מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo115.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה כי השני כבר לא קופץ טסה לבצפר עכשיו תהנו

Vintage Queen

New member
סוף סוףףף היה לי אימון היוםם! =]

חיממנו ממש קל... לא ביקשתי ממנה יותר מידי ואז התחלתי לקפוץ וקצת הייתי דפוקה עם הצעדים אבל הסתדר ואז עשינו 3 מכשולים (מיני מיני מיני מסלול חח) ועבדנו על צעד יותר פתוח והיא קפצה ממש חמוד =] היא בכלל ממש מותק (טפו טפו טפו עוד לא הפלנו או סירבנו מאז שעברתי לגן שמואל! חח
) אני צריכה לעבוד על המוןןן דברים פפ עימנואל אומר שהסוסה מתקדמת יותר מהר ממני P= אבל בסוף היה ממש טוב... נמנמנמנמ

Vintage Queen

New member
מיכל תקשיבי... את תעברי בימים

הקרובים קורס מזורז לצילום קפיצות כי אין ברירה! ואני חייבת לצלם אותך באחד השיעוריםם או בתחרות... נמנמנמ אני מתה לבוא בשבת נראה לי אני ונטע נצרף אלייך

יוווו איזה שלמווות!! ../images/Emo99.gif

סתיוי יש מצב שאת קונה לי כזה ואני מחזירה לך תכסף באליפות!?!? פליייייייז *פאפי פייס*

נכון.. הם הכיי חתיכים ../images/Emo13.gif

קניתי את הסט שהייתי אז בהולנדד והוא ממש התאים לאפולו.. צבע תכלת ממש יפה לו.. רק חבל שאיזה אחת מקיבוץ יגור העתיקה את הסט הזה ממני וקנתה אותו אצל חנה זאתי שמתחרה על רינגו.. שתקנה בצבע אחר!! חוצפנית!
חחח אבל היא קנתה את זה בהרבה יותר כסף!! חההה

חחח באמת יפה לו תכלת..

וגם אנחנו קנינו אצל חנה, אני בחרתי את המגינים חחח כי חגית לא הסכימה למגנים הכתומים שרציתי. רינגו הוא המלךךך
פפפ אבל מסכן
יש לו חורים מהדורבנות והוא הסוס שהכי לא צריך דורבנות!! סתכלי בתמונה..

הוא היה אצלנו איזה כמה שבועות

בחווה.. משהו כמו חודש.. לילדה שבדקה אותו לקנות ואז לא לקחו אותו אז יהודה טחן אותו בחווה.. הוא עבד הרבה שעות.. חח הוא קפץ ממש מוזר... חחח ועל אפולו זה הרבה יותר יפה!!
אם היה לי סוס לבן אז או הסט התכלת או סט כחול כהה
ויש לי גם שמיכה חדשה כחול כהה לתחרויות. מורני ראתה.. יאפה כזאתייי

../images/Emo97.gifהיא ממש ממש יפה../images/Emo9.gif

חחח..ורצית סתם שמיכה עבה
היא ממש מתאימה למגינים, זה חייב להיות יפה יחד

למעלה