ת.ז

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאניייי.

שם: שני גיל: 14 מקום מגורים: ליד ב"ש.. צבע עיניים: חום ירוק [יש לי משקפיים, אבל כשאני מורידה אותן העיניים ירוקות יחסית, הרבה אמרו לי. המשקפיים מסתירים.
] צבע שיער: חום בינוני. כיתה: ט' 3 תכונות חיוביות בולטות: בכנות? אממ את האמת ש- 1- אני באמתתתתתתת עושה הרבה בשביל החברות שלי, בדר"כ הן בוגדות בי [
;;] 2- אני שומרת סודות של חברות, אפילו שאני די רכלנית, סודות שהחברות הטובות שלי יגלו לי לא יצליחו להוציא ממני, עד שחלקן בוגדות בי ואז אני לפעמים פולטת.
3- לאיודעת נו תגידו אתן, אין לי.;; 3 תכונות שליליות בולטות: אני רכלנית לפעמים, וכשבוגדים בי אני עצובה וכבר אין לי את המנגנונים של לשתוקלשתוק. הזהו שלפי הכותרת- אני ממש לא בולטת, אבל ממש לא.
, ואממ יש לי כמעט לכל דבר שזז יסורי מצפון- למשל, אין לי רטייה מבשר, אבל אני לא אוכלת רק בגלל היסורי מצפון החזקים שיש לי באותם רגעים, ולא מזמן למדנו שירקות בבישול סובלות פי 100 מתרנגולות וכאלה.;; עכשיו כואב לי להכין מרק.O:>> מאכל מועדף: אממ [בהתחלה חשבתי שמועז זה מעדה..
] רביולי בטטה עם שמנת.
משקה מועדף: קולה [אבל בחייים לא דיאט, זה גם מסרטן
, אה ואנשים- גם כמעט כל השמפויים מסרטנים, מי שרוצה רשימה שיבקש.] מס' מזל: אין -.-' צבע אהוב: אין -.-' ספר אהוב: כל מיני ספרים מרתקים כאלה, בעיקר על אהבה או על השואה. סרט אהוב: הזה עם האבא שמגדל את הילדים והוא בכלל אמור להיות לוחם נווו.. אה "_____ מי שמגדלת" משהו כזה, זה מצחיק.
מפורסם אהוב: אלפונסו.
מפורסמת אהובה: אנהי.
דולי אחרונה שפרסמת: אבל אףף אחד כמעט לא הגיב לי חוץ מלאה.
חח לא להתייחס לזה שאין לה ראש. מי שקרא שישרשר |ירקותסובליםיותרמעופות|

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifתפוזונע, זה בכלל תגובהמהירהואז

רגילהברצףזהעושהככה.

P N 4 E

New member
|ירקותסובליםיותרמעופות|

ו..ואני הגבתי, לא?! הייתי בטוחה שכן!
וש..ושאמרתי להכהות את הגוון הבהיר! מה לא הגבתי?

o0Invisible0o

New member
|מיאמרלךאתהשטותהזאת?|

אין להם מערכת עצבים והם לא יכולים להרגיש כלום.
אז אל תדאגי, שלא יכאב לך הלב. החיות סובלות..והירקות והפירות לא.
הם חיים..אבל הם לא חשים כאב!
ואמ. הכל מסרטן יקירתי. פלאפון, מיקרוגל, שמש, סיגריות..הכל בערך.>< רוצה להתחיל להתרחק מדברים שמסרטנים? בהצלחה! בסוף זה עוד יכול לבוא לך מירושה..כשאין מה לעשות כדי למנוע את זה..אז אממ.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifחס וחלילה .........!11

אבל את לא מבינה כמה סיכויים יש לשמפויים האלה לסרטן, סיכויים עצומים ומבדקים מראים שמי שמשתמש בהם קבוע בעוד כ-10 שנים יכול לקבל סרטן ב- 50%כמעט. ולגבי הירקות- למדנו את זה באנגלית, הןם סובלים בזמן הבישול וגם אחרי הבישול.>> נראה לי שזה נכון, מלווין אמר שכן.

o0Invisible0o

New member
מי זה מלווין?

ואיך אם הן להם רגשות..הם סובלים..? אין להם את הרגש- סבל. הם לא מרגישים עצב, חום, קור, כאב ובלהבלה. זה נכון שהם מגיבים לטמפרטורה..אבל הם לא חשים אותה! זה נכון שבבישול התאים נהרסים ובלהבלה..אבל הם פשוט לא מרגישים.
לאיודעת נו.:X זה לפחות מה שאני למדתי..
אין להם מערכת עצבים.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifהמורה לאנגלית,

רוצה תמונה שלו?
ואממ טוב. ולנטלי שמתחתיי- אני לא ממש מעריצה אותם, הם פשוט אנשים יפים.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifוגם,

יש לנו בבית ספר. מאד נחמד,שמראה שכל מה שאכיל בעולמנו,גם מסרטן.

Oo NATALI oO

New member
אתאתאתאתאת ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

את רואה רבלדה??? גמאני חולה על אלפונסו ואנהי
כאלה מושלמים.... תביאי מסן/איסי/סקייפ שלך ומהר!!! איזו דולי יפה

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo99.gif קישור לאתר הבייס? ../images/Emo13.gif

../images/Emo140.gif ../images/Emo3.gif

שם: ז'אנה גיל: 16 מקום מגורים: רחובות צבע עיניים: טורקיז צבע שיער: בלונד כיתה: י' 3 תכונות חיוביות בולטות: חברותית, אוהבת לעזור, יצירתית 3 תכונות שליליות בולטות: קרציה, מדברת הרבה, אוהבת לרדת על אנשים מאכל מועד: סושי
משקה מועדף: ספריט
מס' מזל: 13 |סגידה| צבע אהוב: תכלת, שחור ספר אהוב: הרביעי של ה''פ סרט אהוב: יום שאחרי המחר מפורסם אהוב: אין מפורסמת אהובה: אין דולי אחרונה שפרסמת >>>>>>

tamaguchi girl

New member
../images/Emo9.gif

שם: רוית גיל: 13 וחצי מקום מגורים: מרכז צבע עיניים: חום בהיר צבע שיער: חום כיתה: ח' 3 תכונות חיוביות בולטות: אופטימית, נאמנה, סבלנית. 3 תכונות שליליות בולטות: פגיעה, חוסר אחריות, דוחה הכל לדקה ה90. מאכל מועד: יש הרבה..הנה כמה: מקרוני, פרוזן יוגורט, טונה, אבוקדו, שניצל וכו' וכו'
משקה מועדף: ענבים, לא מוגז
מס' מזל: 3 צבע אהוב: ורוד זוהר ספר אהוב: בורות, סומסום ג'קסון, אהבה אינדיאנית סרט אהוב: שודדי הקאריבים
מפורסם אהוב: ג'וני דפ
מפורסמת אהובה: - דולי אחרונה שפרסמת: אין לי כוח לשים, והיא במילא מכוערת ._."

ScOrPiO gIrL1

New member
תשובותיי......../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif

שם: אלה גיל: 14 מקום מגורים: נתניה צבע עיניים: ירוק-כחול צבע שיער:בלונד כיתה:ט3 תכונות חיוביות בולטות: חוש הומור מאוד מואד מפותח, גבוה בטירוף(1.72 וחצי), עקשנית. 3 תכונות שליליות בולטות: נודניקית, לפעמים כלבה, מטומטמת...קצת-הרבה
מאכל מועד: שוקולד!!!!!!! משקה מועדף: אמ.......מילקשייק וניל או בירה(לפעמים!) מס' מזל: 666 צבע אהוב: שחור ואדום ספר אהוב: סדרת הארי פוטר!!!
סרט אהוב: כל סרטי הארי פוטר!!!
מפורסם אהוב: דניאל רדקליף! מפורסמת אהובה:אמה ווטסון! דולי אחרונה שפרסמת: >>

למעלה