ת.ז

ScOrPiO gIrL1

New member
אופסי ../images/Emo122.gif

כיתה: ט 3 תכונות חיוביות בולטות:.........בלה בלה בלה בלה בלה....

behind the masc

New member
עונה^

שם: אופיר גיל: 13 מקום מגורים: חיפה צבע עיניים: חום ממש כהה כמעט שחור צבע שיער: שחור עם ברק חום כיתה: ז 3 תכונות חיוביות בולטות: יצירתית[נו אומרים לי^^], אמאממ עוזרת, מתחברת בקלות. 3 תכונות שליליות בולטות: שומרת טינה, עצלניתXD, רגישה[?] מאכל מועד: פיצההההההההההההההההההההההההההההה משקה מועדף: משקה בוקרXD סתם נו, מיץ תפוזים סחוט מס' מזל: 5 צבע אהוב: טורקיס, תכלת, ירוק, כתום.. ספר אהוב: אין לי ספר מועדף סרט אהוב: טיטאניקק
מפורסם אהוב: ליאונרדו דיקפריו[|שליתה|] ג`ונישש
מפורסמת אהובה: נמ, אין דולי אחרונה שפרסמת:בייס אקווה ספיריט

דאאאן../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

שם: רקיע גיל: בסוף ינואר 16 מקום מגורים: מרכז צבע עיניים: חום צבע שיער: אדמוני-ערמוני כיתה: י"א 3 תכונות חיוביות בולטות: קשה>< כשיש מישהו שאני אוהבת אני מוכנה לעשות בשבילו הכל והכוונה היא לכל אהבה, גם לכזו של חברה או אחות, אני לא מטומטמת
, <-איך אני עונה על הדבר הזה?>< 3 תכונות שליליות בולטות: חוכמולוגית (ככה כותבים?
), מתעצבנת מהר מהר, עצלנית. מאכל מועדף: פיצה, גלידת שוקולד מריר
. גם פסטה, המבורגר, שניצל, צ'יפס וכו' אני ממש אוהבת>< אני אוהבת אוכל
אני גם אוהבת לאכול דברים שלא צריכים להיות קפואים-קפואים. משקה מועדף: מים, לימונדה. מס' מזל: 4 צבע אהוב: אדום ספר אהוב: מרד הנפילים של איין ראנד. סרט אהוב: הארי פוטר 4, דהה
מפורסם אהוב: אין
מפורסמת אהובה: אין דולי אחרונה שפרסמת: אני מצרפת, בייס שלי.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

שם: איילת גיל:18. מקום מגורים: יהוד צבע עיניים:חום צבע שיער:חום כיתה:חהחה. 3 תכונות חיוביות בולטות:XD. או שלא. 3 תכונות שליליות בולטות:נו באמת...o_0 מאכל מועד:שוקולד! משקה מועדף:קולה. [כןכן..מאוד בריא.] מס' מזל:2 צבע אהוב:כחול/שחור/סגול/כתום. תלוי מה למה ובלהבלה.. ספר אהוב:התפסן בשדה השיפון של סלינג'ר..ושבועת רחל של מיכל שלו.\ סרט אהוב:נמנ. נוטנינג היל, שיער, דוגמה. מפורסם אהוב:נמנ. מייקל ורטן.
נמנ. יו גרנט.
לאיודעת נו. יו ג'קמן חמוד!!
אה. ואדם ברודי.
נו. אההההההה..סקוט פולי. *בורחת* מפורסמת אהובה:נמנ. לורן גרהם, ג'וליה רוברטס, מג ראין. הו. סוזן סרנדון וזה..
נונו..לאיודעת.
דולי אחרונה שפרסמת: אה, זה לא יעבוד בתגובה המקוצרת, אני תכף אוסיף.

o0Invisible0o

New member
אה, נו אלאניס.../images/Emo122.gif

יחי הטיפשות.
ישר חשבתי על שחקנים..לאיודעת למה.
אבל אלאניס אלאניס אלאניס אלאניס אלאניס אלאניס אלאניס אלאניס אלאניס אלאניס אלאניס אלאניס אלאניס אלאניס אלאניס אלאניס אלאניס אלאניס אלאניס !
נו.XD אני טיפשה.
והדולי- בייס מפינק נייט גרדן.

Oo NATALI oO

New member
עונה עונה עונה ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

גיל: 11. מקום מגורים: חיפה. צבע עיניים: חום. צבע שיער: חום. כיתה: ו'. 3 תכונות חיוביות בולטות: אממממ זה קשה להגיד עלי תכונות טובות בלי להישמע שחצנית. וגם ככה אין הרבה. טופ , אני נדיבה , אוהבת לעזור , חברותית , יוזמת וזה. 3 תכונות שליליות בולטות: אוווווו יש המון : קרצייה , אוהבת לדבר המון , שתלטנית , מפונקת , רגישה ובוכה הרבה
, לפעמים ממש מעצבנת , מתעצבנת בקלות..... יש עוד המון. להמשיך? לא? בסדר. מאכל מועד: *מועדף. המבורגר של מקדונלדס , בורגרנץ' וכאלה , שניצל , נקניקיה בלחמניה , פיצה , שיפודים
הרבה הרבה הרבה שיפודים. ולקינוח אממממ עוגה , מילקשייק , גלידה , חטיפים , פופקורן , שוקולד וכאלה. משקה מועדף: תות בננה. מס' מזל: 99. צבע אהוב: טורקיז וגוונים של כחול , תכלת וסגול. ספר אהוב: יש הרבה. אבל הספר האחרון המעניין שקראתי היה "הארי פוטר ואבן החכמים". אני אוהבת רק את הספרים של הארי פוטר , הסרטים מפחידים אותי. סרט אהוב: טיטאניק , והסרט האחרון שראיתי שהיה מצויין מעלף וזה היה "המורדים - המסע אל החלום". מפורסם אהוב: כולםםםםםםםםםם בצוות אסטרז'אס
אני כל כך אוהבת אותם
מושלמים שיילי
. מפורסמת אהובה: כנ"ל ללמעלה אבל בלשון נקבה
דולי אחרונה שפרסמת: לפני כמה שבועות. (בתמונה) איזו גרסה יותר יפה??? שאלון נחמד.

Radio Joe

New member
../images/Emo3.gif.

שם: קיווי. גיל: 13. מקום מגורים: פה, בבית שלי. צבע עיניים: חום-ירקרק-צהבהב. צבע שיער: שטני [ביי ביי בלונדי);] כיתה: ח'. 3 תכונות חיוביות בולטות: אין -.-;;. 3 תכונות שליליות בולטות: חסרת כשרוונת, טיפשה, חסרת טאקט. מאכל מועדף: הו יש הרבה כי אני פרה שמנה. משקה מועדף: נסטיייייייייייייייייייייי אפרקסקסייייייייייי ^^ מס' מזל: איןלי. צבע אהוב: כתום. ספר אהוב: יש הרבה
. סרט אהוב: סמוצ'י חייב למות
די סרט ענק. מפורסם אהוב: ניאמ. עברי לידר. והאמ אפרתגוש. נו שונאת שאלות כאלות ]; מפורסמת אהובה: אה רגע כתבתי את אפרתי למעלה. טוב נו אני בורה ]; דולי אחרונה שפרסמת: מצורפת, בייס של אנבל. זו אניD:

ינקיפנק

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שם: לנה גיל: 13 וחצי בדיוק מקום מגורים: נהריה צבע עיניים: משהו מאוד מוזר שמשתנה בהתאם למצב רוחי..בין חום לירוק.. צבע שיער: שטני ג'ינג'י כזה כיתה: ח' 3 תכונות חיוביות בולטות: אני אוהבת לנשוך אנשים, ואני מפגרת בצורה חיובית:) 3 תכונות שליליות בולטות: השיניים שלי... אבל הם שניים. מאכל מועדף: אמממ...בשר.. *צחוקמרושע* משקה מועדף: גו ספרייט, יט הייס בירז דיי! מס' מזל: 24, מספר יפה. צבע אהוב: אדום ושחור, בעיקר אדום.לא קשור לדם..סתם, צבע חי כזה! ספר אהוב:אממ...נקודת ההונאה, של דן בראון..מדהים סרט אהוב: שר הטבעות, שיבת המלך...אהה...פרודו שליטה! מפורסם אהוב: לא סובלת סלבריטים מנופחים מפורסמת אהובה: שמתאבדים ע"י קפיצה מגובה האגו שלהם עד למס' האי קיו! דולי אחרונה שפרסמת:>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

אהם...

מעניין מה הוספת....
שם: סשה, דהההה. גיל: 18
מקום מגורים: פ"ת, אהה גרתי פעם ליד [URL='http://'][URL='http://']שושו[/URL][/URL] ליד [URL='http://'][URL='http://']שושו[/URL][/URL]
צבע עיניים: עין אחת כחולה והשניה חצי כחול וחצי שני חום. <עכשיו יבואו מלא תגובות> צבע שיער: הטבעי חום, ועכשיו זה אדום-סגול כזה, אבל זה כבר דהה ובלאט. כיתה: יב',סוף-סוף. 3 תכונות חיוביות בולטות: יודעת לשמור סוד, דואגת לכולם ומצחיקה לפעמים
אבל הוא אומר שתמיד. 3 תכונות שליליות בולטות: מתעצבנת מהר, צועקת הרבה על אנשים קרובים ונעלבת מכול דבר. מאכל מועדף: תירס. משקה מועדף: פאנטה או מיץ תפוזים
מס' מזל: אין. צבע אהוב: אהם... צבע אהוב ללבוש? להתאפר איתו? לצייר איתו? מה איזה צבע אהוב? ספר אהוב: קראתי 2 ספרים וחצי בחיים אז... "פרחים בעליית הגג" סרט אהוב: אוו יש הרבה. יש סרט אימה אהוב קומדיה אהובה. אבל נלך על קומדיה-אמריקן פאי. מפורסם אהוב: ג'ים קארי. מפורסמת אהובה: לנה קטינה ויוליה וולקובה... אהם... טאטו... אהם... דולי אחרונה שפרסמת: זה היה לפני עשרים שנה בלאט מי זוכר, מה אני עושה בפורום הזה אם אני לא מפרסמת דולי
מי שקרא שתגיב.

yaeloolik

New member
*מלא תגובות*../images/Emo25.gif

אני מכירה ילד שיש לו עין אחת כחולה ואחת חומה (ככה גם לב- המורה לספורט לשעבר כפרעליוD:) אבל איך עין אחת יכולה להיות חצי חצי?
. אני טוענת שזה מגניב
.

באמת../images/Emo35.gifמתי../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

עכשיו תגידי במפגש בחופש הגדול
אבל אני זוכרת שרק ספיר ראתה.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifמה?????

איך עשית את המילה שושו בכחול?
שושושושושושו

שושו כחולה בכול מקום... זה טבעי..

סתם זה דרך תוכנה אחת שהורדתי בפורום תמיכה טכית נראה לי, והיא רק למי שיש מקסטון ולא אקספלורר. אפשר לעשות כחול גם בדרך אחרת אבל זה מסובך ואני לא בדיוק זוכרת איך.

למעלה