../images/Emo118.gif%^@#^
שם: מג. שם משפחה: לא במת. חבר/ חברה/ בעל/ אישה: יש
גיל: 16 מין: הרבה, תודה. סתם, כוס. מספר זהות: דקה תרשמו. סוג דם: מאיפה לי?! אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: משו בסביבות ה5. גובה: מטר ופיסטוק. משקל: מספיק מדי. תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? קטן את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן, זה לא מענייןץ אכפת לך מזה? ^^ למה? כי באלי. בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? 10. את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? משתדלת. לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? כן, אני מודה בזה. את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא. לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? |: מה הקשר? מה השעה עכשיו? 18:51 איפה בדקת? מחשב. למה דווקא שם? הכי קרוב מה הצלצול של הפלאפון שלך? מלך האריות. מתי הורדת אותו? לא הורדתי. את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אוהבת. את/ה עייף/ה עכשיו? לא. למה? כי אני מחפשת איפה לישון :/ מתי הלכת אתמול לישון? 5 וחצי. מה עשית עד אז? יצאתי. יש לך יס או הוט? הוט. מרוצה ממה שיש לך? כן היית רוצה להחליף? לא. מה הערוץ המועדף עליך? VOD למה? כי יש בו הכל. איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? כלמני. כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? לא הרבה. כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? דיי הרבה. זה הרבה לדעתך? כן מה את/ה עושה במחשב? מדברת עם חברים לרוב את/ה מסתכלת באתרי סקס? למה לי? את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? ^^ את/ה משקר? כרגע לא. את/ה נוהג לשקר הרבה? לא. למי את/ה משקר הכי הרבה? לאפחד עזבו אותי! למה דווקא לו/ לה? |: היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? |: את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? איףף גנבת פעם? יש מצב שמסטיק או משו רצחת? לא נאפת? לא בגדת? לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא בזמן שהם היו יחד. הרבצת? כן למי? למי שהיה זקוק לזה. למה? ככה יש לך זיכרון טוב? לא מה הטעם שלך במוסיקה? טוב. מהי הלהקה האהובה עליך? יש כמה. הזמר האהוב? שש הזמרת האהובה?שש השחקן האהוב? שש השחקנית האהובה? שש הסרט האהוב? בלו קראש. הסדרה האהובה? חברים
למה דווקא הסדרה הזאת? כי היא מצחיקה אותי. ממליץ/ה עליה? מאד. ז'אנר אהוב בטלויזיה: קומדיה. ז'אנר אהוב בספרות: איכס. מאכל אהוב? אורז למה דווקא המאכל הזה? כי הוא טעים. איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? לא הרבה. אני בררנית באוכל. כמה כסף יש לך בקופה? בבנק יעני? אלף ומשו זה הרבה לדעתך? לא כמה את/ה מבזבז/ת ביום? ששש על מה בעיקר? לאדעת באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? לא אוהבת עם מי? מי שטוב לי איתו למה דווקא איתו/איתה? ככה מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? כי הוא מצחיק כואב לך משהו עכשיו? הלב. מה? ^^ למה? כי אני מתגעגעת כי ורבתי עם אימוש מה הספקת לעשות היום? לישון כמה זמן את/ה מול המחשב היום? שעה ככה משעמם לך עכשיו? כן קצת. מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? משחקת כדורסל ושומעת מוזיקה ועושה ספורט.
שם: מג. שם משפחה: לא במת. חבר/ חברה/ בעל/ אישה: יש