מעב"ר

היום......

רכבתי על שוגי..... עודד היה במילואים אז רכבנו עם מלי.......(דרסאז') היא ממש חמודה אבל כל הזמן היא צעקה..... עבדנו על "לשחרר את הגוף"...... כל השיעור צחקתי מאיך שהיא אומרת לנו לעשות...... וזהו בקיצור היה כיף...... אני אוהבת דרסאז' אבל רק עם שוגי!!!! ושחר (בנצי ווונדי המושלמים) רכבה איתנו היא רכבה על בנצי.....

מה קרה כולם פה חולים???

חחח שבוע שעבר הייתי חולה וראיתי את אזארו ונרפאתי
אמ...היום...יצאנו משומה לטיול
ובהתחלה זה היה אמור להיות שאני על רדבול וליהי על אזארו אבללל הצלחנו לשכנע את רועי
אז יצאנו ובהתחלה אזארו נבהל מכל מה שזז (וגם מה שלא..חיחי) אבל לונורא
קיצוררר התחלנו להתחמם קצת טרוט עניינים חחח וגאדדד איזה סוס שלמותתתתת הוא פ-ש-ו-ט ריחףףף מתוקייי הוא לא נגע באדמה.... והיה הכי כיף... ואז הגענו לשדות אז התחלנו קאנטר והוא פשוט הכיייי חמודי ומושלמיייקקקק
קטנייי כזה פיצי מתוקיייי היה הכי כיףףף ואז באיזשהו שלב הוא עשה כזה באק קטן והייתי ליד רועי אז הוא צועק לי (כי לא שמענו בגלל הרוח באוזניים...חחח) "מה זה????" חחחחחחח ואז הגענו לשער א-ב-ל הוא היה נעולללל חחחחח אז היינו צריכים לעשות הכל בחזרה אז עשינו *עוד* קאנטר חחחח ואז כזה אמרתי לרועי "לא שלא הייתי בטוחה קודם, אבל עכשיו אני בטוחה עוד יותר....אזארו כזה מושלםםם" ורועי אמר "מה מושלם בו?!?!?" אז אמרתי "מה לא?!?!?!!?!?" ורועי חייך כזה...חחחח הוא מאוהב בו בסתר בטירוףףף
ובסוף כזה אני עושה לרועי "עשית אותי מאושרת" אז הוא שאל "למה, לא היית מאושרת שבאת?" אז אמרתי "כן אבל עשית אותי יותר
" חיחיחי וזהו...אזארו
מושלםםםם

alon oak

New member
אני ראיתי את מאונטיין וחטפתי חום!|מ

~ממש לא נרפאתי...לרכב על כזה גוש שומן שלא זז!....~

cowgirl Ms

New member
לא טוב.../images/Emo80.gif

שיגע לי את הצורה היום. ובכלל לא יצא לי היום לעבוד איתו ברצינות, גם אני הייתי בקריזות ועייפה וגם לו לא היה מצב רוח. אעע, איזה פוץ מטומטם! >< חחח אבל הוא הבין שכעסתי עליו, כי הוא עמד מולי ולא זז וצעקתי עליו וסיפרתי לו כמה שאני שונאת אותו היום, ולמרות שבדרך כלל הוא בורח ממני בתא הוא פשוט עמד עם מבט עצוב כזה... איך אפשר לכעוס על דבר שכזה?? ;;

cowgirl Ms

New member
חחח, איפה אתה רואה שהוא ../images/Emo80.gif

לא מפורזל?? הוא מפורזל בכל ארבעת הפרסות שלו...

אווווף

כמו שבוע שעבר-היה לי שיעור הכי גרוע שהיה לי איי פעם אפילו יותר משבוע שעבר! שבת הסוסה שלי צולעת כבר שבועיים וכיוון שלחווה שלי אין סוסים אז אנית קועה על סוסה שלא רוצה לקפוץ ותאמת לא ממש יודעת. כאילו היא יכולה לקפוץ אבל יש לה קפיצה מוזרה וגם עד שהיא קופצת הנשמה יוצאת. אז קפצתי אפראייט ואז הגעתי לאוקסר מטומטם והיא סרבה לי כל הזמן ואז אמיר (המדריך) התייאש ועלה עליה וקפץ כמובן..כי הוא יודע הכל. ואחרי זה עדיין לא הצלחתי ובסוף החלפתי סוסה עם אחי שרוכב איתי וגם עליה לא הלך לי משהו אבל לפחות קפצתי בסוף...ואז אך שלי עשה תמסלול וגם הוא איזה 7 פעמים לא הצליח ואז בסוף הוא הצליח אבל לא הלך גמלו ממש טוב בלשון המעטה (אני לא אפרט כי אנלא יודעת אם הוא מסכים) אז תגידו לי-למה לעזאזל להחזיק סוסה שלא ראיתי אותה עוברת שיעור קפיצות אחד בלי שאמיר עלה עליה..לא משנה איזו רמה של רוכב או מכשול זה? כנראה שהיא פשוט לא רוצה לקפוץ-אז עזבו אותה בשקט! ואם אתם מתעקשים כי "היא רק בתחילת הדרך" אז סבבה! אבל אל תעשו תניסיונות שלכם עלי! אני דיי חדשה בתחום הזה של הקפיצות ואני רוצה לקבל ביטחון. כאילו שגם אם אנלא אקפוץ מושלם הסוס ילך לקראתי ולא יעצור כל פעם שהרגל שלי לא בסנטימטר הנכון. ברור שזה לא טוב שהסוס ייקפוץ גם אם תעשה הכל גרוע,אבל טעויות קטנות של מתחילים-צריך להיות סוס שיעזור להם,שיאהב לקפוץ ושלא יעשו עלי תניסויים שלהם..זהו...תודה למי שקרא..

PinkHorse

New member
שיעור נעיצת רומח../images/Emo9.gif(טוב נו חרב../images/Emo3.gif)

חח לא הייתי צריכה לרכב בכלל אבל אודי נתן לי לרכב בחינם..חח אז הייתי על קייסרון והיה טוב
פעם ראשונה שלי ונעצנו חרבות והיה מוזר כזה אבל כיף, יותר נהנתי מכדורסל. אולי אני אמשיך עם זה

Vintage Queen

New member
לא רכבתי היום!! רוצים לדעת למה!??

כי סיימתי ללמוד ב 6 וחצי!!(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) אוףף אבל מחר שיעור פיינלי ~מתגעגעת אליה~ ולקפיצות חח

למעלה