ת.ז

KiPoDoR

New member
../images/Emo71.gif ת.ז ../images/Emo71.gif

משחק נחמד שהועתק באכזריות מקמונת בננות בע''מ
אני הוספתי סעיף אחד... נחשו מהו
אז ככה: שם: גיל: מקום מגורים: צבע עיניים: צבע שיער: כיתה: 3 תכונות חיוביות בולטות: 3 תכונות שליליות בולטות: מאכל מועד: משקה מועדף: מס' מזל: צבע אהוב: ספר אהוב: סרט אהוב: מפורסם אהוב: מפורסמת אהובה: דולי אחרונה שפרסמת: נחשו מה אני הוספתי..
עמית

אנבלייי

New member
>>../images/Emo182.gif../images/Emo105.gif

שם:אנבל גיל:14 מקום מגורים: ירושליים צבע עיניים: ירוק-אפור צבע שיער: בלונד כיתה: ט 3 תכונות חיוביות בולטות:אממ... בעלת חוש הומור?D:כן,כן, יש לי חוש הומור מאוווד מפותח, ואני גם כלכךךך שנונה, כן. יש לי..אהההה.. נפש. יצירתית. מאוד. 3 תכונות שליליות בולטות: קנאית ><" יש לי נפש של בנאדם שמן. אני רק אוכלת כלהזמן. ו..ו...אההעהעהע. אמ. אני מעצבנת כזאת נו >.< ואני קרצייה. ואני מפונקת>> מאכל מועדף: שוקולד?D: ישאבל כלמיני, הו, אוכל אוכל אוכל |מלטפתאתהבטן| משקה מועדף: מיים8* או אייריש קרים
מס' מזל: אין לי>> אבל אני אוהבת 16D: צבע אהוב: אני אוהבת הרבה
ככרגע אני במן קטע של יחי-צבעי-בית-חולים (AKA ירוק, ירוק טורכיז, ירוק טורכיז בהיר, טורכיז לימוני, טורכיז כחלחל ירקרק, יותר ירקרק מאשר כחלחל, וכל מיני ווריאציות של ירוק בשילוב של תורכיז-ירוק וגם סתם ירוק;;) אבל אני אוהבת גם שחור^^ ספר אהוב:הממנמנמ. תפסןן בשדה השיפון, מישהו לרוץ איתו, האריפוטר ואנגוס חוטיני למינהיםD: סרט אהוב: אהה.. יש לי הרבה.. באמת.. שודדי הקאריביים זה כיפי^^ ..וטרוייה
הוא כזההההה סקסי;[ רקוואים לחלום, סרט עצוב.. חמש ילדות יפות נחמד.. אני רוצה לראות אלאדין;[ נו לאיודעת מה;[ מפורסם אהוב: בראד דאמט;[ וביורק
ונו יש עוד אבל האמת אני לא בנאדם שממש מעריץ ותולה פוסטרים של אנשים>> מפורסמת אהובה:אה. אמ. ביורק. דולי אחרונה שפרסמת:זה היה בייס>>

HadarusH4

New member
../images/Emo41.gif עניתי ../images/Emo13.gif ../images/Emo41.gif

שם: הדרוש :) גיל: 16 (עוד 5 חודשים בעזרת ה'
) מקום מגורים: באר שבע צבע עיניים: חומות צבע שיער: חום
כיתה: י' 3 תכונות חיוביות בולטות: מראה חיצוני (נו מה זה בולט
), מצחיקה :), כשרונית מאוד חחח (נו די זה לא אני אמרתי :) ) 3 תכונות שליליות בולטות: סנובית לפעמים (נו רק לפעמים..זה יוצא לי
), רעה
חחח...אבל זה בציניות לפעמים וזה אז חפיף צחוקים..., ביישנית אבל ממששששש :( אבל לפעמים זה טוב כי זה חמוד טיפל'ה :) מאכל מועד: יש הרבה..
משקה מועדף: שוקטהההההההההה
מס' מזל: לא יודעת.. צבע אהוב: תכלת, צהוב, וורוד (אבל אני לא לובשת תצבעים האלה..בלבוש אני אוהבת חום, לבן, ירוק [לא מזעזע..משהו עם טעם] ושחור) ספר אהוב: הארי פוטר (גם כי זה בין היחידים שקראתי בשנים האחרונות) סרט אהוב: סודות נעולים...אהבתי רצח....וגם הארי פוטר
מפורסם אהוב: אין לי אחד יש לי הרבה אבל בעיקרון של העיקרון: עופרה ניסיםםםם!!!!!! מתה עליו איזה מוזיקה יש לו!! מפורסמת אהובה: גם פה אין אחת...יש הרבה: ניקה, יב"ז ועוד חחח דולי אחרונה שפרסמת: בייס שלי :)

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo11.gif

שם:לאה.
גיל:14 ו3 חודשים ^^ מקום מגורים:חיפה DD:: צבע עיניים:חום-ירוק. צבע שיער:חום כיתה:ט'.
3 תכונות חיוביות בולטות:אין
3 תכונות שליליות בולטות:יותר מידי ]; מאכל מועד:אמממ....סיני? *O* משקה מועדף:מיץ אגס קיווי
מס' מזל:3
צבע אהוב:טורקיז-תכלת ^^;; ספר אהוב:שני ירחים,ה"פ... סרט אהוב:שרק 2
DDD::::::: מפורסם אהוב:אין.
מפורסמת אהובה:איימי לי
דולי אחרונה שפרסמת:דולזאנדסטאף *O*

yaeloolik

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif

שם: יעל גיל: 14 וארבעה חמישה חודשים.. מקום מגורים: הרצליה צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור כיתה: ט'... 3 תכונות חיוביות בולטות: אני אוהבת לעזור לאנשים. אני תמיד אעשה משו בשביל מישהו אחר לפני שאני אעשה בשביל עצמי. אני מצחיקה?
. 3 תכונות שליליות בולטות: אני עקשנית. אני קצת עלוקה לפעמים
. אני לא כזאת נחמדה>.> מאכל מועד: אני לא כזה אוכלת
. סתם
. פיצה אולי? ><. לא יודעת. משקה מועדף: מים
. מס' מזל: 22 צבע אהוב: תכלת וורוד:]. ספר אהוב: הארי פוטר.. צ'רלי בממלכת השוקולד. סרט אהוב: הארי פוטר? XD. מפורסם אהוב: הו... אממ..
. לאיודעת נו><. מפורסמת אהובה: קלי קלרקסון. קורטני קוקס
. נו כל הקאסט של חברים. דולי אחרונה שפרסמת: בייס שלי.

yaeloolik

New member
רק לשם העניין..../images/Emo25.gif

קלי קלרקסון היא לא חלק מהקאסט של חברים
.

משעמם../images/Emo11.gif../images/Emo54.gif

שם:נועה גיל:15 עוד חודש וקצת
מקום מגורים:ראשל"צ צבע עיניים:ירוק חום..פעם היה ירוק יפה כזה, עכשיו זה סתם קקי. צבע שיער:חום קקי. כיתה:ט'1
3 תכונות חיוביות בולטות:אין לי. כאילו, אמרו לי שאני מוכשרת, ואחת מהמורות שלי טוענת שיש לי חוש הומור ושאני חכמה.אז נגיד? 3 תכונות שליליות בולטות:כיעור, ציניות מוגזמת, כיעור. מאכל מועד:אמ, משהו משמין וטעים..לא דעת, פיצה? משקה מועדף:דיאט קולה. מס' מזל:אין לי. צבע אהוב:כולם, אבל אני לא אוהבת חום. ספר אהוב:ה"פ. סרט אהוב:אמ, מלך האריות? מפורסם אהוב:נוח ווילי(כן אני יודעת שאתן לא מכירות אותו, זה בסדר.) ובראד פיט. מפורסמת אהובה: אמ, לורן גראהם, או משו. דולי אחרונה שפרסמת:לא מפרסמת דוליז.המון פעמים אני תוהה מה אני עושה פה, כי אני לא עושה דוליז, וכשאני עושה הן נראות כמו החיים שלי(וזה לא דבר חיובי).

yaeloolik

New member
אוך נו כוסאמק סתמי!../images/Emo25.gif

את לא מכוערת!
. ותכונות טובות- את באמת חמודה! וחכמה! ומצחיקה אחוש! ואת תמיד נותנת כזה הרגשה טובה! ואת תמיד משדרת ביטחון עצמי!! אז סתמי כבר
ד"א... ממתי ציניות זו תכונה רעה? >.>

../images/Emo25.gif../images/Emo54.gif

מותק
אנ משדרת ביטחון עצמי?
מעניין..אין לי אחד כזה
ונו, ציניות מוגזמת זה רע, ציניות באופן כללי זה טוב^^

o0Invisible0o

New member
../images/Emo11.gifאני יודעת מי זה.../images/Emo3.gifחהחה.

קרטר.
הוווו..היה עד לא מזמן עונה רביעית בהולמרק. קרטר ואנה.
XD אני אשתוק וזה..כן.
את לא מכוערת!!!!!!!!
וחוצמזה, מי שם בכלל על מראה? באמת..זה שטויות. את צריכה להאמין שאת נראית טוב וכל השאר לא משנה בכלל.:X באמת!
ואת מוכשרת, אז שקט.
וחכמה.
והדוליז שלך מהממות. ואוף איתך!!
*סוקלת* די לרדת על עצמך ככה.
ואמ. לורן גרהם.
.

חח ידעתי שתדעיP:../images/Emo54.gif

את יודעת שבימים אלו ממש משודרת החמישית?^^ ואני כן מכוערת, ואמ, אני לא יכולה להאמין שראני נראית טוב כשאני לא - זה יהיה שקר:X ואני לא חכמה במיוחד..כאילו, כן, יש לי אינטיליגנציה(ככה כותבים את זה?
) מסוימת, אבל, נו>< ואני לא כזו מוכשרת:X ונו, אני לא סתם יורדת על עצמי, זה נכון! ולורן גראהם

Oo NATALI oO

New member
אזמה ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

דבר ראשון כל הבנות בפורום כוסיוט חוץ ממני. דבר שני אני זוכרת שאיפשהו בפורום כתבו שאת כוסיט אבל אני לא זוכרת איפה

עונה../images/Emo131.gif שם:נעמה גיל:15 מקום מגורים:מרכז צבע עיניים:חום צבע שיער:חום כהה כיתה:י' 3 תכונות חיוביות בולטות:יש לי כאלה?אמממ,תמיד מנסה לעזור,חולת צדק,מוח חסכני. 3 תכונות שליליות בולטות:לא יפה,מאודדד ביישנית,מתחממת מהר. מאכל מועדף:כל מיני סוגים של איטריות משקה מועדף:תה/ענבים/מים. מס' מזל:5 צבע אהוב:כולם ספר אהוב:הארי פוטר אני חושבת סרט אהוב:שני הסרטים של Xמן. מפורסם אהוב:יו ג'קמן../images/Emo99.gif מפורסמת אהובה:רונה קינן דולי אחרונה שפרסמת:../images/Emo26.gif

yaeloolik

New member
יואו את יודעת...../images/Emo25.gif

היה איזה מפגש אחד.. ופגשתי אותך שם.. ומאז אני מזה אוהבת אותךD: זהו. זה כעיקרון מה שרציתי להגיד
.

grobear

New member
שיהיה כבר גשם!

שם: דנה גיל:15 מקום מגורים: קיבוץ בצפון צבע עיניים: חום צבע שיער: חום כיתה: י 3 תכונות חיוביות בולטות: חברותית, חכמה וצנועה..(כן בטח... ) 3 תכונות שליליות בולטות: מעצבנת, שונאת שמספרים לי על אותו דבר פעמיים, צדקנית מאכל מועדף: ביצה קשה, פירה ותותים משקה מועדף: מים או לימונננה מס' מזל: 5 צבע אהוב: סגול, חום עשיר ושחור ספר אהוב: עלובי החיים, תקוות גדולת, שני ירחים ומעבר ליערעבות וברגע זה קוסמת סרט אהוב: הנסיכה הקסומה מפורסם אהוב: אמ.. ג'סי מקרטני.. מפורסמת אהובה:אמ.. צ'רסטי קלראסון רומאנו דולי אחרונה שפרסמת: מזמן לא פירסמתי- אז עכשיו אני אפרסם והיא תיהה האחרונה (לחברה שלי לכבוד הסרט.. "הארי פוטר" נו באמת... בייסים מפריי אינק דולז

למעלה