עונה
שם: חן שם משפחה: מצונזר חבר/ חברה/ בעל/ אישה: יש חבר גיל: 21.5 מין: נקבה מספר זהות: הגזמתם! סוג דם: AB+ אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: לא יודעת, אין לי כאן סרגל גובה: 170 משקל: מצונזר תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? יחסית למה? את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? טוב, שיהיה אכפת לך מזה? לא למה? כי מה זה משנה גודל הלב? יש לי לב בריא, זה מה שחשוב. בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? 20 ש"ח (היא עלתה 15
) את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? כן לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? לא, זה מעיד על אהבה עצמית, שזה מעולה וחשוב. את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? כן לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? מה השעה עכשיו? 20:28 איפה בדקת? בשעון במחשב למה דווקא שם? כי זה הכי קרוב ומדויק מה הצלצול של הפלאפון שלך? Gwen Stephanie - Wind It Up, אבל נראה לי שהגיע הזמן להחליף אותו... מתי הורדת אותו? לא זוכרת, לפני 3 חודשים, משהו כזה. את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אהבתי אותו, אבל מתחיל להימאס. את/ה עייף/ה עכשיו? כן, כמו תמיד למה? כי השעה 8 וחצי בערב, אני בעבודה, אחרי ארוחת ערב, קמתי היום ב-9 - נו, מספיק? מתי הלכת אתמול לישון? קצת אחרי חצות. מה עשית עד אז? ראיתי טלויזיה, הדבקתי טפט על השולחן בסלון (באמת!), רציתי לראות פרק של סמולוויל במחשב אבל הסאונד בו רץ מהר יותר מהתמונה (אוף!), כתבתי ביומן (הייתי עצבנית), כתבתי 2 שירים (עדיין הייתי עצבנית), והלכתי לישון. יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? כן, אבל אין לי דיגיטל לצערי.... היית רוצה להחליף? לא, רק לשדרג לדיגיטל ולהוסיף ערוצים (כמו Extra Hot) מה הערוץ המועדף עליך? 3, 8, AXN למה? כי יש אחלה סדרות איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? כל מיני קומדיות, סמולוויל, סדרות מתח שונות, Brainiac ועוד. כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? רוב היום זה הערוצים האלה. לפעמים גם ערוץ 10 או 2. כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? בעבודה כ-8 שעות, ובבית זה משתנה. יכול להיות דקה, ויכול להיות 3 שעות. זה הרבה לדעתך? בעבודה זה מתיש, אבל בבית אני לא יושבת הרבה. מה את/ה עושה במחשב? גולשת באינטרנט, פורומים, מסנג'ר, רואה סדרות, ועוד כל מיני. את/ה מסתכלת באתרי סקס? יצא לי בעבר, אבל זה לא משהו קבוע. את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? אמרתי שכן את/ה משקר? לא את/ה נוהג לשקר הרבה? לא למי את/ה משקר הכי הרבה? לא מישהו מסוים למה דווקא לו/ לה? ---- היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? אי אפשר בלי שקרים בלבד, לפחות שקרים לבנים. את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? כן, לא חושבת שיש מישהו שאף פעם לא משקר. גנבת פעם? כן רצחת? לא נאפת? לא בגדת? זה לא אותו דבר כמו נאפת? התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת? הלכתי מכות למי? עם האחים הגדולים, עם ילדות בכיתה ביסודי למה? עם האחים: בשביל הכיף, או בגלל מריבה על השלט וכדומה. עם ילדות, לא זוכרת למה. יש לך זיכרון טוב? ככה ככה, לא מדהים מה הטעם שלך במוסיקה? די גלגל"צי כזה, עם נטייה לכיוון הרוק והשחורה. אני לא אוהבת להתאמץ בשביל המוזיקה שלי.... מהי הלהקה האהובה עליך? קווין הזמר האהוב? פרדי מרקורי ז"ל הזמרת האהובה? אלאניס מוריסט השחקן האהוב? אדוארד נורטון השחקנית האהובה? ניקול קידמן הסרט האהוב? הנסיגה הקסומה הסדרה האהובה? באפי למה דווקא הסדרה הזאת? סדרה מדהימה! שחקנים מצויינים, עלילה מקורית, תסריט נפלא, בימוי עילאי, רומנטיקה, מתח, פעולה, דרמה - הכל! ממליץ/ה עליה? ברור! ז'אנר אהוב בטלויזיה: בתכלס, הכל. בעיקר דרמות איכותיות, כמו "אבודים" ו"עמוק באדמה". ז'אנר אהוב בספרות: רומנים, לא משנה איזה, העיקר שתהיה גם קצת רומנטיקה. מאכל אהוב? גלידה למה דווקא המאכל הזה? כי זה טעים!
זה רך, וקר, ובא ובהמון טעמים, ופשוט מושלם! איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? פתות, שוקולד, פיצה, צ'יפס, בורקס ועוד. כמה כסף יש לך בקופה? קופה? בבנק, כלומר? לא הרבה. זה הרבה לדעתך? לא
כמה את/ה מבזבז/ת ביום? תלוי איזה יום ומה אני עושה. יכול לנוע בין 10 ש"ח ל-200 ש"ח ויותר.... על מה בעיקר? נסיעות, מדי פעם כל מיני קניות, מסעדות, וכ"ו. באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? חנויות בגדים, לא משהו מסוים עם מי? לבד, או עם חברה, או עם אחותי ו/או אימא שלי. למה דווקא איתו/איתה? לבד אני חופשיה ללכת לאן שארצה ובקצב שלי, אבל עם אחת מהן יש לי מישהי שתוכל לתת לי דעה נוספת, וזה כמובן תמיד יותר כיף עם עוד מישהו. ואימא, כמובן, עשויה לקנות לי משהו, שזה תמיד מצוין....
מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? לא יודעת, יוצא לי הכי הרבה להשתמש בו. כואב לך משהו עכשיו? לא מה? -- למה? --- מה הספקת לעשות היום? ללכת לחדר כושר, ולעבוד. תכלס, זה הכל..... כמה זמן את/ה מול המחשב היום? כבר 6 שעות בערך. עבודה, מה לעשות... משעמם לך עכשיו? כן, רוצה הביתה! מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? כותבת בפורומים.