מעב"ר

cowgirl Ms

New member
חחחח../images/Emo80.gif

אני מודעת לזה, האוכף הזה ישן תחת. יש כמה דברים [כמו ארכובות והרצועות שלהן] שאני צריכה להחליף... אבל אני עדיין מתלהבת אחרי הווסטרן המעיק שאיתו רכבתי בדרך כלל.

oasisssss

New member
חתיך../images/Emo99.gif

אני לא ממש רוצה להשמע קטנונית או משהו אבל האוכף נראה קצת צמוד מידי לגבנון שלו, בדקתם אם זה מתאים לו?

cowgirl Ms

New member
חח שטויות.../images/Emo80.gif

לא בדקנו. איך בודקים בכלל? :-\ אבל בכל אופן לא נראה לי.. הוא לא מראה סימני כאב או משהו, ואוכף לא יושב לו ממש על הגבנון.. כאילו, הוא פתוח למעלה.

Piece of Wood

New member
צריך להתאים אוכף לסוס....../images/Emo125.gif

לא כל אוכף מתאים לכל סוס, וזה לא כל כך שטויות....

cowgirl Ms

New member
לאלא, שטויות זה היה על הקטנוניות

אבל אם האוכף לא היה מתאים לו הוא היה מראה איזה שהם סימני מצוקה או עצבנות, לא? ואני רכבתי עם האוכף הזה כמה פעמים כבר והוא לא עשה כלום, מעבר לשטויות הרגילות שלו... והאוכל לא *כזה* צמוד לו לגבנון. יש לו אפילו שם עוד ממרחב. אבל, אני בהחלט אבדוק את העניין פעם הבאה שאשים את האינגליש...

../images/Emo97.gifצריך לשים את האוכף בלי שמיכה

ובלי ג'לי פד ולהסתכל אם יש נקודות שהוא לוחץ בהן או צר מדיי/רחב מדיי ולהסתכל גם מאחורה ולוודא שאפשר לראות אור ב"מינהרה" אבל כל הדברים האלו דייי עקרוניים ועדיף שמישהו שמבין בזה באמת יעשה את זה ולא תדרוך כזה
אני לא הייתי מעזה לרכב עם אוכף שלא הייתי יודעת שמתאים לסוס, את יכולה לא לדעת וליצור לו בלי כוונה נדוקות לחץ וכאבים בלי לשים לב
רצוי שמישהו שמבין בזה יעיף מבט - במידה ויש אחד כזה ~מה שלא נראה~.

Piece of Wood

New member
../images/Emo45.gifכדאי להתייעץ עם מישהו שמבין

אצלנו יש סוסה (-->) שעוד לפני שהיא הייתה כאן סתם שמו עליה איזה אוכף שכנראה מאד מאד לא התאים לה, זה יצר לה הצטברות מאד גדולה של דם על הכתף ולקח לה כמה שנים להתאושש מזה כי זה גם לא היה בטיפול הרבה זמן. זה מקרה מאד קיצוני, ובכלל יכול להיות שהאוכף הזה כן מתאים לסוס שלך, אבל אני באמת מציעה לך לבדוק את העניין, כי אם הוא לא מתאים זה באמת לא שווה את זה ועדיף לחפש אוכף חדש. ^_^

cowgirl Ms

New member
המממ...../images/Emo80.gif

תודה לכן על הדאגה... אני אראה את זה לחברה שלי, שהיא מדריכה...

cowgirl Ms

New member
בהחלט יש.../images/Emo80.gif

יש לי מספיק חברות שהן מדריכות אינגליש, אני אבדוק את זה עם אחת מהן.

Vintage Queen

New member
נמנמנמ זה שווה תבדיקה

הסוסה שלי סבלה מאוכף חדש ולא הראתה סימני כאב אלא פשוט לא קפצה כמו שצריך.. או עבדה נכון.. (חשבו שזה מזקנה או משו לוידעת) אבל לא קישרנו את זה לאוכף בכלל רק אחרי שעברתי החווה המאמן שלי שם לב

Blue Eyessss

New member
פאקקק../images/Emo47.gif

הוא חתיכי ממש!!!! ולכולם יאפה דרסז' =P את תמיד רוכבת בלי קסדה?

cowgirl Ms

New member
אההה ~_~../images/Emo80.gif

כן... אני יודעת, רע, מסוכן, מוות, מוח בחוץ. פעם הבאה שאני ברוכב אני קונה קסדה :|

למעלה