מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo115.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה פפפפ תודה לכולם על כל ההודעות והעידוד
באמת תודה

Vintage Queen

New member
נמנמנמנמנמ

טוב אז רכבתי היוםםם בבוקר
באתי וניקו תאים אז מוס הייתה בחוץ,
הכנסתי אותה והייתי מזה עצבנית כי יש שוב תחשמל הסטטי המעצבן הזה!
אז אי אפשר להבריש כמו שצריך ואני מתיאשת דיי מהר כי האבד נדבק אליה
(ורואים את זה! אררר
) ירדתי למטה, הלכתי קצת בחוץ, עשיתי גם טיפה טרוט ואז חזרתי למנג' ועבדתי והיה ממש טוב
אתמול לא היה משהו, אבל היום היא כיפרה על זה
עבדתי במעגלים בקאנטר והמעברים שלה כבר הרבה יותר טובים (אני לא אומרת שאיןו עוד על מה לעבודד... חיחיחי
) והיא מתחילה לחזור לכושר הנורמלי שלה! רכבתי איזה שלושתרבע שעה ב בין 11 ל 12 והיא בקושי הזיעה
פפפ ואז שטפתי אותה ממש טוב עם סבוןןן וכרגיל נ תתי לה להתייבש תוך כדי כיסוח דשא
טיפלתי לה בפרסות ואז הכנסתי אותה =] וזיהו

Vintage Queen

New member
חחחח אני שונאת את זה!!

זה נדבק אלי וזה מציק לסוסה ואי אפשר להבריששש אהה וזה מבשר על שרב בימים הקרובים נהדר ממש =/

../images/Emo153.gif../images/Emo89.gifחחח איזה צחוקים היום

היה את זה לבלרינה וויסקי לפני השיעור הוצאנו אני וקרן את הסוסים ואז קשרתי את בלרינה וראיתי חשמל סטתי אצל וויסקי כל הזנב שלו כמו בתמונה ממש וגם של בולה אחרי זה הסתכלתי וכל השעורת בטוסיק שלה עמדו איזה צחוקים

חחח היה את זה לטקילה היום../images/Emo6.gif

והבנות עושות כזה "אוי רועי מה נעשה?!?!?" אז הוא אמר להן "לא יודע רק תיזהרו שלא יעשה לכן זרם!!"

שירלי317

New member
בלע בלע בלע

שבוע שעבר רכבתי רק בשלישי
ולא הייתי בשעור הפרטי בראשון.. כי ראשון שני היה לי טיו שנתי שהתברר להיות מעפן למדיי... פרצו לנו לחדרים באכסניה.. ובכלל.. לא היה משו... בשעור בשלישי היה סביר.. כי פשוט כל הגוף כאב לי והייתי עייפה לגמרי.. רכבתי על דלאס והלך סביר.. ביום שישי לא באתי לאורווה כמו בדרך כלל בגלל שנסכבתי עם אמא שלי ואחותי לטיול בעיר ומלא קניות של בגדים וכאלה.. לא שאני מתלוננת.. אבל באסה לפספס את אלו'ש הכוסית ובכלל את החבר'ה.. וכמובן.. לרכב ולנקות חרא..! (חחח.. אני משוגעת וגאה בזה!) ובראשון הזה (אתמול) היה אמור להיות לי שוב שעור פרטי ואותו פספסתי כי היה לי טיול של יומיים מהמש''צים... (אל תשאלו מה זה אומר...) ( חזרתי לפני איזה שעתיים... היה פצצות.. אבל מעייף..) ומחר שעור.. ואז כבר נעדכן אתכם אם זה בכלל מעניין מישהו..חחח.. חג שמח וחופשה נעימה! אני לא מאמינה שיש חופששששששששששש חופשי זה לגמרי לבד.. אבל כשהסוסים המתוקים איתי..

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifמדריך של"ח צעיר../images/Emo13.gif.

שירלי317

New member
אני יודעת..

סתם אין לא היה לי כוח לכתוב את זה..חח.. כי אז גם שואלים מה זה של''ח.. בקיצור נמאס לי..חחח אה, וזה יכול להיות גם מנקה שרותים ציבוריים...חחחחח

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifחחחח../images/Emo6.gif

ושל"ח זה ''שיעור לא חשוב'' יאפ יאפ..

היה..

הכי כיפ! רכבתי על נובלס.. הוא הכי מדהימ בעולמ! הוא היה כל-ככ מתוק! לי-טל

נויקההה

New member
היום....../images/Emo66.gif../images/Emo41.gif

היה כל-כך טוב
קפצנו והייתי על דוכי
עשינו מסלול והיה פשוט מ-ע-ו-ל-ה
אני כל כך שמחה שהיה לי טוב לפני תחרות!!!! הסוס הזה פשוט מ-ו-ש-ל-ם

אזארו פשוט מושלם!!!../images/Emo99.gif

כל הקטע הזה משבוע שעבר הכי עבר לו!! בחימום הייתי עם מושכות ארוכות והוא התכנס מעצמו והלך פשוט מדהים!! והיה ממש כיף איתו... אח"כ קפצנו, עשינו מסלולון והיה נייס... וזהו.. +*+אזארו-כי שלמות היא לא מילה גסה
+*+

ווינגז

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif

שירוש מושלמת שלי, כבר אמרתי לך היום כמה פעמים, אבל,(
) ברצינות? את הבנאדם הכי מושלם שהכרתי לויודעת מה הייתי עושה בלעדייך. באמת באמת
היה שיעור ממש יפה

למעלה