אוי היה ממש הזוי!../images/Emo153.gif../images/Emo5.gif../images/Emo126.gif
אוקי אז ככה< קודם כל אני הייתי חולה, ועדיין...חחח.... קיצר אני חולה ואתמול היה לי שיעור, עכשיו לא יכלתי לבטל כי היו מחייבים אותי בסכום מלא של השיעור, אז הגעתי עם חום, כולי עוד שניה מתעלף חחח.. והמדריך אומר לי שש לי קפיצות עם מיסטר מאונטן....(פאק)
מאונטן-האפלינגר כבד ושמן, שצריך עליו איזה שוט חשמלי טוב, והוא עדיין לא מגיב, והוא נבהל מ-כ-ל דבר שהוא רואה מרגיש או שומע... קיצר אני עולה וקופצים...קפצתי מסול של 80 כי הוא פוני, וכי אני הייתי חולה ובקושי יכלתי לראות תקפיצות....
....בסוף עשינו כל מיני קומבינציות שהוא בחיים לא עשה עוד...(אהמ סירובים אהמ
), בסוף אני כמעט נפלתי אז אמרתי לו שאני רוצה להפסיק, ואז אני אפילו לא יכלתי לשבת עליו כי ממש כמעט והתעלפתי, לא ראיתי טוב והיו לי סחרחורות...(נו מה אמרתי, הזוי או לא הזוי....חחח
) והוא קירר לי אותו ואני הלכתי אחרי שהחזירו אותו בישבילי, כי לא יכלתי לעמוד נורמלי....חחחח ~והכל בגלל אימא....היא אמרה לי שאם אני לא הייתי רוכב, אז אם היה קורה בתחרות שאני חולה, אני לא הייתי מתחרה, היא רצתה לחשל אותי או וואטאבר...*התעללותתתתתת*~ קיצר זה לא היה שיעור משו אבל היה מאוד מוזר....חחחח....אני לא מאמין שאני רכבתי גם עם חום...
*לא לנסות בבית-אני נהייתי עוד יותר חולה בגלל הרכיבה, כי היה לי חם ואז קר ולא יודע מה...קיצר=אל תנסו!!!