מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo115.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה פפפפפ
יעל שירותי קולאז'ים בע"מ
. עוד מישו רוצה להזמין?

Vintage Queen

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo178.gif*+*שיעור קפיצות*+*../images/Emo13.gif

טוב היה לי שיעור היום ב9 בבוקר
היה מעולההה פשוטטט
התחלתי להתחמם ובהתחל לא היה משהו (אתמול בכלל היה על הפנים כי היא הייתה לחוצה כמו לוידעת מה
) אבל אז התחיל להשתפר והיה לי פשוט חימום בסט!!
בחיים לא עבדתי כל כך הרבה עם הרגליים! חח אבל היא הלכה מעולהה אין היה ממש טוב! ואז קפצנו בהתחלה בטרוט עם שני קוולטים לפני הקפיצה ואז עם קוולט אחד בקאנטר וגם היה ממששש טובבב עבדנו על 2 מכשולים... היא באה כזה רגוע וחמוד למכשוללל
וגם רכבתי עם האוכף החדש והוא נוח בקפיצותתתת
ומוסמוס משתמשת בצוואר סוף סוף ואני מרגישה נראה לי בפעם הראשונה בחיים שלי שהיא מושכת תצוואר ושאני ממש צריכה לתת יד חחחח מותקקק ואז שטפתי אותה כמובן ונתתי לדון ולנטע להיות הביביסיטר שלה בחצא וירדתי למטה לראות איך מקפיצים את פאביו בלונג' אחרי שעליתי עשיתי ציודדד (אוכף חתיךך חחח
) ועפתי הבייתההה

OHIO

New member
יש סיבה מיוחדת

שבגללה לא אמרת ביי?! לא יפה!

Vintage Queen

New member
כן...

אתן הייתן למטה, אני למעלה חח ואמא מיהרה סורי בורי =I אבל את באה שוב שמעת?! חחח ואז אני יביא מצלמהה

OHIO

New member
חחחח חפיף.. נסלח לך הפעם

וכן המפקדת! אני אבוא שוב P= סתם היה לי מממממש כיייף (בזכות מיכ אחותי המגניבה
) ואפילו אין לי תמונות עם קניצ'ה אז אני חייבת לחזור

Vintage Queen

New member
וואי באמת אין לך תמונות בכלל

האמת היא שגם את ממיכל אני צריכה לצלם פעם אחת כמו שצריך ברכיבה!! קיצררר חופש הבא את פה =] הלכתן לדניאלה בסוף?!

OHIO

New member
נראה לך?!

עד שאני אצלה, אז לבזבז את הזמן וללכת לראות שיעורי רכיבה עם איזה שופט? בסוף קמנו מאוחר (8 ככה חחחח) ובאנו לחווה מוקדם

smokeman

New member
הלווו..... דברי יפה על פיטר!!

הוא לא איזה שופט הוא פיטר!!! פיטר אנגל שליטה

היום......

עודד אמר שיוצאים לטיול וכל הקבוצה רצתה לקפוץ לא רצתה לצאת לטיול..... בסוף יצאנו לטיול ורכבתי על פאנטה.....היה מזה כיף!!!! היא הייתה סוסה חמודה ולא נבהלה כ"כ הרבה..... וגם לא נפלתי!!!!חחחחח..... ואז איכפתי את בנצי (בהרצאה)!!! ואז ארוחת בוקר.... אחר כך שמתי לדניאלה ראשית עבודה...ורציתי לשים גם לבנצי ראשית עבודה ואז ילדה אחרת באה והיא לא שמה לאף סוס והיא רצתה לשים לבנצי אז הלכתי אחרוה (הייתי בתוך התא שלו) והוא בא אחרי!!!! איזה קוצ'י אני מתה עליו!!!! ואז הברשתי רק עם המגרדת את בנצי ואז ניקיתי לו רגל אחורית!!!!(גם בהרצאה) וזהו!!! בקיצור היה ממש ממש כיף!!!

היה ממש טוב וחם ../images/Emo178.gif../images/Emo161.gif

קפצתי עם ריין.. סידרנו את המכשולים אחד ליד השני לאורך כל הקו מרכז וקפצנו אותם בצורת עקלתון בהתחלה פעם אחת אחר-כך הלוך חזור. בהתחלה היא לא רצה וגם לא חנקתי אותה כמו בסוף
כאילו היו קטעים שחנקתי אותה יותר מדי כי היא רצה ולא מספיק הרפתי לה:| סך הכל היה שיעור טוב והיה הספק ממש גדול
ואני כל כך דפוקה שלא רכבתי עם כפפות - הלכו לי הידיים! וניצקוש צילמה
יצאו תמונות חמודות. תמונה קצת מוזרה

*+*+*+*+שיעור מושלם+*+*+*+*

אוקי.. אז הגעתי לחווה בערך ב-4 וחצי... עזרתי לכל מיני אנשים הוצאתי את קלאו הכנתי אותה ועלינו בערך בחמש לשיעור אז עשינו חימום איזה 10 דקות [אם לא הגזמתי =P] ואז התחלנ טרוט שקלאו לא זזה לי!!!
ואז עשינו מן חימום חופשי כזה שכל אחד עושה מה שבא לו. אחרי זה עבדנו במעגל על כינוס שבקושי והצלחתי...
קצת קאנטר ואז התחלנו לקפוץ...! אז רועי שם לנו איקס התחלנו בטרוט ואז הוא שם על 70 אני חושבת התחלנו בקאנטר והיה מושלםם
ואז התחלנו מסלול היה ממש טוב!!! לא היה לי סירוב או הפלה אחת עם קלאו1!!!!! מושלמת!
אחרי זה ירדנו הורדנו ציוד שמנו בתאים והתחלנו להתחרפן חח...
טוב אני יודעת שאפחד לא קרא אבל לא נורא..! וגל תודה רבההההה לוב יו!! תמונות מחר! =]

רוצה רק לגמור עם רצף התחרויות הזה

ולחזור לשיעורים רגילים. מיום ראשון אני רוכבת כל יום ועוזרת בחווה ואני כבר מתה! היום היו לי שני שיעורי קפיצות וחצי שיעור דרסז'... די!!! תחרות דרסז' פנימית- מחר. תחרות קפיצות פנימית- יום שישי. תחרות קפיצות לא פנימית (אולי)- יום רביעי. \-: הסוסה הולכת כמו גמל, ועכשיו היא במצב רוח מעולה אבל אם היא מחליתה להיות ביצ', זה עד הסוף. באסה.

למעלה