראה את הקורס ב'...=) אבל יצאתי מהיום הזה בהרגשה לא משו... שיהיה.. סה''כ.. יהיה טוב...

למעלה