מעב"ר

יום שלישי../images/Emo107.gif

היה לי שיעור דרסז' על אלפרד, הוא היה כזה בונבון! הוא כל הזמן חיפש קשר עם הפה, גם כששיחררתי לו פול מושכות בהליכת קירור! חמודי! היה מאוד נחמד! ליאן דיברה איתי על זה שבשיעורי קפיצות היא לא רוצה שאני ארכב על אלפרד יותר כי היא רוצה לקדם אותי (ועם אלפרד אי אפשר ממש להתקדם בקפיצות...
) וכשאני אהיה יותר מתקדמת ומנוסה בקפיצות אולי אני אחזור לקפוץ איתו.... שבוע הבא (אני מקווה) יוכלו לצלם אותי אז אני מאוד מקווה להעלות תמונות *נורמליותתתת* חדשות לפורום!

S H I L G I

New member
לא רשמתי מעב"ר כבר פול זמן

אז אני אנסה להרחיב קצת הגעתי באיחור זתומרת בד"כ אני מגיעה משו כמו חצי שעה לפני השיעור הפעם הגעתי רבע שעה לפני..והייתי בטוחה שאני צריכה רק להחליף לנולי אוכף כי היא היתה מוכנה כעיקרון בסוף תמי אמרה לי שאני צריכה להכין את פור..עכשיו שתבינו נכנסתי לאורווה ואני רואה בתא של פור סוס חום לגמרי..פשוט חום.. אז הייתי צריכה להתחיל לנקות אותו וכמובן שזה לא בדיוק הלך..אז ניסיתי כמה שיותר מהר ובסוף עליתי עליו ב4 וחמישה [השיעור היה אמור להתחיל ב4 זתומרת בד"כ אני נכנסת ב5 ל4 משו כזה] הרגשתי ממש רע שאני רוכבת עליו כי דוגרי הסוס כבר ממש מבוגר והיתה לו דלקת פרקים..ויש מצב שעוד יש לו לא כ"כ הבנתי והרעיון היה שרק הקטנים ירכבו עליו כי זה עבודה קלה בשבילו לא דורשים הרבה איתם..ואני כן דורשת הרבה יחסית להם קיצר אמרתי את זה לתמי..ובאמת כל דבר שעשיתי פשוט עשיתי לא טוב בהתחלה כי פחדתי להכביד עליו ולהעמיס עליו..באמת לפעמים יש לי תפחד הזה שהוא ימעוד טיפה ויפול מאפיסת כוחות..אני ממש פוחדת לפעמים שזה יקרה.. והם העדיפו שאני ארכב עליו [דניאלה רצתה] מאשר שאיזה ילדה קטנה תרכב עליו כי גם ככה הוא טיפה איבד את עצמו כי לא עובדים איתו רציני כמעט.. קיצר התחלנו משוחרר..ובאמת רוב השיעור היה לשחרר..בהתחלה הוא היה תפוס ולא האמנתי שישתפר ועם הזמן זה באמת השתפר והוא באמת עבד נכון ותמי אמרה שגמאני השתפרתי ולקראת הסוף בטרוט ישיבה גם הרגשתי שהישיבה שלי השתפרה זאת אומרת ישבתי יותר יציב ופחות מאומץ [למרות שהרגשתי את השרירי בטן עובדים שלי כמו לאדעת מה] והרגליים שלי פחות עבדו זאת אומרת הם זזו איתו ברור אבל הם לא דיברנו והציקו לו כמו שבד"כ כשאני מנסה לשבת נכון זה קורה... קיצר היה נחמד ובסוף עשינו טרוט משוחרר וסיימנו..וזהו היה סה"כ נחמד אח"כ קיררתי אותו והחזרתי אותו והוצאתי אותו החוצה לנקות אותו עם ספוג כי היה טיפה קריר אז לא רציתי לשטוף אותו ובואנה הסוס היה פשוט זוועה מטונף..פשוט ברמות מטורפות אני לא יודעת לתאר את זה אפילו..הוא נראה פשוט זוועה הקטע זה שעכשיו מאז שדניאלה ילדה האורווה כולה פשוט בהתמוטטות..התמוטטות זה מילה גדולה מדי יחסית למצב אבל המצב הוא כזה: אין מי שיטפל בסוסים, לרוב הסוסים יש בעיות גופניות [נופרה מדי פעם צולעת, ים צולע, לפור דלקת פרקים ושאנטי מתח גיד..ומקסימוס לאדעת לא ראיתי שרוכבים עליו בכלל ולאדעת מה הולך איתו] והבעלים לא באים לטפל..חוץ מקסנדרין שהיא לא באה לטפל כי היא לא יכולה רוב הזמן אבל היא דואגת שיהיה מי שידאג לים.. קיצר פשוט רע לי בלב לראות אותם ככה..וכאילו אני פשוט נשבעת שאם היה לי איך להגיע כל פעם..נשבעת שהייתי באה ומנקה אותם כל יום ונותנת להם צומי כי הם פשוט לא מטופלים בגרוש..ונגיד שאנטי אז הוא רוב הזמן בתא והוא הרי סוס די משועמם אז הוא גירד לעצמו את הזנב..והוא הרזה והוא נראה פשוט ז-ו-ו-ע-ה
וסעמק לפעמים בא לי לבכות כשאני חושבת על זה קיצר גלשתי מהנושא: הם נראים חרא, ויש מצב שהשיעור שלי אתמול על פור היה האחרון, כי מעבירים אותו לאנשהו ואני מאד מקווה שהמקום שהוא יעבור אליו יעשה לו טוב כי סה"כ הסוס מבוגר וצריך לנוח בשיבה טובה [טפוטפוטפוחמסהחמסהחמסה
] ואני מעדיפה שיעבור למקום שיטפלו בו מאשר האורווה הזאת שכרגע כל הסוסים שם הם כמו מובן מאליו..שזה פשוט נוראי לדעתי.. קיצר ניקיתי את פור דיברתי עם דניאלה [היא בדיוק הוציאה את מילניום מהמרעה..תינוקי] על משו ואז ניקיתי תמגנים מתג וכאלה שמתי במקום והכנסתי את פור לתא ונתתי סוכר וכאלה לחתיכי נופרה פור וסטלה [נולי היתה בשיעור אז לה נתתי אח"כ] ואז ניקיתי את חתיכי ועשיתי לו זנב וזה..ופאק כאילו הסוס פשוט במצב זוועה..והוא דורש צומי בטירוף..ואני מרגישה שדברים השתנו איתו..כאילו אם הייתי באה כל יום ומטפלת הייתי מרגישה פחות תריחוק הזה ממנו שאני מרגישה כרגע..וזה מרגיש לי ממש רע..וחוצמיזה נזכרתי שעוד מעט החופש הגדול..ובחופש הגדול שעבר אני זוכרת שבאתי להתנדב והייתי פשוט כל הזמן באה ומנקה אותו וזה..ומתנדבת ואני זוכרת שדן היה רוכבת עליו והייתי כולי מתה מקנאה..כי ידעתי שאני לא יכולה..וניקיתי לו תציוד כאילו בכיף כזה ופאק כאילו זה היה אתמול..והרבה השתנה.. אח"כ סיימתי לנקות אותו ועברתי לנקות את סטלה [אמרתי שאני אנקה את מי שלא נותנים לו צומי...אז מקסימוס מקבל צומי לדעתי וים כן ונופרה איתמר רכב עליה אז הוא גם ניקה וזה..קיצר סטלה נשארה] אז ניקיתי אותה וזה היה כמו לחבוט בשטיח ממש ממש ישן בן 100 שנה..כולה אבק שזה מטורף..ואז עשיתי גם לה זנב והכל..בובה הזקנה הזאת..ואז אבא שלי כבר הגיע [אמרתי לו להתעכב לפחות שעתיים בערך..אז הן עברו חח] אז ניקיתי פה ושם באורווה וסגרתי קצת והלכנו..ואז תמי חזרה אז דיברנו איתה טיפלה והלכנו..וזהו ארוך יחסית לחודשים האחרונים שכתבתי בערך 3 מילים, לא?

מעולה

היה לי שיעור הכי טוב בארץץץ רכבתי על תותי{רותי}והיה פשוט מעולה .... עד לפני 4 שיעורים הייתי בכאסח כזה עם המורה שלי פתאום הכל התחיל להשתנות והיה פצץ ... רותי הייתה מעוגלת ומאורכת ומשוחררת הכי בעולם ואז קפצנו והיה מעולה... מאיה

לא בדיוק מעב"ר..אבל מפגן קפיצות=)

לכבוד שבועות..בחווה למפגן הראשון ששם היו ליאור, אור, מיכה ושני באו ממש קצת אנשים! כי לא פירסמו..אז למפגן השני(דורון,אני,מיכל,שני,ליאור) נויקה וליאור הלכו עם שלג לאיזה מקום בכניסה לנהלל שהיו שם פול אנשים והביאו איזה 100 אנשים לשם(בערך?) והיה ממש טוב במפגן השני אממ שני וירדן סגרו ת'עמוד ב-1.50
לוליטה וליאור עשו 1.20
אני ודוכס המלך הזה עשינו 1.10(והיה כזה הזוי פףף לא זוכרת כלום) מיכל קפצה עם ריין ממש יפה! וזהו בעיקרון..אין תמונות כי אבא לא יודע לצלם אבל יש של שני וירדן -->

טנקס ניצקוש ../images/Emo24.gif

בכל מקרה היה ממש יפה ונחמד...והשאיר טעם של עוד.... ולך היה ממש ממש ממש יפה!! וכל הכבוד לך!!

יום ראשון.......

הייתי אמורה לרכב על בילבי אבל ביא הייתה צולעת....
אז רכבתי על לולה!!!!! סוסה ממש חמודה בת ארבע כזאת עקומה..... היה מזה כיף....

Z i N a1

New member
../images/Emo133.gifהיית רוצה עקומה..

ולא נראה לי שהיא בת 4 ואם כן..כל אחד היה רוצה שסוסת ביצפר בת 4 תלך ככה.. סוסה ממש מותק אני מתה על הקפיצות שלה.. ובכלל איך שהיא עם ילדים..

מורי5

New member
../images/Emo109.gifלא שיעור אבל תחרות פנימית

התחרות הייתה בדני היי הגעתי לשם בסביבות ארבע ואז היה מקצה כזה של דרסז' ואז היה את המקצה שאני התחריתי בו- 80 ס"מ עליתי על אזארו ואז במסלול היה לי נקי ואז היה גם ג'מפוף
אמ..לג'מפוף עלינו 5 ילדים מאורוות הקיסר(פחחח..) וילדה אחת מדני היי... בג'מפוף זה היה על זמן ואז גם היה לי מסלול נקי וזכיתי מקום ~ראשון~ והיה 5 מקומות ורק הילדים מאורוות הקיסר זכו... היה ממש כיףף ואזארו היה מושלם כמו תמידדדדדדדדדדד

~סיכום תחרות~../images/Emo29.gif

באתי בבוקר,שטפנו תסוסה וזה הלכתי. באתי בצהריים (2) רכבתי ואז התחילה התחרות מיכל רכבה עליה ולא היה משו.....לקחה שלישי מתוך שלוש אני עליתי וחיממתי אלף שנה נכנסתי למנאז' והייתי מול דנוש
...חשבתי שהא תקרע אותי....עם הרכיבה שלי
והיה סבבה לגמרי (שיואוווויואויואו) סה"כ דנה לקחה שלישי וקיבלה הערה אני לקחתי שני ולא אמרו לי כלום..=[ רציתי לדעת ממישהו שמבין איך אני רוכבת........ וזאת שלקחה ראשון היא הבת של איזה שגריר.......אז...אמממ... הייתי טחונה לגמריי וגם אשליייי
אבל היה סבבה השופטת אמרה לי בהצלחה
חח ו..נחשו מה? היו 20 מתחרים...וקיבלתי....שוב.... שני אז יש לי רוזטת שני מהדרסז' רוזטת שני מהקפיצות ורוזטת נקי מהקפיצות (אדום ורוד אדום) ואני מתההההה וזה לא רע לתחרות ראשונה...נראה לי... לא?! אהה ומורוש המושלמת לקחה ראשון
ב-80 (רכבת מושלם!!!) ונויה רכבה מוווושלם גם...
!! אני פשוט מתה עלייך את לא יודעת איך עזרת לי הכול הקטע של העידוד ..... מי יכול עלייך (ובלעדייך?!)

למעלה