מעב"ר

מורנייייי ../images/Emo24.gif

אני שמחה שכייף לך איתו ושאת נהנת איתו!!! אני שמחה לשמוע שכייף לו בבית החדש ושהבעלים שלו אוהב אותו
ושהזנב שלו בסדר חחח
והראשייה אכן כוסית.. לי יש אותה כבר שנתיים וקצת והיא אחלה ראשייה... וגם היא מתאימה לו... מקווה לראות אותכם בתחרות הקרובה שתהייה.. נראה לי שבאודים שבוע הבא.. ושתקחי איתו אפילו ראשון!!!! ותמסרי לו חיבוק עננננננק ממני אני ממש מתגעגעת אליו

../images/Emo97.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

אני הכי נהנת איתו הוא מושלמי
רק שתדעי, הוא בכלל לא אותו הסוס שהוא היה עד לפני שבוע הוא פשוט נראה הרבה יותר מאושר ושמח
כאילו...גם בפארק ואצלך הוא היה מתוקי ומדהים כמו שהוא והיה לו אופי כזה אבל עכשיו רואים שהוא פי אלף יותר מאושר מהמקום! יש לו תא ענקי עם מקום להתפלש כמו שצריך ולהתרוצץ והוא אפילו נהנה ממש מהחברה שיש לו
מלא אמרו שהוא פשוט נראה מבסוט
חחח אני חושבת שנצא, כי מי שמתחרה באמת פי הגיל שלו חייב שלוש תחרויות
והם לא יצאו לניר דוד...ובכלל, אני מתה כבר לצאת
אפילו אם לא נקח ראשון (
) אני אהיה מאושרת כי אני מתכוונת להתחרות עם אותה הגישה כמו בניר דוד ובפארק, ונכון שהלך לנו?! חח רק אמרתי לך כל הזמן שאני רוצה לעשות נקי ושיהיה כמו שצריך, והנה - זה עובד לנו
"אם נקח מקום זה יהיה בונוס" זה היה המוטו שלי בשתי התחרויות האלו וימשיך להיות
אני אמסור לו
עוד מעט אני הולכת לחווה
אני מחה שההורים שלי יחזרו

חמודייייי... חחחחח :-ג

יש מצב שמעי... אצלכם זה כזה יותר פתוח אז הוא מרגיש יותר חופש ויותר קרוב לסוסים.. אצלנו זה הכל סגור כזה... והזמן היחיד שהוא היה ממש קרוב לסוסים זה שאני שיחררתי אותו פעם בשבוע לפעמים עם צ'ארלס.. אז היה לו משעמם... אני כבר מתה לראות אותכם שבוע הבא.. והלוואי שחוות צח הייתה יותר קרובה אליי ככה הייתי באה לבקר...
ובטח שיילך לכם

../images/Emo97.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

נמנמנמממ הוא וונדי מסתדרים פסדר, הסייח קצת מעצבן אותו לפעמים אבל אפולו מראה לו מי הבוס פה

../images/Emo24.gif

איזה כיף לך סוס!!! שמחה שהולך לך איתו.... הוא סוס ממש מותק.....

Z i N a1

New member
שיעור מצחיק ממש..

חח...הוצאתי את החמוד...הברשתי איכפתי...ועליתי..
ואז לאון בא לכיוון המגרש והחליט שהיום עושים שיעור בלי ארכובות
חחח...בהתחלה יכולתי לקום ולשבת ואז הפסקתי כי התחיל להיות קשה..חחחח וגם זה היה נראה קצת מצחיק.. ואז התחלנו לקפוץ..היה בסדר... ואז לאון אמר גם בלי מושכות, אבל פתאום שלוק
החליט שהוא רוצה לרוץ...אז החזרתי את המושכות עד שהוא נרגע ואז שוב עזבתי... עשינו אין&אווט ואז צעד ואוקסר..היה ממש כיף.. אחרי זה עשינו מסלולון..עם מושכות משוחררות וגם היה טוב..ואז עוד מסלולון של אפרייט וחומה...והיה ממש טוב הוא לא רץ ולא כלום.. זהו שיעור מצחיק.. אה ויש תמונות תודה לאלה
לענבר
ולמצלמה שלי ושל שני...חחח לא ממש ברורה..

דרסז' עם ירדן

דרסז' כי אני לא יקפוץ איתו לפני התחרות.. פפפ עדיף על כלום! הממ היה קצר כי היו צריכים לעשות את המבחני דרסז' לנצר חצי קבוצה. עבר מהר והיה נחמד. אני חייבת לעבוד על זה שיגיב לי לרגל - אחרת הלך עליי בתחרות
והיום שני קפצה איתו מסלול 1.10-1.20 ככה והוא היה מדהים כמו תמיד
זהו
~מחכה ממש לשבת~

היה כיף.....+נפילה......

רכבתי על פאנטה.... בהתחלה היה ממש טוב היא זזה והצלחתי לכנס אותה ולכופף אותה..... ואז קפצנו..... בהתחלה היה מצוין היא אפילו מיהרה למכשולים..... ואז היא סרבה לי..... ונפלתי והיד שלי נפגשה עם העמוד..... ועכשיו היד שלי נפוחה......
אחר כך המשכתי לקפוץ והיה טוב..... ואז נשארתי עד שבע...... ומורן רכבה בצד השני וראיתה אותה...... ומורן היה לך מצויין איתו!!! וגם את שני גל וגלעד...... וזהו..... בקיצור היה כיף......

למעלה