מעב"ר

../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

יום שני בבקר רכבתי על ביאנקה כמובן.... עדיין לא התחלנו לקפוץ..... עשינו המון קנטרים היה כיף!!! יום שני אחר הצהריים שוב ביאנקה..... קפצנו היא בקפיצות כל הזמן מיהרה.... בסוף היה בסדר.... היום בבוקר היה כיף חילקו אותנו לשתי קבוצות כי היינו 9..... קפצנו... ואז עודד אמר לנו לקפוץ בלי ידיים!!!! כ"כ חיכיתי לזה!!! ואז עשיתי אחד ועודד אמר לי לעשות עם מושחות כי היא ממהרת....אוף...
כ"כ רציתי לקפוץ בלי ידיים..... וקפצתי עם ידיים ועודד אמר לי לעצור לפני נמכשול.... אז עצרתי ואז הוא אמר לי לפנות הצידה ואז בקפיצה אחרי הוא אמר לי לקפוץ אחרי העצירה.... ואחר כך הוא עלה עליה.... בקיצור היה כיף אבל קצת מבאס.... ואז בהרצאה איכפתי את קלי לבד....חחח....חמודה!!!

arieledaho

New member
נראה לי שעודד אוהב לרכב בלי שום עזר

ים חחח אני לא מכירה אותו אבל כל מי שכותב מע"בר אומר את זה חחח מע"בר שלי יום שלישי...היה נחמד הוא קצת התנגד ליד אבל הוספתי המון רגל ואז הוא הרים את הראש ואז הוא התנגד ואז הוא היה מכונס אבל בטרוט דרדלה........חחחחחחח לא נורא עשינו מעברים ובסוף היה פסדר...

../images/Emo97.gifלאו דווקא,../images/Emo9.gif

פשוט...זה משפר המון והוא חושב שאנחנו צריכים את זה והוא לא טועה
הוא מתאים את התרגילים בשיעורים לצרכים שלנו והצורך שלנו היה יציבות וכו' אבל גם מדיי פעם זה שינוי מרענן, את לא חושבת?
זה נחמד, יש אקשן, מלמד המון וכייף... תרגילים כאלו גם מכינים אותנו למצבים אחרים כמו למשל אם נופלות הארכובות או אם מסיבה כלשהי תעזבי מושכות
בקיצור, אני חשובת שפעם בכמה זמן לעושת שיעור או שניים כלאו לא יכול להזיק חחח זה כייף ומוסיף עניין לשיעורים

למעלה