מעב"ר

../images/Emo97.gif../images/Emo24.gif

סינוסיטיס זה הכי רע
שונאת את זהההה וכל שנה כמעט זה קורה
תרגיש טוב

Saint Marko

New member
תודה..../images/Emo9.gif

סינוזיטיס זה מהסטן!!! באיחוד שאתה דופק על המצח אתה מרגיש גלים כאלה..

alon oak

New member
אוי היה ממש הזוי!../images/Emo153.gif../images/Emo5.gif../images/Emo126.gif

אוקי אז ככה< קודם כל אני הייתי חולה, ועדיין...חחח.... קיצר אני חולה ואתמול היה לי שיעור, עכשיו לא יכלתי לבטל כי היו מחייבים אותי בסכום מלא של השיעור, אז הגעתי עם חום, כולי עוד שניה מתעלף חחח.. והמדריך אומר לי שש לי קפיצות עם מיסטר מאונטן....(פאק)
מאונטן-האפלינגר כבד ושמן, שצריך עליו איזה שוט חשמלי טוב, והוא עדיין לא מגיב, והוא נבהל מ-כ-ל דבר שהוא רואה מרגיש או שומע... קיצר אני עולה וקופצים...קפצתי מסול של 80 כי הוא פוני, וכי אני הייתי חולה ובקושי יכלתי לראות תקפיצות....
....בסוף עשינו כל מיני קומבינציות שהוא בחיים לא עשה עוד...(אהמ סירובים אהמ
), בסוף אני כמעט נפלתי אז אמרתי לו שאני רוצה להפסיק, ואז אני אפילו לא יכלתי לשבת עליו כי ממש כמעט והתעלפתי, לא ראיתי טוב והיו לי סחרחורות...(נו מה אמרתי, הזוי או לא הזוי....חחח
) והוא קירר לי אותו ואני הלכתי אחרי שהחזירו אותו בישבילי, כי לא יכלתי לעמוד נורמלי....חחחח ~והכל בגלל אימא....היא אמרה לי שאם אני לא הייתי רוכב, אז אם היה קורה בתחרות שאני חולה, אני לא הייתי מתחרה, היא רצתה לחשל אותי או וואטאבר...*התעללותתתתתת*~ קיצר זה לא היה שיעור משו אבל היה מאוד מוזר....חחחח....אני לא מאמין שאני רכבתי גם עם חום...
*לא לנסות בבית-אני נהייתי עוד יותר חולה בגלל הרכיבה, כי היה לי חם ואז קר ולא יודע מה...קיצר=אל תנסו!!!

Saint Marko

New member
בעע.. לא כיף...

מנסיון אישי.. רק שלי זה היה שיעור דרסז' ככה שזה היה נסבל..... תרגיש טוב.

S H I L G I

New member
../images/Emo3.gifתרגיש טוב..חח מסכן../images/Emo113.gif

מה הקטע של השוט החשמלי [ועוד על הפלינגר
]? חח אני יודעת מה זה להרגיש שעוד שניה אתה מתעלף..לא נעים..לא נעים בכלל

alon oak

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

כשכתבתי את זה הייתי בטוח שמישהו |(לפחות אחד) לא יבין מה אני כותב...אני לא באמת רכבתי עם שוט חשמלי...אבל זה מה שהיה באמת מזיז אותו...הוא ממש אבל מ-מש! כבד!.....שום דבר לא מזיז אותו...הטמבל הקטן...חחחח

S H I L G I

New member
חח ככה זה הפלינגרים../images/Emo3.gif../images/Emo113.gif

שמנים, כבדים ו..לא זזים..חחח תרגיש טוב

cowgirl Ms

New member
חחח..../images/Emo80.gif

איך אני יכולה לראות את אמא שלך אומרת את זה
... שיעור עוד איכשהו נסבל, אני עשיתי פעם טיול של 5 שעות עם חום ומה לא...

Unreachable

New member
אההה

המתכונת נגמרה מוקדם אתמול וגם החלטנו להבריז מהעבודה אז סוףסוף רכבתי עשו לכפירו משו בשיניים אז הוא היה קצת עם הרדמה כזה אז נעם רצה שאני ארכב על רוקי אבל הפוסטמה באה אז רכבתי עליו אבל בקושי עשיתי כלום (משהו כמו שיעור הליכה) אבל עבדתי על ישיבה וגם בסוף השיעור הוא הלך ממש נחמד בקיצור היה טיפה משעמם אבל זה כבר משוו המפפ..רוכביחם אמןן ביום רביעי

למעלה