מעב"ר

star my love

New member
../images/Emo41.gif השיעור שלי..

זה היה אני בבה ולידר.. התלנו להתחמם לבד.. הרבה טרוט וזה.. ואז התחלנו תשיעור.. עבדתי איתו על הרבה כינוס צה שאצלו ממש קשה לכנס אותו ליותר מ-10 שניות.. אבל אתמול רועי נתן לי לעבוד עם המושכות הגרמניות שלו אז הוא עבד מהתחת!! (חחח גלי מבינה P=).. אחר כך עשינו הרבה מעגלים בטרוט.. עבדנו על כינוס פנימה והחוצה והקטנו והגדלנו תמעגל.. אחר כך עשינו קנטרים במעגל אותו דבר.. ואז רועי סידר מסלול עשינו הליכה קצת באותו זמן..והתחלנו לקפוץ התחלנו מאיקס.. והוא קפץ מעולה! רק חבל שאני הורסת לו קצת =\ רועי אומר שאני עושה איכשהו מעגל עם הידיים ורק אז מביאה אותם קדימה מעל הקפיצה (?!) קיצר זה מפריע לו בקפיצה.. שיעור שעבר היה אותו דבר אבל עם הגובה זה מסתדר לי... התחלנו לקפוץ חלק מהמסלול (קומבינציה ועוד איזה מן חומה שבבה מצא..) הוא קפץ מעולה וכבר לא הפרעתי לו עם הידיים.. עשינו תמסלול היה קצב מעולה! הייתי איתו והרגשתי שהוא היה איתי =] עשינו תמסלול פעמיים (1.10) ועשינו (אני והשמן) נקי =] אחר כך רועי הרים (ג'מפאוף 1.20) והסיבובים שהוא רצה שאני יעשה לא הסתדרו לי... אז רועי עלה עליו וניסה.. וגם הוא שקושי הצליח ..הוא עשה תמסלול וזה עליתי עליו וניסיתי שוב ולא הצלחתי.. שאלה : אחרי שהמדריך עולה על הסוס מנסה לעשות תסיבוב וממש בקושי מצליח.. אני אמורה לחשוב שאני יצליח? כאילו אחרי שהוא מצפה ממני להצליח לעשות את זה.. התחלתי להתווכח איתו וזה.. קיצר עשיתי תג'מף אוף אם סיבובים יותר גדולים והיה נקי =] בעיקרון הג'מףאוף הרס תשיעור..בערך =\

מורי5

New member
../images/Emo153.gifשיעור מושלםםםם../images/Emo99.gif

זה בערך כמו נויה כי היה לי שיעור איתה... רכבתי על אזארו
בהתחלה עשינו חימום עשר דקות שרועי אמר מה לעשות ואז עשינו עוד קצת חימום חופשי ואז עשינו מעגל של כולם במעגל עשינו קודם טרוט רגיל ואז רועי אמר לכנס את הסוסים היה ממש טוב ואזארו לפעמים גם התכנס מעצמו (
) אחר כך עשינו קנטר במעגל ואז ליד הגדר... אחר כך התחלנו לקפוץ ורועי כל פעם הרים ואז עשינו מן מסלולון קטן של 4 מכשולים.... הלך לי ממש טוב כל השיעוררררררר
ובסוף השיעור הייתי נראית כמו עגבנייה
כל מי שקרא--->

מורי5

New member
אההה../images/Emo153.gif

גלוש ועמיתי תודה על התמונות הם יצאו מושלמותתתתתת

הכי מאוששרתתת ((((((((((((((((((=

שיעור ראשון טוב מזה 3 חודשים!!! אפילו יותתררר... לא יודעת כבר, לא אכפת לי!! הוא הלך הכי מושלם וסירב רק איזה 3 פעמיםםם
ככזזזהההההה מלללךךךךךךך
~~בעננים~~
חחחחח משחחחקקקקקק ---->

Vintage Queen

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

גלי אבל תורידי לו תחבללל זה מסוכןן הוא עוד שניה דורך על זה ואז איזה זבוב מפריע לו והוא מרים תראש למעלה וקולט שהוא לא יכול וןמתחיל להלחץ ו... נו משם את כבר יודעת פפ מחנכים אותי לבטיחות P=

חחחח אל תדאגי ../images/Emo3.gif

בדיוק קשרתי אותו וצילמתי ואז ישר קשרתי את החבל (((= תודה על הדאגה

Vintage Queen

New member
../images/Emo46.gifתגידו מה קורה עם תפוז?!../images/Emo43.gif

הוא מתחיל לעצבן והוא מראה תתמונות מתי שמתחשק לו!!!!!!!!!!!! חצוףףףףף חח

star my love

New member
../images/Emo41.gif שמחה בשבילךך יפתיי

חח טוב כבר דיברתי איתך בטלפון! אוהבת המון!
מסר לקוראים:
אנחנו הולכות היום לאכול סושי ואתם לאאאאאאאאאאא!!
חעחעעחע יהיה מצחיקקקק =]

עמיייתתתיייי ../images/Emo41.gif

סושיייי ייייאאאאאאמממ
יהיה הכייי כיייףף
ווינרית שלי
ואתם יודעים בזכות מי אני אוהבת לאכול סושי? סתיוויי חחחחחחחחחחחח

star my love

New member
../images/Emo41.gif עחעחע

נוו כבררר!! ררררר אאני רעבההה
|אןכל|
צריך לחכות ששיר תתארגן ויוצאים! יאאאמייי יאאאמממ
ואגב
אני מביאה מצלמה! לצלם אותכן טורפות!! שמיינות שללייי

היום ../images/Emo99.gif

בבוקר רכבתי על פאנטה.... היה כיף אבל בקפיצות נפלתי לה על הגב תמיד..... אבל היא הייתה חמודה וזזה קדימה ממש ממש!!!! בצהריים רכבית על בנצי
בחימום היה טוב אבל הוא לא זז אחר כך היה טוב ואז בסוף החימום עודד אמר לנו להוציא רגליים מהארכובות וקפצתי על בנצי ממש כי לא הצלחתי עם הטרוט ישיבה שלו...... ואז הקפיצות הגיעו!!!! עודד אמר שקופצים בלי ארכובות!!!!!!!! קפצנו בלי איזה כמה מכשולים..... ואז הוא אמר להכניס רגליים ובלי ידיים!!!! היה כזה כיף.... רק שבנצי אחר כך עשה לי באקים אבל לא נפלתי.... ואז ראיתי את מורן
רוכבת..... ועשיתי לאפולו המושלם הליכת קירור...
אוף הוא כזה מתוק!!!

למעלה