../images/Emo28.gifאניייי.
שם: שני גיל: 14 מקום מגורים: ליד ב"ש.. צבע עיניים: חום ירוק [יש לי משקפיים, אבל כשאני מורידה אותן העיניים ירוקות יחסית, הרבה אמרו לי. המשקפיים מסתירים.
] צבע שיער: חום בינוני. כיתה: ט' 3 תכונות חיוביות בולטות: בכנות? אממ את האמת ש- 1- אני באמתתתתתתת עושה הרבה בשביל החברות שלי, בדר"כ הן בוגדות בי [
;;] 2- אני שומרת סודות של חברות, אפילו שאני די רכלנית, סודות שהחברות הטובות שלי יגלו לי לא יצליחו להוציא ממני, עד שחלקן בוגדות בי ואז אני לפעמים פולטת.
3- לאיודעת נו תגידו אתן, אין לי.;; 3 תכונות שליליות בולטות: אני רכלנית לפעמים, וכשבוגדים בי אני עצובה וכבר אין לי את המנגנונים של לשתוקלשתוק. הזהו שלפי הכותרת- אני ממש לא בולטת, אבל ממש לא.
, ואממ יש לי כמעט לכל דבר שזז יסורי מצפון- למשל, אין לי רטייה מבשר, אבל אני לא אוכלת רק בגלל היסורי מצפון החזקים שיש לי באותם רגעים, ולא מזמן למדנו שירקות בבישול סובלות פי 100 מתרנגולות וכאלה.;; עכשיו כואב לי להכין מרק.O:>> מאכל מועדף: אממ [בהתחלה חשבתי שמועז זה מעדה..
] רביולי בטטה עם שמנת.
משקה מועדף: קולה [אבל בחייים לא דיאט, זה גם מסרטן
, אה ואנשים- גם כמעט כל השמפויים מסרטנים, מי שרוצה רשימה שיבקש.] מס' מזל: אין -.-' צבע אהוב: אין -.-' ספר אהוב: כל מיני ספרים מרתקים כאלה, בעיקר על אהבה או על השואה. סרט אהוב: הזה עם האבא שמגדל את הילדים והוא בכלל אמור להיות לוחם נווו.. אה "_____ מי שמגדלת" משהו כזה, זה מצחיק.
מפורסם אהוב: אלפונסו.
מפורסמת אהובה: אנהי.
דולי אחרונה שפרסמת: אבל אףף אחד כמעט לא הגיב לי חוץ מלאה.
חח לא להתייחס לזה שאין לה ראש. מי שקרא שישרשר |ירקותסובליםיותרמעופות|