מעב"ר

ניצקוש

New member
נלוש המליטה!!!!! הוו יאאאאאא../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

פאןןןןןןןןן.. היא המליטה סייחה יפיפיה צבעוניייתתת!!!!!!!!!
אני רצה לחווההה!!!! אוך לא ידעתי איפה לתקוע את ההודעה אבל הייתי חייבת!! יא יא יאאאאאאאאאאאאאא יפה שלייי

ניצקוש

New member
דאייי..היא הכי מתוקה בעולם!!../images/Emo99.gif

אוי היא כזאתי בובי קטנהה וקראנו לה מאי
מאי הקטנהה=) ונלצ'וק כזאת חמודה היא נותנת להתקרב ממש אבל עדיין כל הזמן שומרת עליה ונמצאת לידה.. חמודות כ"כ!! עוד חמורי למשפחת קווין

ורק אתמול יעל צילמה את הבטן שהייתה

לנל.. גאד היא הייתה נראית כמו כדוררר היא מהממת הסייחה! ממש והיא חמודה לאללה חחח והוציאו אותה ואת נל למנאז' והיא פחדה מכל דבר שזז שם נלוש יפההה -->

MorH

New member
אתמול ויום שני../images/Emo174.gif

היום בערב אני ירשום את של היום יום שני עשיתי דרסאז' על חצי היה טוב אתמול היה דווקא נחמד דרסאז' על פנטום
חאתיך שכזה . . .

חמוררררררררר :]

תכלס הוא הפך להיות הסוס שלי ושל נויקה, נראה לי רק אנחנו רוכבות עליו בערך
הוא הלך פאקינג עגול ויפה ובדרך כלל קשה לי איתו. אבל מההתחלה הוא הלך יפה ושני אמרה שהוא הלך נחמד מאוד.. הייתי אליו קצת קשה עם הידיים בהתחלה אבל אחר כך היה בסדר. אז היה טוב חוץ ממעברים יורדים מקנטר שהוא נפל לי ברובם ולא עבר (בגללי) כי גילינו בעיה חדשה ברכיבה שלי (פאק כאילו שחסר!?!) אני מושכת חזק עם היד הפנימית במעברים ובמפתיע גם בעע נעבוד על זה
היה ממש טוב.. אין בקושי תמונות, רק אחת או שתיים --> *יד פנימית:|*

מורי5

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo80.gifהיה מושלםם../images/Emo99.gif

רכבתי על רדבול...
בחימום עשינו טרוט ואז טרוט ישיבה במעגל וקנטר במעגל ואז עברנו מעל קבלטים קצת ואז עברנו מעל קבלטים אחרים בקנטר ואז עשינו מן תרגיל שמעל הקבלטים הראשונים עוברים בטרוט ומעל הקבלטים השניים עוברים בקנטר. אחר כך תחלנו לקפוץ קפצנו איקס גבוהה ואז אפרייט של 80 נראה לי ואז הוא שם אוקסר אחר כך הוא שם בצד חומה ממש קטנה מפלסטיק ובצדדים שלה שם שני קבלטים. בפעם הראשונה שבאתי לקפוץ הוא סירב ואז בפעם השנייה הוא קפץ.. (מושלםםם הוא סוס סרבן והייתי בטוחה שהוא לא יקפוץ את זה וגם רועי הפחיד אותי
) אחר כך קפצנו מכשול ואז שלושה צעדים ועוד מכשול. בסוף עשינו מסלולון של 7 מכשולים והיה מושלםםםםםםםםםםםםםםםם

לודמיר

New member
היה שיעור מעולה!

חזרתי לרכב בכנות!!!!!! רכבתי עם כל החברה בקבוצה. רכבתי על קווין (ככה שם ככה סוסה). היא הלכה דיי יפה, בהתחשב בזה שלראות אותה יורדת על המתג זה בערך כמו לראות את הרוח של אלוויס פרסלי (חחח... מה?!?!?!!?) קיצר.... ממש הופתעתי מסדרסז' שלי... יש הרבה עבודה, אבל לפחות הצלחתי לשבת על הסוס...

../images/Emo97.gifאפולו פשוט מושלם../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

אין יותר מדיי מה להוסיף
הא...כבר יומיים ברציפות הוא צוהל אליי כשאני מגיעה! וכשאני עדיין יחסית רחוקה ממנו, לפני הכניסה לאורווה אפילו

../images/Emo97.gifולא רק כשאני מגיעה../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

גם כשיצאתי מהחדר ציוד וכשהלתי
והוא מחפש אותי כשאני קוראת לו ובא אליי והכל
הוא מדהים

למעלה