מעב"ר

היו מגנים כמו התכלת רק בכתום בדיוק

כזה וזה כל כך יפה! והיו בנדז'ים גם אותו דבר.. רק י-ק-ר!

Blue Eyessss

New member
אעעעעעע../images/Emo47.gif

תכלת זה שלי!!!! וגמני קניתי את זה בהולנד!!!!!ואני חזרתי לארץ קודםםם מה שאומר שהסט הראשון בצבע תכלת היה שלייי ואז שלך ואז של זאת מיגור ואז של איילת סבא ואז של כל המעתיקנים אני לוקחת את כל הזכויות על הצבע הזה! וזה הכללללל

OHIO

New member
אה אחותי תרגעי ומהר!

התכלת הראשון היה של שני בכלל!!!!
יורוסטאר איכות!

MorH

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo99.gif

יאיי אני שמחה בשבילך יפה!!! אוהבתותך!!!

../images/Emo28.gif../images/Emo33.gifהיה פשוט

מדהים שיינינג הזה, שיהיה בריא איזה סוס!
טוב אז עליתי עליו, החלטתי לא לברוח מהבעיות אלא להתמודד איתן.. וההוא היה נהדר.. הוא כל כך השתנה! הוא היה כל כך רך בפה וכל כך השתדל.. ובקאנטר בכלל! בדרך כלל יש לו קאנטר נחמד.. אבל היום זה היה כמו לשבת על גוש חמאה! פשוט רציתי לצעוק כמה הוא נוחח
היו הרבה דברים אבל אין לי כוח לפרט

fliperit

New member
פרפקט...

נסעתי למאמנת שלי בבוקר במקום בית ספר....נסעתי עם חברה שלי ועם עוד ילד אחד.. בקיצור....יצאנו ב7, הגענו בשמונה, ובשמונה וחצי בערך עליתי לרכב... התחלנו עם מעגלים- לדאוג שהוא יקרא את המעגל בעצמו, ושאני לא אצטרך לכוון אותו...שני תיקונים קטנים, ואחריהם הוא רץ מווושלם.. אחרי זה עברנו להחלפות...ביד 1...הייתי בטוחה שיהיה קטסטרופה, כי לא רכבתי עליו כבר חודשיים עם יד אחת, והחלפות זה הכי בעייתי אצלנו..התחלנו עם תרגיל חדש...עשינו סלאלום לרוחב המגרש, שהקוים חייבים להיות ישרים..ואז עברנו להחלפות על הקוים הישרים..הוא החליף, אבל קיפצץ כי זה לא היה מספיק מהר...ואז עברנו ל"פיגר 8" מהיר..והוא החליף פעמיים חלק לגמרי..מושלמייייי..

אחד הימים היותר כיפיים בחווה ../images/Emo163.gif

שכן.. זה נדיר! או.קיי אז סתם בא לי לספר על היום ואחר כל על האימון שהיה באמת מעולה.. אז עבדתי עם מיכלי והיה יום עבודה ק-ל, והיה בכלל כיף ממש עם כולם חוץ מאלה שעשו תהצגות הרגילות שלהם.. אז באמת שהיה כיף.. אחר כך קפצתי עם ריינצו'ק
בהתחלה לאיקסים בטרוט עם קורת קרקע מעצבנת. אחר כך קצת בטרוט עדיין לאפרייטים. ואז היא הגביהה קצת ואז בקנטר בלי הקורה (לא הסתדר לנו חחח קפצנו מלפני הקורה).. אני מרוצה כי ריין במצב לא משו מבחינת הקפיצות, ויש לה טראומה קטנה (שעוברת..), העיקר שהיא קפצה, והתמודדה עם הפחדים שלה.. והישיבה הייתה סבירה
ויש תמונות, ממש יפות.. רק חבל שיש לי בעיות במצלמה
וניצקוש גם צילמה ממש יפות
זהו היה מעולה

נו טוב

שיעור קפיצות על החמורייי הישיבה שלי ממש מעפנה, אני מרגישה שבאוויר אני פשוט קמה בלי שום קשר לאיך שאמורה להראות ישיבת קפיצות... פשוט קמה מהאוכף ומה שיוצא אני מרוצה...העקבים שלי עפים לחו"ל.. או לפחות משו כמו 20 ס"מ אחרי החגורת בטן..וגם לא השתלבתי איתו טוב היום.. וזה חמורי אני בד"כ מסתדרת איתו טוב.. חוץ מזה היה בסדר... הוא ממש רך החמור.. והצלחתי לשמור אותו עגול *בערך* בין המכשולים... הוא חמוד.. חבל שלי לא היה יותר מידי טוב

למעלה