מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo115.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה *לא מתחמקת מללמוד למתכונת במתמטיקה*
תהנו

Vintage Queen

New member
הלוואי והיה רק במתמטיקה...

יום שני -מתכונת במ"מ רביעי-מתכונת בביו' יום שישי- מתכונת בתקשורת =/ ~אין חיים~

יום שני ויום שישי..

(מהשבוע שעבר) יום שני דרסז' עם נוני. הממ היה סתם כיף לא יותר מזה.. בהתחלה היא גם הלכה עם הראש בשמיים ולקח לי המון זמן עד שמצאתי איתה את העדינות שצריך אבל בסוף היא הלכה דווקא נחמד.. אבל היה כיף ובאמת לא יותר מזה. יום שישי דרסז' עם כמה איקסים עם ירדן. אחרי שביטלו לי ולמיכל את השיעור קפיצות שהיה אמור להיות לנו=\ הממ אז היו שני איקסים ב-B וב-E ובעיקרון סתם פעם ב.. עברנו מעליהם. היה שיעור מעצבן והיה חם כל כך!
זהו.. ואם המצלמה שלי תחליט להידלק זה יהיה טוב
כי יש דווקא תמונות בסדר.

Blue Eyessss

New member
אוו מזמן לא כתבתי מעב"ר../images/Emo47.gif

זה לא שיעור זה סתם רכיבה על קורונה אבל רק שתדעו שאני פאקינג מאוהבת בדוגמנית הזאת!! כזאת חיים הסוסה הזאת...טפו טפו טפו ירדתי ממנה ואביבה עברה מולי ואמרה לי : "She looks like a bloody stalion!" ובעברית למי שלא חזק באנגלית היא אמרה שהיא נראית כמו סטליון=))) אווווו
תינוקי יפה שלי

Saint Marko

New member
אני חולה

=\... אז ביטלתי את השיעור מחר.. יש לי דלקת בגרון, צינון וסינוזיטיס....

HaDaSoOsA

New member
תרגיש טוב../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

אני פיספסתי ת'הסעה אז אני נוסעת רק ב-8 לביצפר..... ואני מפסידה שעתיים ספרות (יששששששששש)

Blue Eyessss

New member
גאאאאד../images/Emo47.gif

תרגיש טוב קוש קוש סינוסיטיס זה מהפאקינג שטן!!!רציני זה המחלה השנואה עליי שתבין בדצמבר היה לי שפעת צינון דלקת גרון ואזניים וזה התפתח לסינוסיטיס ואפילו היה לי חום!!!!! ונחש איפה אני הייתי במצב הזה?! בתחרות
מי אמר מורעלת ולא קיבל?! קיצר תרגיש טובבב

Saint Marko

New member
אשכרה מורעלת...

חח.. גם אני רכבתי עם חום בשבוע וחצי האחרון.. פשוט לא הייתי מסוגל לבטל... פפ.... שפעת, דלקת גרון ואוזניים?! פפ... יבאללה... תודה
.

מורי5

New member
../images/Emo118.gifתרגיש טוב../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

גמאני חולה...
אבל כבר בשלבי החלמה
אתמול גם נשארתי בבית

לודמיר

New member
חח...

אני הייתי עושה לונג'ים עם קביים, פשוט לא יכולתי לעזוב את האלפחורס שלי לבד... אני זוכרת שתמיד היא היה לועס לי את הקב... חחח.... שמיין

למעלה