מעב"ר

Saint Marko

New member
../images/Emo24.gif יהיה טוב...

זה באמת מלחיץ אבל חכי לוטרינר והוא יאמר מה יש לו.... =\.

עמיתי לקחה שלישי במטר!../images/Emo106.gif../images/Emo34.gif

זה באמת מעולהההה ממש מעולה!

ido132435

New member
קפצתי אוקסר ענקי של 120 עם טרזן

היה את השעור הכי טוב בעולם !!!!!!!!!!!!!!!!!!! המנהל של החווה נתן לי את טרזן עד שאני קונה סוס והוא כזה מושלם ואנחנו מחינים אותו לאליפות וקפצתי אוקסר ענקי 120 והגובה של טרזן (כיאילו הגבנון) הוא 125 ועל תישימו לב לישיבה אני עובד על זה וזה יצא ממש מוגזם.....חחח

ido132435

New member
כן הוא מפיל...

ואני רוצה גם לשים תמונה של מיני (זאת איזה פונית אחת שאני עובד איתה ) חמודה....

ido132435

New member
פונים זה הכי הכי הכי הכי שוווה בארץ

פונים פונים פונים פונים

horse girl1

New member
פששש אתה ממש כישרון..../images/Emo153.gif

אתה יודע כבר איזה סוס אתה קונה פחות או יותר?

מעב"ר שלי../images/Emo9.gif

בבוקר...
שיעור קפיצות על סניורה היפה...
היא לא קפצה כבר שנתיים... אבל היתה מדהימה... וזאת היתה הפעם הראשונה שקפצתי עליה כי היא סוסה ממש קשה ולא נתנו אותה לרמות שלנו... היא הייתה מדהימה.. אמרו לי להיזהר ממנה ממש.. אבל היא הייתה מעולה!! קפצה *קצת* גבוה מעל המכשולים אבל הייתה חמודה... הישיבה שלי הייתה מעפנה והסיבה העיקרית היא שהזינוקים שלה היו גבוהים מאוד יחסית לגובה... בא לי להתחיל לקפוץ עליה יותר
היא מדהימהההההה
*לא להתייחס לישיבה* אחרי השיעור ירדתי מזיעה לגמרי וחצי מתה..
... אח"כ אני ויעל הלכנו לניצקוש לעזור לא בעבודות הבית..
חזרנו לאורווה.. הזמנו פיצה, הלכתי לנמנם במכולה לשעה קלה..הייתי ג=מ=ו=ר=ה!!! ובצהריים רכיבה על שלגוני בובוני
חחח.. חמודי...

../images/Emo99.gif

היה לך ממש יפה! ויש לי כבר איזה 600 תמונות על המצלמה ואני לא יכולה להעלות כי יש משו דפוק בתוכנה של המצלמה:| חחח ואמא שלי התעצבנה ממש שבאתן לעזור לי
אבל תודהה
לי היה זוועות!

ה צ י ף

New member
אני אחרי הרבה זמן שלא רשמתי

הלכתי עם חבר שלי לרכב במכמורת יצאנו אני הוא שני מדריכים זוג גדול ועוד כמה ילדים בני 15 איזה פצצתי היה אני היתי על אפורי סוס חם טילים רק רצה לרוץ ולפתוח ושניסיתי לעצור אותו לפעמים רק ריקד ועלה על שתיים והיה קטע אחד של פתיחה וכמובן הלכתי פתחנו במיני גלופ קזה קנטר מהיר מאוד וזה היה טוב אחריזה בים שהלכנו גם הוא הרים הרבה ריקד בלדנים וזה.. אחריזה יצאנו מהחוף וחזרנו לדיונות שם היתה עוד פתיחה של גלופ מטורף ואני היתי אחרון וכמובן שהסוס ידע שהולכים לפתוח אז הוא ריקד וזה ואז הם פתחו ואני פתחתי אחרי כמה שניות ואחרי כמה שניות היתי גם ראשון עברתי 4 סוסים ושהגעתי לעקוף את המדריך היה צריך כבר לעצור ואז הרגענו את הסוסים לקרת עוד פתיחה ושוב חזרתי לסוף ועברתי את כולם ואז בפתיחה האחרונה אני ועוד ילד הינו באותו קו ושני הסוסים עלו על שנים באותו הזמן ומשניים הם פרצו וזה היה פצצה אחריזה שכמאת הגענו כבר לחווה היתי עוד פעם אחרון וחיכיתי קצת והרמתי את הסוס על שניים גבוהה וזהו וככה ניגמר הטיול אבל היה בן הטיולים הכי חזקים שלי וכמובן שחחתי לקחת מצלמה

../images/Emo42.gifדאמטטטט... כמה!

קודם כל: , . : ? ! הייתי* וכשנסיתי* גאלופ* כזה* אחרי זה* כשהלכנו* אחרי זה* הייתי* וכשהגעתי* לקראת* היינו* שתים* ומשתיים* אחרי זה* כשכמעט* הייתי* שתיים* גבוה* בין* שחכתי* (זה בסדר, גם ככה זה לא מעניין)

lions queen

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גם אני רציתי..!

חחח אבל בדיוק ראיתי שעשית.. וואו זה כל כך דורש...
ו.. אממ.. כל ה"פתיחות" האלה.. ג'יזס... החאפריות חוגגת כאן..

למעלה