>>../images/Emo182.gif../images/Emo105.gif
שם:אנבל גיל:14 מקום מגורים: ירושליים צבע עיניים: ירוק-אפור צבע שיער: בלונד כיתה: ט 3 תכונות חיוביות בולטות:אממ... בעלת חוש הומור?D:כן,כן, יש לי חוש הומור מאוווד מפותח, ואני גם כלכךךך שנונה, כן. יש לי..אהההה.. נפש. יצירתית. מאוד. 3 תכונות שליליות בולטות: קנאית ><" יש לי נפש של בנאדם שמן. אני רק אוכלת כלהזמן. ו..ו...אההעהעהע. אמ. אני מעצבנת כזאת נו >.< ואני קרצייה. ואני מפונקת>> מאכל מועדף: שוקולד?D: ישאבל כלמיני, הו, אוכל אוכל אוכל |מלטפתאתהבטן| משקה מועדף: מיים8* או אייריש קרים
מס' מזל: אין לי>> אבל אני אוהבת 16D: צבע אהוב: אני אוהבת הרבה
ככרגע אני במן קטע של יחי-צבעי-בית-חולים (AKA ירוק, ירוק טורכיז, ירוק טורכיז בהיר, טורכיז לימוני, טורכיז כחלחל ירקרק, יותר ירקרק מאשר כחלחל, וכל מיני ווריאציות של ירוק בשילוב של תורכיז-ירוק וגם סתם ירוק;

אבל אני אוהבת גם שחור^^ ספר אהוב:הממנמנמ. תפסןן בשדה השיפון, מישהו לרוץ איתו, האריפוטר ואנגוס חוטיני למינהיםD: סרט אהוב: אהה.. יש לי הרבה.. באמת.. שודדי הקאריביים זה כיפי^^ ..וטרוייה
הוא כזההההה סקסי;[ רקוואים לחלום, סרט עצוב.. חמש ילדות יפות נחמד.. אני רוצה לראות אלאדין;[ נו לאיודעת מה;[ מפורסם אהוב: בראד דאמט;[ וביורק
ונו יש עוד אבל האמת אני לא בנאדם שממש מעריץ ותולה פוסטרים של אנשים>> מפורסמת אהובה:אה. אמ. ביורק. דולי אחרונה שפרסמת:זה היה בייס>>