מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo115.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה יאיייי סוף סוף סיימתי עם המתכונת המזורגגת בתקשורת וקנו לי פלאפון חדש וכוסון
סתיוי, המון המון תודה על אתמול
אין לך מושג כמה עזרת לי וזהו אני שמחה, מותר לי?

Vintage Queen

New member
אוךך שיעור מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםם

ויעל מותק בבקשה! כמו שאמרתי אתמול שמחתי לעזור חח ~אניטיים!~ =] קיצר היום היה לי אימון קפיצות אחרי ששבוע שעבר לא היה כי הייתי באילת
התחלתי להתחמם והיה נחמד.. היא קצת הסתכלה מסביב אבל בסופו של דבר היה בסדר.. נמנמ ואז עברתי למגרש קפיצות ועבדתי שם טיפה סביב המכשולים ועבדתי מלא בישביה קלה והלך לי הגב! אני מרגישה כמו קשישה! חח
התחלנו לקפוץ... בהתחלה איקס עם חביות ואז הוא הרים לאפ רייט של מטר ואז הוא הוסיף שני צעדים לפני קוולט מורם... הוא היה מרוצה יותר מהסוסה מאשר ממני חח מה לעשות שאני עושה הכלל הפוךךךך חחח
אחר כך הוא שם לי איקס-חומה כזה ושני קוולטים לפני ובאתי בקאנטר והייתי בטוחההה שהיא תסרב כי מלא זמן לא קפצנו חומות ודברים הזויים חחח אבל היא הייתה מושלמתתת!!
ואז הוא הרים את זה לאפרייט וזה היה איזה 110-120 וקפצנו והיה מעולהה ואני מתה על הסוסה הזאתייייי!!!!
אין לכם מושג כמה זמן לא קפצתי מעל 100 חחח ~לאט ועל בטוח~
אוקצור היה בסטטט ממש ועימנואל אמר שצתריכים לסדר אותי קצת אבל היה ממש טוב =] רק שמיסי הזיעה כמו בהמה טיבטית חחחח
ואז יצאתי לטייל עם מיכל בחוץ, כשחזרתי שטפתי אותה ושמתי אותה להתייבש בחצר ועפתי הבייתה כי אני מופיעה בטקסז יום השואה ולעזזל אני מאחרתתת ביוששש

Vintage Queen

New member
מיכללל

נראה לי את מתחילה ללמוד צילום קפיצותת חחח אני חייבת קצת תמונות ~מכורה~ נמנמנמ או שנסנג'ר את עידו... פפ הגעתי למסקנה שלא היה לי סירוב אחד היום או הפלה חעחעחעחעחע דיי האימון הזה היה כזה במקום =]

אוך שיעור מפגרר

ושני ששמעה תצעקות של עודד תעיד על זה. אניי כזאת ילדה שמלחיצה את עצמה
באתי לחווה ואני רואה שאני על קלי.. ואז אני נזכרת בבאק נפילה כמעט דריכה שהייתה לי איתה וכמובן מתחילה להילחץ
אז היה חרא ולא הזזתי אותה ואאווופפ וניסינו לקפוץ..חרא בלע היה מעצבן בסוף טיפה השתדלתי לדרבן ולהכניס לפינות אבל עדיין הייתי בטראומה משוט+באק.. בקיצור-אני אהבלה לא נורמלית שלא יודעת לרכב וביום רכבתי כמו תינוקת ששמו אותה על הסוסה אמרו לה זה טרוט קצת יותר מהר זה קאנטר ואם את רוצה לדרבן תלחצי לה על הבטן קראתם? שרשרו |שידפוקהשלאיודעתלרכב|

lions queen

New member
../images/Emo187.gif|שידפוקהשמז***אתהשכל|

סליחה הייתי חייבת
נו דייי... בקטנה אז שיעור אחד לא הלך מי יודע מה... טראומה..? היא תעבור עם הזמן
... סמכי עליי

../images/Emo28.gif../images/Emo33.gifאחרי כל כך הרבה זמן

שלא רכבתי
היו היום רוחות מטורפותתתת הייתי בטוחה שאני אעוף מהסוס
לקחתי את מונטה והיינו רק אני ואורית, כשאורית על ונוס. עלינו ורכבנו קצת עם יהב ועומרי, אבל הם היו איתנו רק בחימום ואחרי זה ירדו. בהתחלה היה ממש זבל.. לא הצלחתי לשמור אותו בקצב טוב, לשמור אותו על המתג ולשבת כמו שצריך באותו הזמן אבל לאט לאט זה השתפר, במיוחד כשעבדנו במעגל קטן בקאנטר. בסוף השיעור היה פשוט מצוין. מושלם שלייי
אחר כך הורדתי לו ציוד ואורית ואני לקחנו את מונטי וונוס לעמדות שטיפה ושטפנו להם רק את הרגליים אבל היינו שם שניייים.. חחח במיוחד כי מונטי היה צמא אז נתתי לו לשתות מהצינור ולא רק שלקח לו טונה זמן להחליט שהוא שתה מספיק, אז הוא גם הרטיב אותי
אחרי זה גם סיפרתי לה על מה שאני מרגישה מאז התחרות והיא הייתה ממש מותק..
אז המשכתי להבריש את מונטי, והלכתי רגע לחדר אוכפים.. אז יהב היה שם והוא שר לי "האפי בירת'דיי טו יו חולומות יתגשמו..."[
] אז אמרתי לו שעוד כמה ימים חח.. אז הוא כזה אומר לי "אה איזה גאון אני?!" חחחח ואז הוא אמר שרוני אמרה שבאמת יש לי יומולדת [לפני שבאתי] ואני כזה הייתי בשוק.. מאיפה היא יודעת?!
חחח אז סיימנו לטפל בהם [ואוי מונטי דרך עליי
] והלכתי לעשות רסן כשאני שומעת את התלונות של גילי על זה שאין לה כוח לעשות ממשק לילדים הקטנים.. חחח היא התחננה לעומרי אבל בסוף אורית עשתה במקומה, בתמורה לזה שהיא תעשה את הרסן של ונוס חח [מישו אמר פראיירית?!
] אז גילי ואני דיברנו, ואז היא אמרה לאורית [שהייתה אמורה לאסוף אותה הביתה] שהיא צריכה להגיע הביתה עד 7:00 בדיוק כי אחרי זה היא תתקע בפקקים [בגלל הטקס ביד ושם] אז אמרתי לה שהיא לא צריכה להתמודד עם הפקקים ליד ושם ובסופו של דבר התברר שהיא שכנה שלי
חחחח אז אמרתי לה שאני אקח אותה הביתה במקום שאורית תעשה סיבוב
אז הלכנו לחדר צוות כשגילי התארגנה ואז שמענו אלףףףף אמבולנסים ועומרי אמר שהוא ספר עשרה וממש פחדנו שהיה פיגוע.. אבל לא היה כלום
המממ וירד גשם
ו-
למי שקרא :)

star my love

New member
../images/Emo58.gif הוא פשוט מלךךךךךךךךךךךך!!!

וואיייייי כישרון מלידה הסוס הזהה!! קיצר..התחלנו טרוט..הוא הלך יפה..הרים תברכיים כזה! כמו שצריך! ואז עבדנו קצת על כיפופים.ימין ושמאל הוא עבד ממש יפה והלך כמו מלך!
ואז עבדנו קצת על כבלטים במעגל..ואז הוא הרים תרגליים עוד יותר גבוה! וואאו דראסז'ניק שמיין שליי!!
אז התחלנו לקפוץ..היה בסדר הפרעתי לו קצת עם הידיים אבל אז רועיקי (חח זה הרגל כבר לקרוא לו ככה
) אמר לי שלפני המכשול אני יושבת אחורה ממש טוב אבל אני צריכה למשוץ לו קצת שיהפוך לקפיץ ואז הוא קופץ בסטט!!
חח קיצר כמובן שעשיתי מה שרועי אמר..והוא קפץ יפה!
זה היה מטר(?!) אז רועיקי הרים קצת והוא סירב..אין לי מושג למה..אחר כך הוא סירב שוב..ועפתי..
יענו הוא די הציל אותי כזה אז נעמדתי על הרגלייים ונכנסתי שוב ואז הוא שפוט דפק קפיצה!! גאאדד!! מלך שלייי
אז עשינו מסלול קטן..משו כמו 1.10 -1.20 הלך חלק! ואז המשול האחרון היה צר כזה כמו הטווס באודים ומתחתיו היה מן חומה כזאת שבבה מצא.. אנשייםםם תנחשו כמה זה היה!! זה היה פאקינג 1.30 גאאאאאאאאאאדדד
וזיהו בעיקרון..
אה! נמנמנ..שחכתי! במטר שלושים רועיקי אמר שבגלל שישבתי מעולה עם הידיים והכל כמו שהוא אמר סטארול קפץ חצי מטר מעל המכשול!!!
לא יוצא הרבה לשמוע את רועיקי אומר שהסוס קפץ גבוה מעל המכשול ככה שאני יכולה להבין שהוא באמת קפץ גבוה מעל המכשול!!
בקיצור...אנשים אתם פשוט לא מביניםם איזה מלאך הסוס הזהה!! כזה מלךךךךךךךךךך כזה שלי!! חח..זיהו

arieledaho

New member
אז אתמול.....

היה ממש גרוע הייתי סגורה עם הכתפיים ולא פתחתי אותם וקינגוש רץ ורץ ורץ ואז שעשיתי אפהולט הוא הרים את הראש גרררררר אבל היום הוא עבד פשוט מושלם ואני הייתי פסדר והיה כזה כיף וכל כך התאים שירד גשם בשיעור שלי אבל הפסיק יאייייייי......והיה מושלם ובסוף עשינו סטרצ'ים והיה מעולה.!!!!!

HaDaSoOsA

New member
לא שיעור, סתם רכיבה..../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

רכבתי על הדסה... בהתחלה, בחימום, עשיתי החלפה לכל כיוון והיה חלקק
אחורי זה עשיתי ספיד קונטרול והיא רצה מהר יחסית לעצמה, והיא לא זרקה לי לידים.. (מה שהיא נוהגת לעשות..) והיא גם האטה לי ממש יפה
אחרי זה עשיתי ספינים והיא הייתה חמודה...

../images/Emo13.gif

רכבתי על ומפיר היום היה ממש טובבב.. סתם דרסז' כרגיל.. חמודי כזהה... ב-8 וחצי עשיתי עם נופצ'קה אימון קפיצות אחרי שחודששש לא קפצתי!!! רכבתי על שאנטי והיה בסססססט
עשיתי מסלול של 90-1.10 ורראיתי מרחק, סידרתי צעדים היה ממש טוב.. מחכה לקפוץ שובב.. אני צריכה למצוא מישהו שיצלם אותי ברכיבות קצת..

RoNy S

New member
את יודעת שאני תמיד מצלמת אותך

כשאני יכולה... פשוט הייתי צריכה ללכת.. אבל בעיקרון אני תמיד יכולה לצלם אותך :-\ *יום שישי על ומפיר*

למעלה