מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo115.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה שוב, והפעם באמת תחזיקו לי אצבעות?

Vintage Queen

New member
שיעור קפיצות../images/Emo20.gif../images/Emo17.gif../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

../images/Emo28.gif../images/Emo33.gifשיעור על ונוסס../images/Emo99.gif

התחלתי חמיום לפני כולם כי על הסוסים של כולם רכבו חוץ מונוס
חחח עשינו את המבחנים של התחרות... היה מדהיםםם ונוס חתיכהה
לא בטוח אם אני עושה את הקדם א' 3 או את ה-א 1.. נראה

../images/Emo97.gifאפולו מושלם../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

|יום שני
בערך ב12 נסענו לחוות הפארק עם הקרון להביא את אפולו
הגענו לחווה בצהריים, התא חיכה לו כבר רק שיגיע
הוא עשה הכרות עם כל השכנים החדשים והרבים שלו - הסייחים בחוץ, גולדי/קורים וונדי והסייח שלה
אח"כ נסענו לאסוף את אלה מבצפר כי זה היה בדרך, רצינו ליסוע לקנות ציוד אבל בגלל הפקקים נסענו רק לחמד
קנינו עזרה ראשונה ראשיית בית,שמיכות,ראשיית עבודה חתיכה ביותר שאלה מצאה!!! של קיפר
וציוד הברשה
חזרנו לחווה, אכפנו בלה בלה בלה שיעור ראשון על אפולו בחווה
הוא היה מתוק!!
אני קצת הרסתי כי הייתי לחוצה משום מה... קפצנו קצת, בסוף אפילו קפצנו טריפל של 115 ס"מ שהיה הכי כייף!
יום שלישי
רכבתי לבד...בעצם, רכבתי עם אלה
לא קשה מדיי, או בכלל
לא הזיז לו...חחח היה נחמד מאוד
יום רביעי|
הפעם היה לי שיעור, רכבתי עם שבי וקצת עם חנה חחח שיעור דרסאז'
היה ממש נחמד! הוא הולך כ"כ יפהההההה
יום חמישי
רכבתי לבד
ממש מוקדם, חח אני בכלל לא רגילה לרכב כשיש אור
היה ממש ממש ממש טוב!
הוא כזה פשושי! בהתחלה אחרי שהתחממנו לנו, הארכתי אותו ממש למטה
בעיקרון רוב מה שעשיתי היה לנסות לייצב את הרגליים שלי במקום
הן פשוט נוראיות אבל זה משתפר
אפילו עודד אמר שזה נראה במאה אחזו יורת טוב מהצד ושאפולו במאת מגיב לי כמו שצריך עכשיו כי הרגליים שלי במקום הנכון וצמודות אליו ולא באויר. עבדתי המון על מעברים, תוך כדי שאני לא מנתקת את הרגל שלי והיא ממשיכה להיות יציבה
אח"כ התחלתי לעבוד איתו קצת יותר גבוה, ושוב עם המון מעברים
אח"כ עודד רצה לראות שהוא באמת מגיב לי כמו שצריך אז הוא צעד לי מהמגרש השני לעשות מעגל רגיל בקאנטר ולהקטין אותו מהצד החיצוני לממש ממש ממש פיצי
ואז לצאת לפתיחה
הוא פשוט הגיב מעולה
אני מתחילה להתרגל לרעיון שבאמת יש לי סוס
קניתי לו שמיכה אדומה וסקסית
ואחת שחורה
הוא פשוט חתיך! אני ממש ממש אוהבת אותו
והוא נראה לי גם אוהב אותי
הוא מראה סינים שהוא מזהה אותי
אנחנו רוקמים קשר מיוחד משלנו לאט לאט, אנחנו לא ממהרים
אבל מה שכן כבר יש לנו סדר קבוע של צ'ופרים
|שמן|

Vintage Queen

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo100.gif

תתחדשי על הציוד מותקק =] שמחה שהולך לךך עם השמיין

../images/Emo97.gifתווווודה../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif../images/Emo70.gif

נמנמנמ ומחר אני קונה את השאר סופסוף
לא רק שהולך טוב, הולך מעולה

Saint Marko

New member
../images/Emo119.gif ../images/Emo122.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo26.gif

יו.. אני כל כך שמח בשבילך!!1 זה כל כך כיף לשמוע שטוב לשניכם ביחד!!! וזה באמת לא יאומן שיש לך סוס, עם כל הכבוד, זה מדהים אותי אפילו.. והתחלטי לקנא עכשיו... בהצלחה.

|פלפל../images/Emo51.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo70.gif

אווווח חמוד שכמותך
תודה
|פרח

../images/Emo97.gifיפהההה שלי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

גמני אוהבת אותך המווווון

MorH

New member
אהובתי
ושיר סתם נדחפת

יואווווו חח איזה כייף לך אני ועוד כמה נראה לי פשוט מקנאים חח! כייף לך מיי לאב!!!! אוחחח סוף סוף סוס משלך! בלי הרבה בלאגנים=] דיי יפשוט אין לי מה לכתוב חוץ מזה שאני מתה עלייך ועל אפולו ואל תדאגי לאט לאט אתם תיקשרו ממש=] שיר שקטטט אה ואותי את לא אוהבת?! ככה?! סבבה =P חח סתם יפה שלי אוהבת אותך! סתם כי בא לי להציק לך חח ואת יודעת למה חהחהחהחה! מאוהבת בשתיכן * שלושתכם * חח גם באפולו ...

למעלה