מעב"ר

MorH

New member
השבוע הדפוק/עצוב/מבאס../images/Emo174.gif

שהיה לי אי פעם פפ =\ יום ראשון - בנינו ת'טורניר דרסאז' יום שני - לא באתי כי הייתי בחיפה אבל באתי אחרה"צ רכבתי על מורן דרסאז' היה נחמד עבדתי איתה רק טרוט יום שלישי - באתי ב7 בבוקר כי ב9 התחילך הטורניר עם פנטום היה סביר 55% ועם חצי 54% יום רביעי - מקום רביעי עם חצי נראה לי או עם פנטום ולילך ורולנד אספו את כולנו הלכנו לחדר אוכל ועשינו שם ישיבה והצבעה בנוגע אם לצלצל ליפתח או לא =\ פפ מאז המשך השבוע נהייה מבאס כ"כ!!!!!!!!! רכבתי על ניקול פונית יותר קטנה מאותלו נראה לי היום - הגמר של הטורניר לקחתי מקום שלישי עם פנטום 61% ועם חצי איזה 50% טחח קפיצות עם ניקול היה נחמד =\ פפ... אני עדיין בבאסה =\

fliperit

New member
המממממממ

יום רביעי- נסעתי לפליפ, והיה ממש טוב!!! עבדנו על עצירות מהיד, והוא היה ממש חמוד, אז חיברנו לזה רולבקים, והוא עדיין היה ממש חמוד, אז סיימנו..... יום חמישי- רכבתי על רוסטר, והוא היה גועלי!! הוא כלכך נשען לי על הידיים, וכלכך התעצבנתי עליו,ף שהעדפתי לקבל משהו בינוני, כדי שלא נכנס למלחמה

fliperit

New member
לא מעב"ר, אבל....

בא לי לספר.... היום הייתי בתחרות פנימית של כמה חוות (באתי להיות רשמת, אבל לא היה לי ממש כוח, וחברה שלי נורא רצתה לרשום כל הזמן, אז ויתרתי לה..). בקיצור....זאת הייתה תחרות ממש נוסטלגית, כי פגשתי שני סוסים שהיו אצלנו בחווה מתישהו. אחד- סילבר, סוס ערבי לבן, שהיה הריינינר הראשון אצללנו בחווה לפני 3 שנים, ולקח את אליפות הארץ בריינינג עד גיל 15....הוא סוס ממש חמוד...והיה כיף לראות אותו. השני- גולן, סוס שרכבתי עליו בזמן שפליפ היה בקורס מדריכים, והייתי אמורה להתחרות עליו, אבל הוא חטף בעיטה, וצלע המון זמן. הוא אחד הסוסים עם האופי הכי מקסים שאני מכירה , ושמחתי לראות שהוא עדיין עושה ריינינג, ואפילו עבר שיפור מאז שהוא היה אצלנו...

למעלה