מעב"ר

אניייי../images/Emo107.gif

טוב-אז לא סיפרתי את זה עדיין אבל מור-המדריכה הקודמת שלי עזבה...
ובדיוק יום לפני זה היה לי איתה את השיעור הכייי טוב בעולם והיא אמרה שישבתי ממש יפה!
והשבוע באתי לחווה מבואסת, הייתי בטוחה שלא יהיה לי שיעור...והתגעגעתי למור...אבל הביאו מדריכה חדשה שקוראים לה ליאן- היא ממש חמודה והיא מדריכה גם קפיצות וגם דרסז', ההתמחות שלה זה קפיצות אבל היא עכשיו לומדת דרסז' אצל טל גורן! היה לי שיעור נחמד איתה, רכבתי (כרגיל...) על אלפרד והוא קצת עשה לי את שטויות אבל הלך ממש טוב, במיוחד יחסית לשיעור ראשון עם מדריכה חדשה (תמיד הולך לי גרוע בשיעור הראשון עם מישהו חדש כי אני תמיד נלחצת...). היא אמרה לי שיש לי בסיס טוב והיא חושבת שיש ביני לבין אלפרד קשר מצויין!
והיא שאלה אם אני רוצה לקפוץ ואמרתי לה שברור שכן! אבל כבר איזה חצי שנה לא קפצתי (מור שנאה להדריך קפיצות)...אז היא אמרה שבקרוב אני אתחיל לקפוץ שוב ויצאתי מהשיעור בהרגשה הכי טובה בעולם!

אם השם ירצה - והוא ירצה ../images/Emo11.gif

מחר שיעור קפיצות רק אני מיכל ירדן ודוכס!!! ~מחזיקה אצבעות
~

Unreachable

New member
תיקון

אני רוצה פשוט לרכבבבבב מתישהו לא משנה
החיים גרועים...

horse girl1

New member
בעעע../images/Emo153.gif

לא רכבתי כבר 3 שבועות. היה אמור להיות שיערו היום אבל יום העצמאות. היה אמור להיות שיערו מחר אבל לא הייתה בעיניתי ובלה בלה. אולי אני יעשה שיעור ביום ראשון

horse girl1

New member
דאם../images/Emo153.gif

הוא ביטל יום ראשון, זהו הוא לא בא יותר. עכשיו זה יותר קרוב לעזיבה מכל דבר אחר, והוא לא אמר לנו כלום
בעע מקווה לשיעור יום חמישי ונעשה איך שהוא סולחה.. צריך למצוא מישהו חדש..

שחר אצלי.....(בנצי ווונדי המושלמים)

היום...... הייתי אמורה לרכב על ביאנקה ואז עודד אמר שאני על שוגי..... אוף!! התחלנו עבדנו על כיפוף וכינוס ואז עודד אמר לשחרר מושכות עד הסוף ושוב לקצר....... ואז הוא אמר לשחרר ולא לקצר ועשינו קנטר.....עם מושכות ארוכות.... ואז עודד אמר לבוא בטרוט ישיבה לקורות קרקע פעמיים אחר כך בטרוט עמידה עם מושכות ארוכות..... ואז להיכנס לאפרייט אוף 2 היא סרבה לי!!!! אוף נמאס לי!!! שחר: רכבתי על בנצי המושלם שלי!!!!!!!!1 עבדנו על כיפוף וכניסה לפינות!!!! לא קפצנו ולא עשינו קורות קרקע!!!..... אוףףףף!!!!! היה כיף.... למה מה חשבתם שעל בנצי לא יהיה כיף??........

star my love

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

לא בא לי לכתוב ממש על השיעור כי הוא הציל אותי כל פעם מחדש ואין לי כח לפרט..זה רק עושה הרגשה יותר רעה.. הוא פשוט נהיה אנורקס מרגע לרגע
וזה כבר באמתת נהיה מפחיד:-\ הוא לא אכל חציר ולא אכל תתערובת של הערב + של הבוקר.. אני עכשיו מחכה לראות אם זה ימשיך..=\
אפילו קוביית סוכר הוא לא רצהההה!! שתבינו לאן זה הגיע!! לא רק קוביית סוכר יש לי 4 סוגיי חטיפים שונים והוא לא נגע באף אחדדד
זה כבר באמת מתחיל להפחיד אותי..ועוד לפני התחרות מחר שאני הככייייי בלחץ בעולםם! ועוד לדעת שמשהו לא בסדר איתו..מעולההההה ממש מעולה..

../images/Emo97.gif../images/Emo24.gif

אולי כדאי שיראה אותו וטרינר? אפילו אם זה "כלום"...בשביל השקט הנפשי שלך
בכל מיקרה,

למעלה