../images/Emo28.gif../images/Emo33.gifאחרי כל כך הרבה זמן
שלא רכבתי
היו היום רוחות מטורפותתתת הייתי בטוחה שאני אעוף מהסוס
לקחתי את מונטה והיינו רק אני ואורית, כשאורית על ונוס. עלינו ורכבנו קצת עם יהב ועומרי, אבל הם היו איתנו רק בחימום ואחרי זה ירדו. בהתחלה היה ממש זבל.. לא הצלחתי לשמור אותו בקצב טוב, לשמור אותו על המתג ולשבת כמו שצריך באותו הזמן אבל לאט לאט זה השתפר, במיוחד כשעבדנו במעגל קטן בקאנטר. בסוף השיעור היה פשוט מצוין. מושלם שלייי
אחר כך הורדתי לו ציוד ואורית ואני לקחנו את מונטי וונוס לעמדות שטיפה ושטפנו להם רק את הרגליים אבל היינו שם שניייים.. חחח במיוחד כי מונטי היה צמא אז נתתי לו לשתות מהצינור ולא רק שלקח לו טונה זמן להחליט שהוא שתה מספיק, אז הוא גם הרטיב אותי
אחרי זה גם סיפרתי לה על מה שאני מרגישה מאז התחרות והיא הייתה ממש מותק..
אז המשכתי להבריש את מונטי, והלכתי רגע לחדר אוכפים.. אז יהב היה שם והוא שר לי "האפי בירת'דיי טו יו חולומות יתגשמו..."[
] אז אמרתי לו שעוד כמה ימים חח.. אז הוא כזה אומר לי "אה איזה גאון אני?!" חחחח ואז הוא אמר שרוני אמרה שבאמת יש לי יומולדת [לפני שבאתי] ואני כזה הייתי בשוק.. מאיפה היא יודעת?!
חחח אז סיימנו לטפל בהם [ואוי מונטי דרך עליי
] והלכתי לעשות רסן כשאני שומעת את התלונות של גילי על זה שאין לה כוח לעשות ממשק לילדים הקטנים.. חחח היא התחננה לעומרי אבל בסוף אורית עשתה במקומה, בתמורה לזה שהיא תעשה את הרסן של ונוס חח [מישו אמר פראיירית?!
] אז גילי ואני דיברנו, ואז היא אמרה לאורית [שהייתה אמורה לאסוף אותה הביתה] שהיא צריכה להגיע הביתה עד 7:00 בדיוק כי אחרי זה היא תתקע בפקקים [בגלל הטקס ביד ושם] אז אמרתי לה שהיא לא צריכה להתמודד עם הפקקים ליד ושם ובסופו של דבר התברר שהיא שכנה שלי
חחחח אז אמרתי לה שאני אקח אותה הביתה במקום שאורית תעשה סיבוב
אז הלכנו לחדר צוות כשגילי התארגנה ואז שמענו אלףףףף אמבולנסים ועומרי אמר שהוא ספר עשרה וממש פחדנו שהיה פיגוע.. אבל לא היה כלום
המממ וירד גשם
ו-
למי שקרא