מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo115.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה אוך, מחשב מפגר כותבת מהלפטופ המחשב הנורמאלי שלי - בפירמוט
ביי ביי לכל התוכנות שלי עכשיו צריך למצוא את הדיסקים שוב

יום חמישי..... אתמול......

בא לי לכתוב שוב.... רכבתי על דניאלה!!!! סוסה מותק!!!! כל הזמן היא מיהרה לי.... אבל היה טוב!!! לא קפצנו.....
דניאלה|

lions queen

New member
../images/Emo23.gifחרא בלבן.. =\

אני פשוט לא מסתדרת עם הגוליבר הזה...=\ סתם חרא

כן הכוונה אליו...

אגב ניצן רכבתי היום על אראגורן הזה... בחיים שלי לא רכבתי על סוס יותר קרש ממנו... פייי וכדי לעלות עליו צריכים ממש לטפס.. חח יותר גבוה מאפולו
זה כבר מוגזם.. חח חווץ מזה שאם את רוצה לעצור אותו זה עם כל הכוח למה הוא גם ככה מנסה להשען על היד.. חחח

כן הכוונה אליו...

אגב ניצן רכבתי היום על אראגורן הזה... בחיים שלי לא רכבתי על סוס יותר קרש ממנו... פייי וכדי לעלות עליו צריכים ממש לטפס.. חח יותר גבוה מאפולו
זה כבר מוגזם.. חח חווץ מזה שאם את רוצה לעצור אותו זה עם כל הכוח למה הוא גם ככה מנסה להשען על היד.. חחח

The Horse Lover

New member
היה שיעור בסט!!!

רכבתי על טרזן... בפעם האחרונה שרכבתי עליו הכל היה סתם משחקי כוח והוא לא הקשיב בגרוש! אתמול היה שיא המושלם! ניסיתי לא להשתמש בכוח להאט ובהתחלה זה לא עבד אבל בסוף הייתי עם מושכות יחסית ארוכות והוא דווקא הקשיב... קשה קצת לתאר... אבל השיעור זרם טוב כזה... לא קפצנו גבוה... אבל הכל היה מאוד משוחרר ונעים... בלי מלחמות של כוח... וגם ישבתי ממש טוב רוב הזמן... בקיצור הרגשתי ממש שיפור מהשיעור האחרון עליו והיה לי ממש נחמד!

cowgirl Ms

New member
הממ..../images/Emo80.gif

באתי אליו היום ב8 בבוקר, אחרי שישנתי איזה שעתיים.. ~_~ בכל אופן... החלטתי היום לצאת לטיול עם מתג שבור רגיל, זה שאני עובדת איתו תמיד במנז' [במקום המנוף השבור שאיתו אני יוצאת בדרך כלל].. אז יצאתי, והוא היה לחוץ תחת מכל שטות כי הוא לא הוציא מרץ כבר כמה ימים.. ועשיתי קאנטר, שהיה ממש נוח, יותר נוח מהבדרך כלל שלו בטיולים... אולי המתג הרגיל הרגיע אותו או משו. אז עשיתי קאנטר, עד שהגעתי לאיזה שביל שעמדו בו שני אנשים עם טרקטורון ואופנוע. ואלו כמובן הטורפים הכי מסוכנים בעולם, אפילו אם הם דוממים.. אז תות החליל להתחרפן ולא הסכים להתקדם.. והייתה מלחמה.. ואז האנשים התניעו. פפפ.. המתג הרגיל לא ממש עזר לי באותו הרגע
אז פנינו לנו בהיסטריה לאיזה שביל וקיוונו מאוד שהאופנוע לא מתכוון לנסוע שם גם. ואז עשיתי קאנטר.. והדפוק הזה כינס את עצמו! כאילו, המושכות היו קצת חופשיות, אבל הוא פשוט העגל ועשה קאנטר כאילו אני עוצרת אותו
איזה וס משונה, בחיי.. אחרי זה חזרתי לאורווה, לא היה לי לעוד התקלות עם טרקטורונים.. טשפתי אותו.. הוא כזה סקסי
.
הוא פשוט .. פוסטר.. אה, יפיוף שלי!!

fliperit

New member
הסוס שלי דיסלקט!!!!!!

אתם מכירים את השיר טמבל של ארקדי דוכין? הוא כתב אותו על פליפ...... סתם...נסעתי לרכב עליו עם השוץף שלי...ברכיבה שלי הוא עוד היה נסבל איך שהוא...אבל ברכיבה שלו הוא פשוט היה נוראי...עד שהמאמנת שלי עלתה עליו....והוא עדיין היה נוראי...עד שהחלטנו שהוא כבר עייף מדי ואין טעם להמשיךף את המלחמה...אולי מחר הוא יהיה יותר נחמד...

Blue Eyessss

New member
פףףף../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

פףף..אין לי מילים בכלל לתאר את הסוסה הזאת פשוט אין... כאילו עשיתי שיעור עם סאלי השבוע ושיעור עם אביבה והסוסה פשוט אוף.. מדהימה כאילו. היא בתקופה כזאת טובה..היא משוחררת מהגב כ"כ...מה שהיא לא הייתה עונה שעברה כי היא עדיין הייתה בלחצים בראש...כאילו מנטלים... ועכשיו אני פשוט יכולה לעשות איתה כמעט הכל והיא משוחררת מהגב...והשתחרר לה שם איזה פחד בראש...היא כבר לא בלחץ של מה צריך לעשות עכשיו..כאילו אני יכולה לעמוד איתה במגרש *עליה* מושכות חופשיות וארוכות והיא תעמוד עם הראש למטה...והיא מצליחה להחזיק את עצמה בקאנטר על מושכות חופשיות לשני הכיוונים...כל מה שצריך זה להמשיך לשמור אותה ככה רגועה ושמחה ושמנה והכל יהיה בסדר...לאדעת...פשוט כל עכבה זה לטובה!!!! לאללה

InSiGnIfIcAnT

New member
../images/Emo99.gif

אין לי כח להתעמק בתמונה אז ממה שרואים בלי להגדיל..חחח תרימי את הידיים שלא תיווצר קשת כזאת מהמרפק של הסוס לפה שלך (חחח סתם..הפוך..), הממ...תרימי בוהנים (ככה אומרים?:-*), ממ...מבט למעלה, לפתוח כתפיים... זה מה שראיתי בקטנה...חחח

arieledaho

New member
שיר את פשוט מושלמת!!!

את תפסת את כל הבעיות שלי בתמונה אחת!!!
אני אנסה לשפר...כל שיעור אני מנסה חחחחחח

למעלה