מהארכיון.. :)

I am IRiTooSH

New member
../images/Emo40.gif

שם: עירית שם משפחה: מָרֶק. חבר/ חברה/ בעל/ אישה: אין. גיל: 13 מין: נקבה. מספר זהות: אסור לי לפרסם את זה, נראלי? [אבל יודעת בע"פ.] סוג דם: לא יודעת. אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:*לוקחת סרגל* 6 וחצי ס"מ *-* גובה: לא יודעת. משקל:בסביבות ה50.. תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?בינוני. את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?כע. אכפת לך מזה? לא ממש. למה?? בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? 10 שקל?XD את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?לא.XD לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות?נקסט. את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך?לא. לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? טיפה. מה השעה עכשיו?19:34 איפה בדקת?בשעון של המחשב. למה דווקא שם?כי זה מה שמול העיניים שלי. מה הצלצול של הפלאפון שלך? לאס קטשופ S: ואל תצרחו עליי .___. מתי הורדת אותו?לפני 3 שנים?!XD אולי אפילו 4._. את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אהבתי. כבר לא, אבל לא מרשים לי להוריד.. ובפלאפון שומדבר לא קליט O-O את/ה עייף/ה עכשיו? טיפה. למה? הרגליים, לפני רגע חזרתי מטניס. מתי הלכת אתמול לישון? ממ.. 1. מה עשית עד אז? שמעתי מוזיקה. יש לך יס או הוט? הוט
מרוצה ממה שיש לך?לא היית רוצה להחליף?כן~!%^@$ מה הערוץ המועדף עליך? ערוצי מוזיקה. בעיקר MTV2. למה? כי אני אוהבת מוזיקה
איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? הכל, כאילו רק מה שאני אוהבת. כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? כל פעם שאני מדליקה טלוויזיה. כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?יותר מידי. יותר מ7 שעות. זה הרבה לדעתך?כן.__. מה את/ה עושה במחשב?אינטרנט, מסנג'ר. את/ה מסתכלת באתרי סקס?לא. את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?לא@@ את/ה משקר?לא! איכס. את/ה נוהג לשקר הרבה? לא ממש. למי את/ה משקר הכי הרבה?אע. למה דווקא לו/ לה?הא? היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? לפעמים. את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? כןXD גנבת פעם? משהו מהמקרר.XD רצחת? דבורה
נאפת?הא? בגדת?לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?לא. הרבצת?כמובן. למי?להרבהXD למה?כי עיצבנו אותי. אני ילדה אלימהXD יש לך זיכרון טוב?כן. מה הטעם שלך במוסיקה? רוק.D: מהי הלהקה האהובה עליך? אין אחת. הזמר האהוב? נממ. לא יודעת. הזמרת האהובה?שונאת. השחקן האהוב?.. השחקנית האהובה?.. הסרט האהוב?.. הסדרה האהובה?.. למה דווקא הסדרה הזאת?.. ממליץ/ה עליה?.. ז'אנר אהוב בטלויזיה: קומדיות/מוזיקה לועזית. ז'אנר אהוב בספרות: נעורים. מאכל אהוב? שוקולד, איטלקי, גבינות. למה דווקא המאכל הזה?יאמיD:
איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת?מנגווווווווווו
כמה כסף יש לך בקופה? 330 שקל, ו20 דולר. ועוד 400 דולר אצל ההורים
זה הרבה לדעתך?לא.XD כמה את/ה מבזבז/ת ביום? לא בכל יום. אבל ממוצע בחודש 20 בערך. על מה בעיקר? שטויות. באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? בחנויות שאני קונה משהו בסוף. עם מי? חברות/אמא. למה דווקא איתו/איתה? כי זה כיף. מה האייקון האהוב עלייך?D: למה דווקא הוא?כי הוא נחמט כזה. כואב לך משהו עכשיו?הרלגיים. מה?.. למה?טניס. מה הספקת לעשות היום? להשתעממם, לשנוא עוד ילדים מהשכבה, להמציא דבירם מוזרים עם ענבל, להיות על המחשב, להתעצבן, להשתמחXD, טניס, ולהיות פה. כמה זמן את/ה מול המחשב היום? עניתי מקודם, יותר מ7 שעות. משעמם לך עכשיו?מאוד, כרגיל. מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? נכנסת לכאן.

עונה../images/Emo3.gif

שם: אור שם משפחה: חסוי >< חבר/ חברה/ בעל/ אישה: חבר
גיל: 16 וחצי מין: נקבה מספר זהות: לא זוכרת XBB סוג דם: מאיפה ליי XBB אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: XBBBBBBBBBB איזה חודרים לפרטיות XBB אני גם יבדוק עכשיו
גובה: לע זוכרת משקל: >< תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? ביינוני
את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כע אכפת לך מזה? לע XB למה? כי לא מעניין אותי בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? חחחחח אממ 10 שקל? את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לע מה אני חשה XB לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? אין לי מושג מה זה XB את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? ממש לאא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? לא .. פשוט אני לא משוויצה בכל דבר קטן מה השעה עכשיו? 19:35 איפה בדקת? במחשב
למה דווקא שם? כי אני תמיד בודקת שם חח לא צריך להזיז ת'עיניים הרבה XB מה הצלצול של הפלאפון שלך? אממ סתם צילצול מהצילצולים של הפלא .. גם ככה רוב הזמן הוא על רטט מתי הורדת אותו? לא הורדתי את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? לא היה לי מה לשים
את/ה עייף/ה עכשיו? לע ממש .. קצת .. למה? כי חרשתי כל היום למתמטיקה מתי הלכת אתמול לישון? 2 .. נראה לי מה עשית עד אז? הייתי במחשב
יש לך יס או הוט? לע ולע מרוצה ממה שיש לך? לע
אין לי כבלים בכלל היית רוצה להחליף? הייתי רוצה כבליםםם מה הערוץ המועדף עליך? אממ מכייון שאין לי כבלים אז 2 למה? כי הוא הכי נורמאלי מבין 2 או 1 XB איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? הכול כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? הרבה כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? יותר מידי זה הרבה לדעתך? כע
מה את/ה עושה במחשב? שומעת שירים .. רוב הזמן בפורומים .. ואייסי ומסן את/ה מסתכלת באתרי סקס? לע XBB את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לע XXXBBBBB את/ה משקר? לעעעע><" את/ה נוהג לשקר הרבה? אני לא משקרתתת למי את/ה משקר הכי הרבה? אני לא משקרת .. נמנעת מזה כי אני לא אוהבת שמשקרים לי למה דווקא לו/ לה? >< היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? אני לא משקרתתת יא שאלון חופררר את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? שקר לבן פעם ב .. לא נחשב ..
גנבת פעם? כע <רואה אני לא משקרת
> רצחת? לע נאפת? לע XB בגדת? לע בדיוק התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לע הרבצת? כע למי? מה אני זוכרת זה היה מזמן .. למה? לע דעתת XB יש לך זיכרון טוב? ממש לא מי שמכיר אותי יודע שיש לי זיכרון של דג
מה הטעם שלך במוסיקה? רוקקקקקק בלועזית <וזה טעם מצויין תאמינו לי
> מהי הלהקה האהובה עליך? מלאאאאא הזמר האהוב? מלא הזמרת האהובה? מלא השחקן האהוב? רן דנקר השחקנית האהובה? מיה דגן הסרט האהוב? כל הסירטי אימה שאני רואה .. וכל הקומדיה ובקיצור כל הסרטים היפים
הסדרה האהובה? חברים .. סיינפלד .. נערות מאוהבות <או משו כזה> .. אממ ועוד ששכחתי ת'שמות למה דווקא הסדרה הזאת? ככה
ממליץ/ה עליה? מאוד ז'אנר אהוב בטלויזיה: קומדיה ז'אנר אהוב בספרות: מתח? מאכל אהוב? פסטהה למה דווקא המאכל הזה? כי אני חולה על זהה אני יכולה להתקיים רק מזה איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? בעיקר ג'אנק פוד
ו .. אממ עלי גפן טעים
כמה כסף יש לך בקופה? מי זוכר זה הרבה לדעתך? נראה לי XB כמה את/ה מבזבז/ת ביום? אני מבזבזת רק כשאני יוצאת וזה לא לעיתים קרובות
על מה בעיקר? נסיעות באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? סטוצי עם מי? אמא <כי היא משלמת
> למה דווקא איתו/איתה? ^^ מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? כי הם חמודים כואב לך משהו עכשיו? מגרד האףף .. מה? האף
למה? כי הוא מגרדד מה הספקת לעשות היום? להתכונן למתמטיקה
כמה זמן את/ה מול המחשב היום? קצת כי רוב היום התכוננתי משעמם לך עכשיו? לע ממש מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? שומעת שירים

עדן גפן

New member
אופיום להמונים..../images/Emo190.gif|פיס|

שם:עדן שם משפחה: סימן-טוב חבר/ חברה/ בעל/ אישה: X גיל: 15.7 מין: נקבה מספר זהות: לא זוכרת סוג דם: לא יודעת אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: חחחחחחחחחח סתומים גובה: 162 משקל::p תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? קטן חח את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן אכפת לך מזה? לא למה? כי ככה בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? חח 15 ש"ח את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? חחחח סוג של לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? כן את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? תלוי לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? חחחחחחחחחחחח מה השעה עכשיו? 21:17 איפה בדקת? בשעון של המחשב למה דווקא שם? כי הוא מול העיניים חח מה הצלצול של הפלאפון שלך? Wonderful Tonight של אריק קלפטון מתי הורדת אותו? מהמחשב.. לפני חודש וחצי בערך חח את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?אוהבת המוון את/ה עייף/ה עכשיו? לא למה? ככה=] מתי הלכת אתמול לישון? בשתיים מה עשית עד אז? חח סתם צחוקים>< יש לך יס או הוט?הוט מרוצה ממה שיש לך? כן היית רוצה להחליף? לא מה הערוץ המועדף עליך? 22, הוט 3 למה? ככה:] איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? האוס[!!!!!], ובשתיים מה שיש חח כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? לא הרבה כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? 3 שעות בערך זה הרבה לדעתך? כן מה את/ה עושה במחשב? כלמיני חח את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא.. את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? חחחחחחחחח לא.. את/ה משקר? לפעמים את/ה נוהג לשקר הרבה? לא למי את/ה משקר הכי הרבה? לאמא למה דווקא לו/ לה? כי היא חופרת היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? כן את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? כן גנבת פעם? לא! רצחת? לא נאפת? כן בגדת?^^ זה לא אותו דבר? חח טוב נו כן התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? כן הרבצת? לא למי? למה? יש לך זיכרון טוב? כן, נראה לי מה הטעם שלך במוסיקה? פשוט מוזיקה טובה:] חח מהי הלהקה האהובה עליך? הביטלס הזמר האהוב? אביב גפן הזמרת האהובה? אין השחקן האהוב? אסי דיין, בן אפלק, יו לאורי וג'ייק ג'ילנהול השחקנית האהובה? סקרלט ג'והנסון הסרט האהוב? "פרל הארבור", "שייקספיר מאוהב", "הר ברוקבק", "אביב" הסדרה האהובה? "האוס", "בטיפול" [ז"ל!:(] ו"משחק מכור" [ז"ל!:(] למה דווקא הסדרה הזאת? ככה.. כי זה מדהים=] ומשחק מכור זה גאוני חח ממליץ/ה עליה? כן ז'אנר אהוב בטלויזיה: אין קבוע ז'אנר אהוב בספרות: כנ"ל מאכל אהוב? אורז ושניצל למה דווקא המאכל הזה? כי זה טעים איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? פריקסה, ספגטי כמה כסף יש לך בקופה?אין לי חח זה הרבה לדעתך? כןןן המון:p כמה את/ה מבזבז/ת ביום? תלוי על מה בעיקר? שטויות חח באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? דיסק סנטר, האוזן השלישית, נוו ושכחתי.. בקיצור, עוד חנות דיסקים.. אני יכולה להיות שם שעוות עם מי? לבד למה דווקא איתו/איתה? מה האייקון האהוב עלייך?
,
ו-
למה דווקא הוא? כי הם חמודים ויפים=] כואב לך משהו עכשיו? לא מה? למה? מה הספקת לעשות היום? ללמוד למתמטיקה!:( כמה זמן את/ה מול המחשב היום? הרבה.. כי פתרתי מבחנים מהמחשב משעמם לך עכשיו? לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? שומעת מוזיקה

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifשאלון קצר, דווקא../images/Emo3.gif

שם: שיר. בוהו? שם משפחה: בייסר [בסר] חבר/ חברה/ בעל/ אישה: I wish.
מספר זהות: חהחהחהחה. סוג דם: את זה- אני לא יודעת
אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: חסוי, כאילו, זה אורך זרת!!!! גובה: 1.55 משקל: 37 |: תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? קטני כזה ^^ את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? אמרו לי פעם...
אכפת לך מזה? לא. למה? ככה D: בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? לא מוכרת, למרות שקניתי אותה ב10 ש"ח אני מתעלייהP: את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? פח! לא. לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? המ, קצתD: את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? נופ. לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? לא. מה השעה עכשיו? 21:29. כמעט, אבל כמעט, תשע וחצי! XD איפה בדקת? במחשב P: למה דווקא שם? כי השעון הכי קרוב, הכי מדוייק. מה הצלצול של הפלאפון שלך? גיישם חזק^^ מתי הורדת אותו? וואו, פול זמן. את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? מתעליו!!!1 את/ה עייף/ה עכשיו? קצת >< למה? לא יודעת O: היה לי יום עמוס O: מתי הלכת אתמול לישון? 11 מה עשית עד אז? דיברתי בטלפון, צחצחתי שיניים וכו וכו .. D: יש לך יס או הוט? הוט XD מרוצה ממה שיש לך? יאפ! VOD זה ג'יניוס!!! היית רוצה להחליף? לא. מה הערוץ המועדף עליך? 84. תוכניות מעניינות D: למה? תוכניות מעניינות D: איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? כמעט הכל, חוץ ממה שיש לילדים קטנטנים >< כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? לפעמים בכלל לא, אבל זה ה-ערוץ של שבת בבוקר
וערוץ 3 XD כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? הרבה.P: זה הרבה לדעתך? כן. מה את/ה עושה במחשב? בעיקר בתפוז, מסנג'ר וזה. את/ה מסתכלת באתרי סקס? ל-א~! את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא XD את/ה משקר? לא! את/ה נוהג לשקר הרבה? משתדלת שלא... אם אני משקרת זה רק לטובה... למי את/ה משקר הכי הרבה? לא יודעת X: למה דווקא לו/ לה? היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? יאפ, אבל זה דיי בלתי אפשרי. אם לא היינו משקרים, הרבה דברים היו נהרסים. את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? כןD: אין בנאדם שלא משקר! גנבת פעם? לא. נשבעת! O: רצחת? זה מידע חסוי. טוב, נו, אתם חמודים אז נגלה לכם. כן, הקורבן האחרון היה היום ב17:00. לכל אלו שתוהים, מה לעזאזל חיפשתי בב"ש. הוא היה ערס מדי ... הייתי חייבת. [So NOT!] נאפת? שאני אדע מה זה , תהיה לי תשובה. בגדת? לא. התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא התמזמזתי ;; הרבצת? בארור למי? לחברות שלי בצחוק XD למה? ככה D: צוחקים XD יש לך זיכרון טוב? מאוד. מה הטעם שלך במוסיקה? רוקישראלי
מהי הלהקה האהובה עליך? מוניקהסקס
הזמר האהוב? אולי אביב גיייפן ..? הזמרת האהובה? -- השחקן האהוב? -- השחקנית האהובה? -- הסרט האהוב? -- הסדרה האהובה? -- למה דווקא הסדרה הזאת? -- ממליץ/ה עליה?-- ז'אנר אהוב בטלויזיה: ממ,קומדיה?
ז'אנר אהוב בספרות: לא יודעתD: מאכל אהוב? הרבה
למה דווקא המאכל הזה? כי זה הרבה. D: איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? הרבה אמרתי!!! כמה כסף יש לך בקופה? איןD: אה יש, חצי שקל. ו10 אגורות D: זה הרבה לדעתך? מאוד. אתמול זכיתי בלוטו, פשוט, אז.. כמה את/ה מבזבז/ת ביום? כמעט בכלל לא. אני אדם חסכן ! על מה בעיקר? ---- באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? בהכל :] חנויות שיש בהן פיות.
עם מי? עם אמא, עם חברות, גם לבד זה אחלה לי. למה דווקא איתו/איתה? כי זה כיף איתה/ן! מה האייקון האהוב עלייך? ממ,
. כי הוא מוש! [ע"ש מוש בן ארי הנסגד XD] למה דווקא הוא? כי הוא... הוא. כואב לך משהו עכשיו? כן, הראש. מה? הראש~! למה? כי יש לי שבר שם, דע. התנגשתי באוטובוס
[רציני...] מה הספקת לעשות היום? ללמוד, להיות עם המשפחה, להיות בב"ש. כמה זמן את/ה מול המחשב היום? בצהריים ... משעמם לך עכשיו? קצת D: מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? מה שאתה עושה. משתעממת. אוקיי, זה נראה לי קצר. זה לא. O:

עונה

שם: יער שם משפחה: מה זה משנה? חבר/ חברה/ בעל/ אישה: יש לי הרבה נשים.. גיל: 13 מין: נקבה מספר זהות: סוג דם: לא זוכרת:< אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: חצי סנטימטר בערךP: גובה: לא זוכרתתתת משקל: 42 תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? קטן את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן אכפת לך מזה? לא למה? ככה בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? לא מוכרת, היא נעימה את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? לא את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? לא מה השעה עכשיו? 22:47 איפה בדקת? בשעון של המחשב למה דווקא שם? כי זה הכי קרוב מה הצלצול של הפלאפון שלך? צלצול מעפן שהגיע איתו מתי הורדת אותו? לא הורדתי, האינטרנט לא עובד את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? סתם לא היה לי מה לשים את/ה עייף/ה עכשיו? כן למה? כי התעוררתי היום ממש מוקדם ולא נרדמתי אתמול מתי הלכת אתמול לישון? הלכתי לישון בערך ב11, אבל לא נרדמתי עד אחת בערך מה עשית עד אז? קראתי מנגה יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? לא רואה טלוויזיה, אבל כעיקרון כן בגלל ביפ היית רוצה להחליף? לא מה הערוץ המועדף עליך? ביפ למה? כי..ככה? איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? כמעט הכל.. כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? בד"כ 0 כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? בזמן האחרון פחות
זה הרבה לדעתך? לא יודעת, סביר מה את/ה עושה במחשב? מסנג'ר, אינטרנט ומשחקים את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא את/ה משקר? לא כרגע.. את/ה נוהג לשקר הרבה? כן למי את/ה משקר הכי הרבה? כל מיני למה דווקא לו/ לה? ככה היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? כן את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? כן גנבת פעם? כן רצחת? לא נאפת? לא בגדת? לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת? כן למי? כל מיני למה? ככה יש לך זיכרון טוב? לא ממש מה הטעם שלך במוסיקה? טעם טוב מהי הלהקה האהובה עליך? כרגע רד הוט צ'ילי פפרז הזמר האהוב? לא יודעת הזמרת האהובה? לא יודעת השחקן האהוב? לא יודעת השחקנית האהובה? לא יודעת הסרט האהוב? לא יודעת הסדרה האהובה? מממ סיינפלד ונשואים פלוס וסאותפארק וכל מיני למה דווקא הסדרה הזאת? ככה ממליץ/ה עליה? כן ז'אנר אהוב בטלויזיה: נו, לא יודעת איך לקרוא לזה, ז'אנר ביפ ז'אנר אהוב בספרות: לא יודעת מאכל אהוב? לא יודעת למה דווקא המאכל הזה? ככה איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? כל מיני כמה כסף יש לך בקופה? מעט זה הרבה לדעתך? לא כמה את/ה מבזבז/ת ביום? יותר מידי על מה בעיקר? קולה באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? אוטאקו וקומיקאזה עם מי? חברות למה דווקא איתו/איתה? ככה מה האייקון האהוב עלייך? לא יודעת למה דווקא הוא? ככה כואב לך משהו עכשיו? כן מה? הגב והראש למה? ככה מה הספקת לעשות היום? ללכת לקומיקאזה ולעשות שיעורים ושחברה תבוא לפה כמה זמן את/ה מול המחשב היום? היום? חצי שעה- שעה משעמם לך עכשיו? לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? משתעממת

כיחי.

שם:בת בליעל. שם משפחה: חבר/ חברה/ בעל/ אישה:לא/לא/לא/לא גיל:15.10 מין: נקבה נקבתית. מספר זהות: ... סוג דם: אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: מה תהיה השאלה הבאה? "מהי צפיפות עצם הלחי שלך?" ?! גובה: 1.70 משקל: אין לי מושג. תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? גדול[: את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? בוודאי. אכפת לך מזה? לא למה? כי...ככה? בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? אני לא לובשת חולצה. את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? ברור.D: לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? לא O: את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא. אני אני. לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? מה השעה עכשיו? 23:25 איפה בדקת? XD מחשב למה דווקא שם? כי.. זה מול העיניים? אוקיי- בפלאפון זה 23:26. מה הצלצול של הפלאפון שלך? cherry blossom girl מתי הורדת אותו? 20.02.06, 18:27 את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? בטח אוהבת[: את/ה עייף/ה עכשיו? כה. למה? כי למדתי היום הרבה. [לא למ"מ כמובן.] מתי הלכת אתמול לישון? לא זוכרת... אולי 2 מה עשית עד אז? מחשב. יש לך יס או הוט? אין לי כלום מרוצה ממה שיש לך? היית רוצה להחליף? מה הערוץ המועדף עליך? לא רואה טלוויזיה. למה? כי ככה. איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? תלוי אם אני יוצאת או לא. בד"כ אני יוצאת, אז בערך 2-3 שעות... זה הרבה לדעתך? יחסית לאנשים אחרים לא, אבל לי זה מרגיש הרבה. מה את/ה עושה במחשב? פורומים, מסנג'ר את/ה מסתכלת באתרי סקס? נופ את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? חחח לא. את/ה משקר? על הפורנו, או בכללי? את/ה נוהג לשקר הרבה? נופ למי את/ה משקר הכי הרבה? אמא. אבל גם ככה אני תמיד מספרת לה הכל. למה דווקא לו/ לה? כי היא מעצבנת אותי, ויש לה שאלות חקרניות, ואין לי כוח להסביר לה. היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? כה את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? נופ גנבת פעם? כה רצחת?לא נאפת? לא
בגדת? נופ התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת? כה למי? לאחותי. אבל היא החזירה לי. ולפני זה היא גם שרטה אותי, וירד לי דם ;[ [היא בת 26 XD] למה? כי.. היא שרטה אותי. וגנבה לי ת'פלאפון. יש לך זיכרון טוב? כן מה הטעם שלך במוסיקה? מה שאני אוהבת מהי הלהקה האהובה עליך? המדרגות, דפש מוד ואייר הזמר האהוב? אביתר בנאי הזמרת האהובה? שילה פרבר השחקן האהוב? לא עולה לי כרגע השחקנית האהובה? ... הסרט האהוב? נערה בהפרעה הסדרה האהובה? ניפ/טאק. שיחזור כבר!! למה דווקא הסדרה הזאת? כי.. כיף לצפות בה. ממליץ/ה עליה? כה ז'אנר אהוב בטלויזיה: ז'אנר אהוב בספרות: פנטזיה מאכל אהוב? למה דווקא המאכל הזה? איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? כמה כסף יש לך בקופה? חחחח. אין |: זה הרבה לדעתך? המון D: כמה את/ה מבזבז/ת ביום? הרבה יותר מדי. על מה בעיקר? אוכל, בגדים, סרטים, מוסיקה. באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? התו, בורגרס באר D:, חנויות יד שנייה של בגדים... עם מי? עם אנשים. למה דווקא איתו/איתה? איתם. מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? כי אני תות. כואב לך משהו עכשיו? כה. המצח. העורף. והצלעות מאחורה. מה? למה? לא יודעת ): מה הספקת לעשות היום? ללמוד, ולעשות בדיקת דם. וגם להירדם בחוץ ולחלום חלומות מפחידים. כמה זמן את/ה מול המחשב היום? 10 דקות. משעמם לך עכשיו? לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? נכנסת לפורום[:

דנטל

New member
ארכיב

חבר/ חברה/ בעל/ אישה: כלום גיל: 34 מין: נ סוג דם: לא יודעת אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: אין לי כח לקום למטר גובה: 1.72 מ' משקל: 110 ק"ג אולי תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? בינוני את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן אכפת לך מזה? לא למה? למה שיהיה אכפת? בכמה כסף את/ה מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? לא מוכרת והיא עלתה לי 10 ש"ח את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? -- את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? לא מה השעה עכשיו? 05:56 איפה בדקת? בשעון של המחשב למה דווקא שם? כי זה מול העיניים מה הצלצול של הפלאפון שלך? סאות'פארק מתי הורדת אותו? מזמן את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? מאוד אוהבת את/ה עייף/ה עכשיו? לא למה? כי ככה מתי הלכת אתמול לישון? 6 בבוקר מה עשית עד אז? סקס יש לך יס או הוט? יס מרוצה ממה שיש לך? לא היית רוצה להחליף? כן מה הערוץ המועדף עליך? MTVBase למה? כי יש היפ הופ איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? פימפ מיי רייד כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? 0 כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? 10 שעות זה הרבה לדעתך? כן מה את/ה עושה במחשב? גולשת ועובדת את/ה מסתכלת באתרי סקס? בקושי את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא את/ה משקר? לא את/ה נוהג לשקר הרבה? לא למי את/ה משקר הכי הרבה? אמא שלי למה דווקא לו/לה? כי היא נודניקית היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? כן את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? לא גנבת פעם? כן רצחת? לא נאפת? לא בגדת? מה ההבדל? התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת? כן למי? לכל מיני למה? כי הם עצבנו אותי יש לך זיכרון טוב? לא מה הטעם שלך במוסיקה? היפ הופ מהי הלהקה האהובה עליך? פנתרה הזמר האהוב? סאבלימינל הזמרת האהובה? סיון השחקן האהוב? ג'וני דפ השחקנית האהובה? אנג'לינה ג'ולי הסרט האהוב? הסיוט שלפני חג המולד הסדרה האהובה? סאות'פארק למה דווקא הסדרה הזאת? כי זה מצחיק ממליץ/ה עליה? כן ז'אנר אהוב בטלויזיה: קומדיות ז'אנר אהוב בספרות: ספרי מתנה מאכל אהוב? סטייק לבן למה דווקא המאכל הזה? כי זה טעים איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? קלמארי, למשל כמה כסף יש לך בקופה? אין לי קופה זה הרבה לדעתך? -- כמה את/ה מבזבז/ת ביום? 12 ש"ח בערך על מה בעיקר? סלט ולחמניה באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? פיצ'עפקעס עם מי? ערן למה דווקא איתו/איתה? כי הוא מסוגל להיות איתי שם שעות מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? כי אני מזדהה איתו כואב לך משהו עכשיו? קצת מה? הגב למה? כי אני יושבת עקום מה הספקת לעשות היום? לעבוד וללכת למסיבה כמה זמן את/ה מול המחשב היום? 9 שעות משעמם לך עכשיו? לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? גולשת

חולה. ../images/Emo5.gif

שם:מירב שם משפחה:? חבר/ חברה/ בעל/ אישה:- גיל:14 מין:נ מספר זהות:חח עוד מעט תשאלו על סוג דם! סוג דם: :O אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:כבר חוזרת אליכם גובה:160 ומשהו משקל:לא יודעצ תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?גדול את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?פשש אכפת לך מזה?לא למה?כי זה לא משנה בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?בוא ניראה.. היא של בצפר יש בה חורים.. 100 שח את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?לא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות?לא את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך?לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי?לא מה השעה עכשיו?11:29 איפה בדקת?פה למטה למה דווקא שם?כי זה הכי קרוב מה הצלצול של הפלאפון שלך?משהו זוועתי. מתי הורדת אותו?הוא של הפלאפון את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?לא היה לי מה לשים את/ה עייף/ה עכשיו?לא למה?כי אני חולה וישנתי כל הבוקר מתי הלכת אתמול לישון?12 מה עשית עד אז?הייתי במחשב יש לך יס או הוט?הוט מרוצה ממה שיש לך?לא ככ היית רוצה להחליף?כן מה הערוץ המועדף עליך?ביפ ו24 למה?כי ביפ מצחיק ויש שם תוכניות שאני אוהבת ו24 בגלל המוזיקה איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?חברים, סאות'פארק נשואים פלוס פעם שהיה דאבל דייט ועוד... כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום?לא ידועת כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?יותר מידי זה הרבה לדעתך?כן מה את/ה עושה במחשב?מסנג'ר תםפוז ישרא את/ה מסתכלת באתרי סקס?לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?לא את/ה משקר?לא את/ה נוהג לשקר הרבה?חחח לא למי את/ה משקר הכי הרבה?עופרה DDD: למה דווקא לו/ לה?ככה היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר?כן :( את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?לא גנבת פעם?לא רצחת?לא נאפת?כן בגדת?לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?לא הרבצת?ניראה לי שכן למי?לא זוכרת למה?וואי איזה חופר יש לך זיכרון טוב?לזמן קצר מה הטעם שלך במוסיקה?רוק מהי הלהקה האהובה עליך?שייגעצ מוניקה הזמר האהוב?יוני בלוך ומאור כהן הזמרת האהובה?אין השחקן האהוב?גיא לואל השחקנית האהובה?אין הסרט האהוב?מישהו לרוץ איתו ושודדי הקאריביים הסדרה האהובה?חברים וסאות'פארק למה דווקא הסדרה הזאת?כי הם מצחיקים ממליץ/ה עליה?מאוד ז'אנר אהוב בטלויזיה:קומדיה, דרמה ז'אנר אהוב בספרות:לא ידועת מאכל אהוב?מנה חמה עלים למה דווקא המאכל הזה?כי זה טעיייייייים איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת?הרבה כמה כסף יש לך בקופה?אין לי בקופה, יש לי כבר במשכורת 80 שח בנתיים :) זה הרבה לדעתך?לא אבל אני אעבוד יותר כמה את/ה מבזבז/ת ביום? 5 שקל אולי על מה בעיקר?אוכל באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב?בעיר עם מי?יערה למה דווקא איתו/איתה?כי היא מכירה את העיר כמו כף ידה מה האייקון האהוב עלייך?לא יודעתע :( למה דווקא הוא? כואב לך משהו עכשיו?כן מה?הראש והיד למה?היד אין לי מושג והראש לא יודעת מה הספקת לעשות היום?לישון ולאכול כמה זמן את/ה מול המחשב היום?חצי שעה אולי משעמם לך עכשיו?קצת מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?מחשב

נועם 4

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: נועם חבר/ חברה/ בעל/ אישה: כלום גיל: 13 מין: בת סוג דם: לא יודעת אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: לא יודעת גובה: ----------- משקל:-------------- תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? רגיל את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן אכפת לך מזה? לא למה? כי לא אכפת לי בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? 3 שקל חח זה חולצת בצפרר את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לפעמים מה השעה עכשיו? 13:25 איפה בדקת? בשעון של המחשב למה דווקא שם? כי זה הכי קרוב מה הצלצול של הפלאפון שלך? חח משו מצחיק שחבל על הזמן..!! מתי הורדת אותו? לא הורדתי אותו.. הוא בא יחד עם המחשב את/ה עייף/ה עכשיו? לא למה? כי אני לא עייפה מתי הלכת אתמול לישון? 11:30 בערך מה עשית עד אז? ראיתי טלוויזיה יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? לא היית רוצה להחליף? כן מה הערוץ המועדף עליך? לא יודעת כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? 5-6 שעות נראה לי זה הרבה לדעתך? כן מה את/ה עושה במחשב? פורומים, אתרים יפים , אייסי את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא את/ה משקר? לא את/ה נוהג לשקר הרבה? לא את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? לא גנבת פעם?לא רצחת?לא בגדת?לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?לא הרבצת?כן למי?אחי למה?ככה יש לך זיכרון טוב?כן מה הטעם שלך במוסיקה? היפ הופ, מזרחי, דיכאון, פופ מהי הלהקה האהובה עליך? פוסיקאט דולז הזמר האהוב? סנופ דוג ואיקון הזמרת האהובה? ביונסה ושאקירה השחקן האהוב? יהודה לוי וגיא אריאלי השחקנית האהובה? ג'סיקה אלבה, מיטל גל אין לי כוח עוד...!! איזה פרק היה אתמול באלופה (!) כמעט בכיתיי

fluppster

New member
עונה

שם: חן שם משפחה: מצונזר חבר/ חברה/ בעל/ אישה: יש חבר גיל: 21.5 מין: נקבה מספר זהות: הגזמתם! סוג דם: AB+ אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: לא יודעת, אין לי כאן סרגל גובה: 170 משקל: מצונזר תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? יחסית למה? את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? טוב, שיהיה אכפת לך מזה? לא למה? כי מה זה משנה גודל הלב? יש לי לב בריא, זה מה שחשוב. בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? 20 ש"ח (היא עלתה 15
) את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? כן לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? לא, זה מעיד על אהבה עצמית, שזה מעולה וחשוב. את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? כן לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? מה השעה עכשיו? 20:28 איפה בדקת? בשעון במחשב למה דווקא שם? כי זה הכי קרוב ומדויק מה הצלצול של הפלאפון שלך? Gwen Stephanie - Wind It Up, אבל נראה לי שהגיע הזמן להחליף אותו... מתי הורדת אותו? לא זוכרת, לפני 3 חודשים, משהו כזה. את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אהבתי אותו, אבל מתחיל להימאס. את/ה עייף/ה עכשיו? כן, כמו תמיד למה? כי השעה 8 וחצי בערב, אני בעבודה, אחרי ארוחת ערב, קמתי היום ב-9 - נו, מספיק? מתי הלכת אתמול לישון? קצת אחרי חצות. מה עשית עד אז? ראיתי טלויזיה, הדבקתי טפט על השולחן בסלון (באמת!), רציתי לראות פרק של סמולוויל במחשב אבל הסאונד בו רץ מהר יותר מהתמונה (אוף!), כתבתי ביומן (הייתי עצבנית), כתבתי 2 שירים (עדיין הייתי עצבנית), והלכתי לישון. יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? כן, אבל אין לי דיגיטל לצערי.... היית רוצה להחליף? לא, רק לשדרג לדיגיטל ולהוסיף ערוצים (כמו Extra Hot) מה הערוץ המועדף עליך? 3, 8, AXN למה? כי יש אחלה סדרות איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? כל מיני קומדיות, סמולוויל, סדרות מתח שונות, Brainiac ועוד. כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? רוב היום זה הערוצים האלה. לפעמים גם ערוץ 10 או 2. כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? בעבודה כ-8 שעות, ובבית זה משתנה. יכול להיות דקה, ויכול להיות 3 שעות. זה הרבה לדעתך? בעבודה זה מתיש, אבל בבית אני לא יושבת הרבה. מה את/ה עושה במחשב? גולשת באינטרנט, פורומים, מסנג'ר, רואה סדרות, ועוד כל מיני. את/ה מסתכלת באתרי סקס? יצא לי בעבר, אבל זה לא משהו קבוע. את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? אמרתי שכן את/ה משקר? לא את/ה נוהג לשקר הרבה? לא למי את/ה משקר הכי הרבה? לא מישהו מסוים למה דווקא לו/ לה? ---- היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? אי אפשר בלי שקרים בלבד, לפחות שקרים לבנים. את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? כן, לא חושבת שיש מישהו שאף פעם לא משקר. גנבת פעם? כן רצחת? לא נאפת? לא בגדת? זה לא אותו דבר כמו נאפת? התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת? הלכתי מכות למי? עם האחים הגדולים, עם ילדות בכיתה ביסודי למה? עם האחים: בשביל הכיף, או בגלל מריבה על השלט וכדומה. עם ילדות, לא זוכרת למה. יש לך זיכרון טוב? ככה ככה, לא מדהים מה הטעם שלך במוסיקה? די גלגל"צי כזה, עם נטייה לכיוון הרוק והשחורה. אני לא אוהבת להתאמץ בשביל המוזיקה שלי.... מהי הלהקה האהובה עליך? קווין הזמר האהוב? פרדי מרקורי ז"ל הזמרת האהובה? אלאניס מוריסט השחקן האהוב? אדוארד נורטון השחקנית האהובה? ניקול קידמן הסרט האהוב? הנסיגה הקסומה הסדרה האהובה? באפי למה דווקא הסדרה הזאת? סדרה מדהימה! שחקנים מצויינים, עלילה מקורית, תסריט נפלא, בימוי עילאי, רומנטיקה, מתח, פעולה, דרמה - הכל! ממליץ/ה עליה? ברור! ז'אנר אהוב בטלויזיה: בתכלס, הכל. בעיקר דרמות איכותיות, כמו "אבודים" ו"עמוק באדמה". ז'אנר אהוב בספרות: רומנים, לא משנה איזה, העיקר שתהיה גם קצת רומנטיקה. מאכל אהוב? גלידה למה דווקא המאכל הזה? כי זה טעים!
זה רך, וקר, ובא ובהמון טעמים, ופשוט מושלם! איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? פתות, שוקולד, פיצה, צ'יפס, בורקס ועוד. כמה כסף יש לך בקופה? קופה? בבנק, כלומר? לא הרבה. זה הרבה לדעתך? לא
כמה את/ה מבזבז/ת ביום? תלוי איזה יום ומה אני עושה. יכול לנוע בין 10 ש"ח ל-200 ש"ח ויותר.... על מה בעיקר? נסיעות, מדי פעם כל מיני קניות, מסעדות, וכ"ו. באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? חנויות בגדים, לא משהו מסוים עם מי? לבד, או עם חברה, או עם אחותי ו/או אימא שלי. למה דווקא איתו/איתה? לבד אני חופשיה ללכת לאן שארצה ובקצב שלי, אבל עם אחת מהן יש לי מישהי שתוכל לתת לי דעה נוספת, וזה כמובן תמיד יותר כיף עם עוד מישהו. ואימא, כמובן, עשויה לקנות לי משהו, שזה תמיד מצוין....
מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? לא יודעת, יוצא לי הכי הרבה להשתמש בו. כואב לך משהו עכשיו? לא מה? -- למה? --- מה הספקת לעשות היום? ללכת לחדר כושר, ולעבוד. תכלס, זה הכל..... כמה זמן את/ה מול המחשב היום? כבר 6 שעות בערך. עבודה, מה לעשות... משעמם לך עכשיו? כן, רוצה הביתה! מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? כותבת בפורומים.

לאו14

New member
עונהה!!../images/Emo141.gif

שם:ליאורייי שם משפחה:***** חבר/ חברה/ בעל/ אישה:אין בינתיים.. גיל:15 מין:נקבה מספר זהות:.. סוג דם:... אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:אין לי מושג גובה:1.54 ככה משקל:אין לי מושג..באמת.. תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?ביננוני את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?אני יודעת:] אכפת לך מזה?זה לא אומר על איכות הלב..אז.. למה?כי מה שחשוב זה מה שבפנים בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?בכמה שקניתי אותה..30 שקל..חח את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?לא.. לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות?... את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך?לא..אני מקווה שלא.. לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי?ממש לא..זה מראה שאנ'לא חחושבת שאני מעל כולם!! מה השעה עכשיו?22:40 איפה בדקת?בשעון של המחשב למה דווקא שם?כי לא היה לי כוח להרים ת'ראש לשעון.. מה הצלצול של הפלאפון שלך?טרוטון של "זכיתי לאהוב" של עברי!! מתי הורדת אותו?לפני חודשיים ככה את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?זה שיר מדהיםם!! את/ה עייף/ה עכשיו?לא ממש..אולי קצת.. למה?כי היה יום ארוך..:]] מתי הלכת אתמול לישון?3 בלילהה!!!!! מה עשית עד אז?התחרפנתיי מאיזה יתושש מטומטםם!! יש לך יס או הוט?הוטט
מרוצה ממה שיש לך?מאודד!! היית רוצה להחליף?לא!! מה הערוץ המועדף עליך?24!! למה?כי זה מוזיקה
איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?הכל..זה מוזיקה:]] כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום?שעתיים מינימוםם!! כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?שלוש שעות ככה. זה הרבה לדעתך?לא.. מה את/ה עושה במחשב?משוטטת..מדברת..שומעת שירים.. את/ה מסתכלת באתרי סקס?מה??לאא!! את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?ממש לא!! את/ה משקר?לא.. את/ה נוהג לשקר הרבה?משתדלת שלא אם זה לא הכרחי!! למי את/ה משקר הכי הרבה?למורים שלי..?! למה דווקא לו/ לה?כי אנ'לא עושה שיעורים בדר"כ היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר?כן.. את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?ברור!!כולם משקרים מידי פעם!! גנבת פעם?לא.. רצחת?לא.. נאפת?לא.. בגדת?לא.. התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?לא.. הרבצת?כן למי?לילדה כלשהי.. למה?כי זה הגיע לה..חח יש לך זיכרון טוב?כן!! מה הטעם שלך במוסיקה?מזחרית,פופ,היפ הופ..ולפעמים רוק..ממש לפעמים..חח מהי הלהקה האהובה עליך?אין ממש.. הזמר האהוב?הראל סקעת,עברי לידר הזמרת האהובה?אין.. השחקן האהוב?דייויד שיימר,מאט לה בלאק ומתיו פריי!!!["חברים" השחקנית האהובה?ג'ניפר אינסטון,קורטני קוקס וליסה["חברים"] הסרט האהוב?טיטאניקק!!!!! הסדרה האהובה?"חברים"
למה דווקא הסדרה הזאת?כי זאת הסדרה הכי טובה בהיסטורייה!!!! ממליץ/ה עליה?הכיי בעולם!!מכל הלב!! ז'אנר אהוב בטלויזיה:קומדיה.. ז'אנר אהוב בספרות:דרמה.. מאכל אהוב?ג'חנון שניצל ותפו"א למה דווקא המאכל הזה?כי זה הכיי טעיםם!! איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת?כן..אמרתי אותם.. כמה כסף יש לך בקופה?20 בלחץ..חחח זה הרבה לדעתך?נראה לךך!!?!?!?!!?!? כמה את/ה מבזבז/ת ביום?אממ..תלויי על מה בעיקר?אוכל.. באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב?פוקס,TNT עם מי?חברות למה דווקא איתו/איתה?כי הן תמיד יודעות מה הכי מתאים לי.. מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא?
-כי הוא חמודד ו
כי זה המאומץץ שליי כואב לך משהו עכשיו?לא ברוך השם!! מה?... למה?... מה הספקת לעשות היום?להיות בבצפר,ללכת להתנדב במעון,להתכונן למבחן,להיות במחשב לראות טלווזיה,לאכול ולשתות!! כמה זמן את/ה מול המחשב היום?שלוש שעות בערך.. משעמם לך עכשיו?מאוד!! מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?שאלונים..חחח

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה בדיליי

שם:אריאל שם משפחה:כן בטח חבר/ חברה/ בעל/ אישה:אין גיל:בשבת הבאה 14 D: מין:נקבה מספר זהות: -_______________- סוג דם:לאיודעת אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:אנאעארף גובה:1.66 משקל:59 ניראה לי תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?קטן את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?אההא אכפת לך מזה?לא ממש >__> למה?ככה בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?היא של פולו P: אז לאיודעת את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?ממש לא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות?-- את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך?לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי?ממש לא מה השעה עכשיו?13:14 איפה בדקת?בשעון של המחשב למה דווקא שם?כי זה הכי קרוב אליי מה הצלצול של הפלאפון שלך?If Everyone Cared של ניקלבק מתי הורדת אותו?שלחו לי אותו בשבועות את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?אני אוהבת אותו את/ה עייף/ה עכשיו?לא למה?ככה מתי הלכת אתמול לישון?1:30 מה עשית עד אז?למדתי למבחן יש לך יס או הוט?הוט מרוצה ממה שיש לך?מאוד D: היית רוצה להחליף?לא מה הערוץ המועדף עליך?אמטיוי היטס, VOD, ביפ למה?כי ככה איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?אמטיוי היטס-הכל, ביפ-חברים וסאות'פארק בעיקר, VOD- מה שבאלי כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום?הרבה כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?הרבה זה הרבה לדעתך?XD מה את/ה עושה במחשב?אינטרנט,מסנ,מוזיקה את/ה מסתכלת באתרי סקס?איכס לא :X את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?לא את/ה משקר?לא את/ה נוהג לשקר הרבה?לא למי את/ה משקר הכי הרבה?-- למה דווקא לו/ לה?-- היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר?-- את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?אולי גנבת פעם?לא רצחת?לא נאפת?לא בגדת?לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?לא הרבצת?כן למי?לילדה אחת מעצבנת למה?כי היא עיצבנה אותי. |: יש לך זיכרון טוב?כן מה הטעם שלך במוסיקה?טוב PP: מהי הלהקה האהובה עליך?מקפליי 3> הזמר האהוב?אביב גפן הזמרת האהובה?אבריל לאבין השחקן האהוב?אדי מרפי, ג'וני דפ השחקנית האהובה?אין הסרט האהוב?אבא באלגן, ארמגדון הסדרה האהובה?חברים
למה דווקא הסדרה הזאת?כי היא גדולה ממליץ/ה עליה?מאוד !!!!!!!!!!!11111.111 ז'אנר אהוב בטלויזיה:קומדיה, ריאליטי ז'אנר אהוב בספרות:הכל מאכל אהוב?בולונז, מקדונלדס למה דווקא המאכל הזה?כי זה טעים D: איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת?במבה
כמה כסף יש לך בקופה?איןלי קופה זה הרבה לדעתך?אולי XD כמה את/ה מבזבז/ת ביום?כמה שיוצא לי, זה לא קבוע על מה בעיקר?על מה שוצא לי באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב?זארה, גריפ עם מי?עם מי שבא D: למה דווקא איתו/איתה?ככה מה האייקון האהוב עלייך?
,
,
,
למה דווקא הוא?כי הם יפים D: כואב לך משהו עכשיו?כן מה?היד ;[ למה?כי שברתי אותה מה הספקת לעשות היום?להיות בבצפר כמה זמן את/ה מול המחשב היום?בינתיים אני חצי שעה משעמם לך עכשיו?לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?לא חסר

משעמם...

שם: לימור שם משפחה: חבר/ חברה/ בעל/ אישה: נייט גיל: 19 מין: נקבה מספר זהות: *מרימה גבה* סוג דם: לא יודעת אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: מאיפה לי?! גובה: 1.60 משקל: 53 תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? קטן את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן אכפת לך מזה? לא למה? ככה?! בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? 10 שקל את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? בכלל לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? מה השעה עכשיו? 15:18 איפה בדקת? במחשב למה דווקא שם? הכי קרוב מה הצלצול של הפלאפון שלך? וניל - סיון שביט מתי הורדת אותו? שנה שעברה את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אוהבת את/ה עייף/ה עכשיו? כן למה? לא ישנתי בלילה מתי הלכת אתמול לישון? נירדמתי באיזה 6 בבוקר מה עשית עד אז? הסתובבתי מצד לצד במטה יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? כן היית רוצה להחליף? לא. אולי כן. אבל רק בשביל לראות ישנן בנות
מה הערוץ המועדף עליך? ביפ למה? כי הוא מצחיק איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? שי ודרור כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? אממ אולי 3 שעות כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? רוב הזמן זה הרבה לדעתך? מאוד מה את/ה עושה במחשב? עונה על סקרים ושאלונים. ומתכתבת עם חברות את/ה מסתכלת באתרי סקס?
את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?
את/ה משקר?
את/ה נוהג לשקר הרבה? לא. למי את/ה משקר הכי הרבה? הורים =\ אין ברירה נו מה. למה דווקא לו/ לה? כי הם לא צריכים לדעת שאני הולכת למפגשים של פורום לסביות! היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? כן את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? כן. כולם משקרים. אפילו אם הם לא רוצים גנבת פעם? כן רצחת? לא נאפת? לא בגדת? לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? ממ לא הרבצת? כן
למי? כולם למה? כי הם עצבנו אותי. וגם בגלל שהם התחילו. יש לך זיכרון טוב? ממ אני חושבת שכן מה הטעם שלך במוסיקה? כל מיני מהי הלהקה האהובה עליך? אוונסנס הזמר האהוב? ממ הסולן של סטיינד הזמרת האהובה? נורה גו'נס. איימי לי. עד שבריטני תחזור לעצמה השחקן האהוב? אין השחקנית האהובה? ניקול קידמן הסרט האהוב? אין הסדרה האהובה? ממ סאות'פארק למה דווקא הסדרה הזאת? כי היא מצחיקה ממליץ/ה עליה? בהחלט ז'אנר אהוב בטלויזיה: ז'אנר אהוב בספרות: מאכל אהוב? סושי
למה דווקא המאכל הזה? כי הוא טעים כ"כ איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? פיצה. בורגראנץ' כמה כסף יש לך בקופה? אממ 240 ועוד הרבה עשרות אגורות וחצאים ושלקים בקופסה זה הרבה לדעתך? לא כמה את/ה מבזבז/ת ביום? ביום? זה לא קצת מוגזם? אני עדיין לא רוטשילד! על מה בעיקר? נסיעות ואוכל באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? מסעדות! עם מי? חברות למה דווקא איתו/איתה? כי אני אוהבת אותן
מה האייקון האהוב עלייך? אממ המסמיק ^ למה דווקא הוא? כי הוא חמוד כואב לך משהו עכשיו? כן מה? העיניים והראש למה? כי לא ישנתי בלילה והייתי מול המחשב מה הספקת לעשות היום? לאכול ולהתקלח כמה זמן את/ה מול המחשב היום? אממ לא יודעת משעמם לך עכשיו? כן מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? רואה טלויזיה ומול המחשב

עונה XD

שם: סיוון שם משפחה: ---- חבר/ חברה/ בעל/ אישה: חבר גיל: 12 מין: נקבה , עד כמה שידוע לי מספר זהות: מאיפו לי.. סוג דם: סוג כזה מיוחד שאין כמוהו לאפחד!! אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: 7 ס"מ גובה: 1.60 משקל: אין לי מושג.. 4 שנים לא שקלתי את עצמי תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?בינונימי את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?אייה .. אכפת לך מזה? לא למה? כי זה כולה לב.. בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?חינם :, היא של אחי .. את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לפעמים לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? לא ץץ את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? לא ... מה השעה עכשיו? 22:09 איפה בדקת? מחשב למה דווקא שם? כי זה הכי קרוב מה הצלצול של הפלאפון שלך? טיטאניק.. מתי הורדת אותו? היום את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? מתה עליוווו את/ה עייף/ה עכשיו? לא למה? ככה מתי הלכת אתמול לישון? XD לא זוכרת מה עשית עד אז? מחשבב.!!@ יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? כן היית רוצה להחליף? לא מה הערוץ המועדף עליך? mtv והופ!!#% למה? כי דורה שולטת @@ איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? יובל המבולבל כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? רוב שעות היום בmtv .. כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? הרבה זה הרבה לדעתך? ><'?! מה את/ה עושה במחשב? כלמיני את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא את/ה משקר? לא את/ה נוהג לשקר הרבה? לא למי את/ה משקר הכי הרבה? אמא למה דווקא לו/ לה? ככה היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? לא את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? הא?! גנבת פעם? כן רצחת? אולי .. נאפת? אה!? בגדת? כן התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא , אני לא כלבה ! הרבצת? כן למי? למתהלבים ומציקים למה? כי הציקו לי יש לך זיכרון טוב? כן מה הטעם שלך במוסיקה? טוב מהי הלהקה האהובה עליך? גריין די הזמר האהוב? עברי לידר הזמרת האהובה? אבריל לאבין השחקן האהוב? ליאונרדו דיקפריו השחקנית האהובה? דון לני גבאי הסרט האהוב? טיטאניק הסדרה האהובה? ללא עקבות למה דווקא הסדרה הזאת? כי היא מעוולה ממליץ/ה עליה? כן ז'אנר אהוב בטלויזיה: זא מה ? ז'אנר אהוב בספרות: === מאכל אהוב?פיצה!
למה דווקא המאכל הזה? כי הוא טעים |דלישיס| איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? טוסט , מאכלים של טבעול כמה כסף יש לך בקופה?אין לי קופה זה הרבה לדעתך? כמה את/ה מבזבז/ת ביום? הרבה על מה בעיקר? נסיעות וארטיקים1 באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? בלו בירד וסקצרס עם מי? חברות למה דווקא איתו/איתה? כי הן מצחיקאוות מה האייקון האהוב עלייך? אממ זה :
למה דווקא הוא? כי הוא חמווד כואב לך משהו עכשיו?כן מה? הלב למה? ככה מה הספקת לעשות היום? לדבר בטלפון , לישון לישון לישון להיות בחוץ לראות אנשים מכוערים לנגן בדיטה לעצבן 4 אנשים כמה זמן את/ה מול המחשב היום? 4 שעות? משעמם לך עכשיו? לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? ישנה מרביצה למישהו כל פעם משהו אחר .

למעלה