מהארכיון.. :)

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif מהארכיון.. :)

שם: שם משפחה: חבר/ חברה/ בעל/ אישה: גיל: מין: מספר זהות: סוג דם: אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: גובה: משקל: תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? אכפת לך מזה? למה? בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? מה השעה עכשיו? איפה בדקת? למה דווקא שם? מה הצלצול של הפלאפון שלך? מתי הורדת אותו? את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? את/ה עייף/ה עכשיו? למה? מתי הלכת אתמול לישון? מה עשית עד אז? יש לך יס או הוט? מרוצה ממה שיש לך? היית רוצה להחליף? מה הערוץ המועדף עליך? למה? איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? זה הרבה לדעתך? מה את/ה עושה במחשב? את/ה מסתכלת באתרי סקס? את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? את/ה משקר? את/ה נוהג לשקר הרבה? למי את/ה משקר הכי הרבה? למה דווקא לו/ לה? היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? גנבת פעם? רצחת? נאפת? בגדת? התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? הרבצת? למי? למה? יש לך זיכרון טוב? מה הטעם שלך במוסיקה? מהי הלהקה האהובה עליך? הזמר האהוב? הזמרת האהובה? השחקן האהוב? השחקנית האהובה? הסרט האהוב? הסדרה האהובה? למה דווקא הסדרה הזאת? ממליץ/ה עליה? ז'אנר אהוב בטלויזיה: ז'אנר אהוב בספרות: מאכל אהוב? למה דווקא המאכל הזה? איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? כמה כסף יש לך בקופה? זה הרבה לדעתך? כמה את/ה מבזבז/ת ביום? על מה בעיקר? באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? עם מי? למה דווקא איתו/איתה? מה האייקון האהוב עלייך? למה דווקא הוא? כואב לך משהו עכשיו? מה? למה? מה הספקת לעשות היום? כמה זמן את/ה מול המחשב היום? משעמם לך עכשיו? מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?

sweet shir

New member
DD:

שם: שיר. שם משפחה: גולדה. חבר/ חברה/ בעל/ אישה: >: גיל: 14 וחצי. מין: נקבה. מספר זהות: מאיפה לי? XD סוג דם: לודעת אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:
ווטפ?! XD גובה: 1.56 >: משקל: אהמ. תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? גדול? ..
את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כה אכפת לך מזה? לא למה? כי לא אכפת לי XD בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? 20 שקל? חח חולצת ביצפר XD את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא XD לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? .. את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? כה XD לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? ... מה השעה עכשיו? 14:57 איפה בדקת? בשעון של המחשב למה דווקא שם? כי זה הכי קרוב אלי מה הצלצול של הפלאפון שלך? Crashed The Wedding - Busted ו- Mr. Brightside - The Killers... חחח אנלא יודעת מה לבחור אז אני כל הזמן מחליפה XD מתי הורדת אותו? לפני כמה חודשים את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אוהבת את/ה עייף/ה עכשיו? כה למה? ככה מתי הלכת אתמול לישון? 2 מה עשית עד אז? ראיתי סרטונים ביוטיוב יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? כה היית רוצה להחליף? לא מה הערוץ המועדף עליך? אמטיוי, וערוצים 3-5. למה? כי הם הכי מעניינים אותי? ;; איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? אמטיוי - כמעט הכל, 3 - גיא פינס, האלופה, הבורר.. כל מיני. 4 - כל מיני.... בעיקר חברים. 5 - אחים ואחיות, הכיתה (כשיוצא), ורוניקה מארס, ניפ טאק (מדי פעם) וכו' כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? לודעת. כמה שעות. כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? כל היום.
זה הרבה לדעתך? כה מה את/ה עושה במחשב? קוראת פיקים, רואה סרטונים, בפורומים... קומונות.. בלוגים. ^__^ את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא XD את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא... חח באמת שלא. ^__^ את/ה משקר? לא XDDD את/ה נוהג לשקר הרבה? אהמ, לא נראה לי. למי את/ה משקר הכי הרבה? הורים. למה דווקא לו/ לה? כי ככה XD היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? לא את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? מעעע? בלבלתם אותי כבר
גנבת פעם? כה רצחת? אולי נמלים XD נאפת? לא בגדת? לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת? כה למי? הרבה אנשים
למה? כי עצבנו אותי? חח לודעת מאיפה אני זוכרת XD יש לך זיכרון טוב? בד"כ, לא בדברים מעצבנים כאלו
מה הטעם שלך במוסיקה? פופ/רוק/פאנק וכל הקומבינציות. מהי הלהקה האהובה עליך? מקפליי, הלוגודביי, באסטד, גוד שרלוט, מכר, פוב, פאניק!, שוגרקולט וכו'. הזמר האהוב? מאט וויליס. הזמרת האהובה? אבריל לאבין? ^^ השחקן האהוב? אהמ. גייל הארולד ורנדי האריסון. 3> השחקנית האהובה? אין. הסרט האהוב? אהמממממ. 13, אפקט הפרפר, אמריקן ביוטי, תעביר את זה הלאה... וכו'. הסדרה האהובה? הכי גאים שיש וורוניקה מארס. למה דווקא הסדרה הזאת? כי הן סדרות מושלמות ואיכותיות.
ממליץ/ה עליה? מאוד. ז'אנר אהוב בטלויזיה: כל מיני. ^__^ ז'אנר אהוב בספרות: הממ, לרוב ספרים שעוסקים בבני נעורים. לא משנה מה בדיוק. מאכל אהוב? אין רק אחד. ^^ למה דווקא המאכל הזה? ... איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? כל דבר משמין XD כמה כסף יש לך בקופה? 100 XD זה הרבה לדעתך? לא
כמה את/ה מבזבז/ת ביום? לא הרבה על מה בעיקר? אוכל, אולי. באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? בגדים. עם מי? חברות למה דווקא איתו/איתה? כי ככה מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? כי הוא מאמי כואב לך משהו עכשיו? כן מה? הראש למה? כי זה שאלון מעצבן
מה הספקת לעשות היום? ללכת לביצפר, שעתיים לעשות חזרות לטקס סיום.. ולאכול.
כמה זמן את/ה מול המחשב היום? שעה. משעמם לך עכשיו? לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? עונה על שאלונים, רואה סרטונים ביוטיוב, בפורומים וקוראת פיקים.

shaharrr53

New member
ארכיון.

שם:שחר שם משפחה:-- חבר/ חברה/ בעל/ אישה:-- גיל:13 והרבה מין:
מספר זהות:אין לי מושג סוג דם:נראה לי B אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:לא יודע
גובה:1.65 משקל:57 תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?גדול את/ה יודע/ת שזה עיד על גודל הלב?כן
אכפת לך מזה?כן למה?לא יודע
בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?חחחחחחח חולצת בצפר שעלתה לי 25 את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?לא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות?לא את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך?מממש לא
לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי?לא מה השעה עכשיו?15:11 איפה בדקת?בשעון של המחשב למה דווקא שם?כי זה השעון הכי קרוב אליי מה הצלצול של הפלאפון שלך?עזבו,בושות
מתי הורדת אותו?לפני חודש+ את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?סתם לא היה לי מה לשים את/ה עייף/ה עכשיו?קצת למה?נרדמתי בשעה מאוחרת אתמול
מתי הלכת אתמול לישון?13:00 מה עשית עד אז?חיפשתי את האוזניות שלי יש לך יס או הוט?הוט מרוצה ממה שיש לך?קצת היית רוצה להחליף?כן מה הערוץ המועדף עליך?ויאודי,אמטיוי למה?ככה איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?סתם... כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום?לא יודע כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?שעתיים ביום זה הרבה לדעתך?לא מה את/ה עושה במחשב?
,מסנ' את/ה מסתכלת באתרי סקס?לא
את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?לאאאא את/ה משקר?לפעמים
את/ה נוהג לשקר הרבה?לא למי את/ה משקר הכי הרבה?לחברים שלי למה דווקא לו/ לה?לא יודע היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר?לא את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?אה? גנבת פעם?כן רצחת?לא נאפת?לא בגדת?כן התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?לא הרבצת?כן למי?כל מיני ילדים למה?יצורים יש לך זיכרון טוב?כן מה הטעם שלך במוסיקה?רוק~! מהי הלהקה האהובה עליך?רד הוט צ'ילי פפרס הזמר האהוב?אנתוני קידיס הזמרת האהובה?אין לי השחקן האהוב?ג'וני דפ השחקנית האהובה?אין לי הסרט האהוב?צ'ארלי בממלכת השוקולד[הושפעתי קשות מווילי] הסדרה האהובה?הפיג'מות למה דווקא הסדרה הזאת?כי זה מצחיק ממליץ/ה עליה?מאודדדדדד ז'אנר אהוב בטלויזיה:קומדיה ז'אנר אהוב בספרות:כלום מאכל אהוב?אורז בסמטי,אבוקדו למה דווקא המאכל הזה?כי זה טעיםםםם
איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת?
,
,
כמה כסף יש לך בקופה?42,000 זה הרבה לדעתך?כן כמה את/ה מבזבז/ת ביום?חחחח אולי 2 שקל על מה בעיקר?אוכל מבצפר באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב?בעיר עם מי?לבד למה דווקא איתו/איתה?מעניים מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא?כי הוא מסמל משהו שלי ושל רד הוט כואב לך משהו עכשיו?לא מה?-- למה?-- מה הספקת לעשות היום?ללכת לבצפר כמה זמן את/ה מול המחשב היום?נשאל כבר למעלה משעמם לך עכשיו?לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?רואה סרטונים ביוטיוב

עונה../images/Emo219.gif

שם:לוטן גיל:12 מין:נקבה מספר זהות:לא יודעת סוג דם:לא יודעת אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:Oo גובה:לא יודעת משקל:לא יודעת תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?בינוני את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?כן אכפת לך מזה?לא למה?כי ככה בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?בחיים לא!!!11 בחיים אני לא אמכור את החולצה בטי בום בירוק שלי P: את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?בד"כ לא את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך?לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי?כן מה השעה עכשיו?15:25 איפה בדקת?בשעון של המחשב למה דווקא שם?כי זה הכי קרוב מה הצלצול של הפלאפון שלך?גאנס&רוזס-נובמבר ריין מתי הורדת אותו?לפני חודש את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?אוהבת אותו את/ה עייף/ה עכשיו?כן למה?כי ככה מתי הלכת אתמול לישון?3:23 מה עשית עד אז?טלוויזיה,ניסיונות להכנת אייס קפה ביתי,בליסת 2 קופסאות גלידה :| יש לך יס או הוט?הוט מרוצה ממה שיש לך?כן היית רוצה להחליף?לא מה הערוץ המועדף עליך?הוט 3 למה?כי יש תוכניות טובות איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?האלופה,שנות ה70,מלך השכונה,אמריקן איידול [נגמר,אבל ראיתי],האוס [
],כשהיה-הטופ מודל הבאה ועוד כל מיני כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום?המון כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?המון זה הרבה לדעתך?אהא מה את/ה עושה במחשב?תפוז,איסיקיו,מסנג'ר את/ה מסתכלת באתרי סקס?חע,לאXD את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?לאXD את/ה משקר?לאP: את/ה נוהג לשקר הרבה?כןXD למי את/ה משקר הכי הרבה?להורים ומורים למה דווקא לו/ לה?ככה היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר?כן,אבל חייביםP: את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?לא תמיד גנבת פעם?כן רצחת?ג'וקים נאפת?שכחתי מזה בגדת?לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?לא הרבצת?כן למי?לילדה מעצבנת למה?כי היא מעצבנת יש לך זיכרון טוב?כבר לא מה הטעם שלך במוסיקה?טוב? P: מהי הלהקה האהובה עליך?מכ"ר,מיוז ודה יוזד הזמר האהוב?אין הזמרת האהובה?אין השחקן האהוב?ג'וני דפ השחקנית האהובה?אין הסרט האהוב?אין כרגע מיוחד הסדרה האהובה?כרגע האלופה [סיגי
] למה דווקא הסדרה הזאת?כי היא מעניינת,לא יודעת למה ממליץ/ה עליה?כן ז'אנר אהוב בטלויזיה:קומדיה ז'אנר אהוב בספרות:קומדיה,דרמה,סלאשXD מאכל אהוב?סלט,שניצל,צ'יפס למה דווקא המאכל הזה?כי הם טעימים איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת?לא יודעת כמה כסף יש לך בקופה?בארנק זה הרבה לדעתך?לא ממש,בזבזתי הרבה כמה את/ה מבזבז/ת ביום?המון על מה בעיקר?דיסקים באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב?של דיסקים עם מי?לבד למה דווקא איתו/איתה?-- מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא?כי הוא מלך! P: כואב לך משהו עכשיו?לא מה?כלום למה?ככה מה הספקת לעשות היום?לא הרבה כמה זמן את/ה מול המחשב היום?רבע שעהP: משעמם לך עכשיו?כן מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?כל מיני דברים

I L O V E MCR

New member
גזה שכמוך~~../images/Emo129.gif

הוו סלאשים:} מתוודה גמני אוהבת:} ועאלה על פרארד

sweet shir

New member
סלאש זה שליטה! ../images/Emo47.gif

לא של מכר, כי אני לא קוראת פיקים של מכר..
אבל בכלליות... 3>

sweet shir

New member
בהחלט! ../images/Emo6.gif

אני מכורה לסאלש.
זה עוד סיבה למה אנוכי פאג האג (אחת שאובססיבית להומואים להומואים
) XD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחח כה עכשיו שמתי לב.

אולי כי אני כל כך אוהבת אותם...... XDDDDDD כןכן!

mafakit

New member
אני אני אני אני!! ../images/Emo60.gif

שם:דרור שם משפחה:קרפפן..זה משו בגרמנית חבר/ חברה/ בעל/ אישה:אין גיל:14 מין:
מספר זהות:המ.. האמת שאני יודעת אותו.. משו שמתחיל ב204... אבל את השאר לא זוכרת.. סוג דם:א יודעת אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:שניה אני מביאה סרגל..
גובה:1.65 משקל:לא יודעת תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?סביר..קצת גדול את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?כן אכפת לך מזה?לא ממש למה?ככה בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?בחיים לא! חולצה של סימפל פלאן! את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?לא כל כך.. לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי?אולי.. מה השעה עכשיו?16:05 איפה בדקת?בשעון במחשב למה דווקא שם?הכי נוח להסתכל לשם מה הצלצול של הפלאפון שלך?welcome to my life של סימפל פלאן מתי הורדת אותו?מזמן את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?אוהבת אותו את/ה עייף/ה עכשיו?כן למה?כי היה לי קשה בבצפר..[5שעות חופשיות מתוך 6שעות לימודים..שעה אחת היה לנו שיעור אבל לא למדנו..] מתי הלכת אתמול לישון?3:20 בערך.. מה עשית עד אז?ראיתי טלויזיה יש לך יס או הוט?יס מרוצה ממה שיש לך?כן היית רוצה להחליף?לא מה הערוץ המועדף עליך?MTV למיניהם וYESTARS למה?כי יש שם תוכניות מעניינות ובMYV יש קליפים שאני אוהבת[אבריל
] איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?המוןןן כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום?הרבה כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?כמה שעות טובות.. זה הרבה לדעתך?כן מה את/ה עושה במחשב?מסן אייסי מייל פורומים ואתרים של להקות
את/ה מסתכלת באתרי סקס?לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?חח.. לא את/ה משקר?לא את/ה נוהג לשקר הרבה?לפעמים
למי את/ה משקר הכי הרבה?המ..מורות..["איחורים" וכאלה..] למה דווקא לו/ לה?כי אין לי כח להיכנס לשיעור.. היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר?בערך.. את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?כן גנבת פעם?כן..
מסטיק מהמכולת..
רצחת?לא נאפת?לא בגדת?לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?לא הרבצת?כן למי?הרבה.. למה?עיצבנו אותי יש לך זיכרון טוב?כן מה הטעם שלך במוסיקה?מצויין! חח.. מהי הלהקה האהובה עליך?סימפל פלאן
ויש עוד.. הזמר האהוב?המ.. אין כל כך.. הזמרת האהובה?אבריל לאבין
השחקן האהוב?ג'ראד לטו[כי הוא הורסס!!!
] ועוד אחד שאני לא זוכרת איך קוראים לו..
נראה לי ג'ק ניקולסון.. [מבוגר כזה.. הוא פשוט מצחיק..והוא שחקן מעולה!] השחקנית האהובה?ג'ולייה רוברטס הסרט האהוב?מת לצעוק, הצלצול, הטינה, אימה באמיתסוויל, בית השעווה, שרק, מולאן רוז' ועוד כמה... הסדרה האהובה?גיבוים,נמלטים,טירוף בבית,איך פגשתי את אמא,פאמילי גאי,ליטל בריטיין... למה דווקא הסדרה הזאת?כי זה מעניין..וחלק גם מצחיק..
ממליץ/ה עליה?מאוד! ז'אנר אהוב בטלויזיה:קומדייה,מתח ז'אנר אהוב בספרות:מתח מאכל אהוב?אוכל של אמא למה דווקא המאכל הזה?כי היא מבשלת הכי טעיםם... איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת?מקדונלדס,פיצה וכאלה.. כמה כסף יש לך בקופה?היה לי אבל בזבזתי בת"א המון..נשאר לי איזה 7ש"ח..XD זה הרבה לדעתך?לא כל כך.. כמה את/ה מבזבז/ת ביום?המ..לא הרבה..מדי פעם קונה משו בקיוסק של בצפר.. על מה בעיקר?ברד..או סוכריות חמוצות באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב?חנויות דיסקים,UFO,תומר... עם מי?חברים שלי למה דווקא איתו/איתה?כי כיף איתם.. מה האייקון האהוב עלייך?של התוכנה לכיווץ קבצים.. ALZip למה דווקא הוא?כי הוא חמוד כזה.. זה מן ביצה כזו עם עיניים ידיים ורגליים.. כואב לך משהו עכשיו?קצת.. מה?הגב.. למה?כי אני יושבת בצורה לא טובה מול המחשב..כבר הרבה זמן.. מה הספקת לעשות היום?להבריז משעה שביעית[עונש..על זה שהברזתי משעה אחרונה בשבוע שעבר..] כמה זמן את/ה מול המחשב היום?מאז שחזרתי מבצפר משעמם לך עכשיו?לא ממש מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?עונה על שאלונים
רואה טלויזיה..גולשת באינטרנט.. וכאלה..

להלהלה...

שם: נועה. שם משפחה: בן אפרים. חבר/ חברה/ בעל/ אישה: חח כלום. גיל: 14. מין: נקבה. מספר זהות: חח 311..... סוג דם: הו! אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: מה זה השאלות האלה?! גובה: 1.65 משקל: 15 קילו. תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? גדול, כמו הלב שלי. את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? חחח כן. אכפת לך מזה? לא. למה? כי גודל הלב לא באמת משפיע על האהבה שאתה מסוגל להעניק. בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? חח 10 שקל, היא מכוערת! את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? חח כמעט אף פעם לא. לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? לא, זה מראה שאתה יודע מה אתה שווה. את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא. לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? לא, זה מעיד שאתה יודע מה אתה שווה! מה השעה עכשיו? 16:30. איפה בדקת? במחשב. למה דווקא שם? כי ככה נוח. מה הצלצול של הפלאפון שלך? קח אותי של היהודים. מתי הורדת אותו? די מזמן. את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? הוא יפה אבל אני מתה לשירים אחרים אבל הפלאפון דפוק אז אי אפשר להוריד. את/ה עייף/ה עכשיו? קצת. למה? כי אני בן אדם עייף. מתי הלכת אתמול לישון? אחד-עשרה בערך. מה עשית עד אז? ראיתי טלויזיה. יש לך יס או הוט? הוט. מרוצה ממה שיש לך? כן. היית רוצה להחליף? לא. מה הערוץ המועדף עליך? שלוש נראלי. למה? לא יודעת, האלופה. איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? האלופה חח. כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? קצת, זה בחירה מוטעית מה שאמרתי! כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? המון שעות. זה הרבה לדעתך? כן. מה את/ה עושה במחשב? פורומים, ישראבלוג, מסנג'ר וכו. את/ה מסתכלת באתרי סקס? חחחחחח לעיתים. D: את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? חחח לא. את/ה משקר? כן. את/ה נוהג לשקר הרבה? לא. למי את/ה משקר הכי הרבה? חחח לתמר? למירב? הו! למה דווקא לו/ לה? חחח סתם בצחוק. היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? לא כזה אכפת לי, לפעמים שקר עדיף על אמת. את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? ברור... גנבת פעם? כן. רצחת? לא. נאפת? חח כן. בגדת? לא ממש. התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? חחח לא. הרבצת? כן. למי? מלא ילדים. למה? כי הייתי ילדה אלימה פעם. יש לך זיכרון טוב? לא. מה הטעם שלך במוסיקה? טעם מעולה. מהי הלהקה האהובה עליך? כנסיית השכל. הזמר האהוב? אביב גפן. הזמרת האהובה? חח בר בלפר? לא שומעת זמרות חוץ ממנה במישהו. השחקן האהוב? אין מישהו ספציפי. השחקנית האהובה? גם. הסרט האהוב? מישהו לרוץ איתו. הסדרה האהובה? האלופה. למה דווקא הסדרה הזאת? בלי סיבה. ממליץ/ה עליה? יאללה בכייף. ז'אנר אהוב בטלויזיה: סרטי איכת חח. ז'אנר אהוב בספרות: משמעות החיים כזה... פסיכלוגי. מאכל אהוב? סלט, פסטה. למה דווקא המאכל הזה? טעיייייייים. איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? כרובית. כמה כסף יש לך בקופה? מאתיים בערך. זה הרבה לדעתך? לא. כמה את/ה מבזבז/ת ביום? חח חמש שקל בערך. אה בעצם גם אוטובוס, אז 10. על מה בעיקר? אוטובוס, אוכל. באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? לא מתה על חנויות. עם מי? לא משנה.. למה דווקא איתו/איתה? מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? כי הוא מתוק כזה וחמודי. כואב לך משהו עכשיו? הראש טיפה טיפה טיפה. מה? הראש אומרים לכם! למה? כי החיים קשים. מה הספקת לעשות היום? חח ללמוד.. כמה זמן את/ה מול המחשב היום? שעתיים. משעמם לך עכשיו? לא. מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? חח עונה על שאלונים!!

דו רה מי פה סול לה סי דו. (איזה מקוריתD:)

שם: תמר. שם משפחה: אישי! חבר/ חברה/ בעל/ אישה: כלום. גיל: כמעט 14. מין: נ'. מספר זהות: O: אני לא כותבת כאן. סוג דם: אין לי שמץ. אבל נדיר מאד! אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: לא שאני הולכת למדוד... גובה: אין לדעת. משקל: 64564754 קילו! תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? ענק. את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? אכן. אכפת לך מזה? לא. למה? ככה. בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? חחחחחחחחחחחחחחחח(סליחה.) אפילו ב5 אגורות לא. את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא. יותר בכיוון של "בואנה, אני מכוערת". (ושמנה.) לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? ברור. את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא. לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? אכן. (אבל באמת בגלל שאין לי מה... חחחח) מה השעה עכשיו? 17:24 איפה בדקת? בשעון של המחשב כמובן. למה דווקא שם? כי זה הכי נגיש! מה הצלצול של הפלאפון שלך? הכוס הכחולה מתי הורדת אותו? מזמן! את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אוהבת. את/ה עייף/ה עכשיו? קצת. למה? ככה. מתי הלכת אתמול לישון? לא זוכרת.. מה עשית עד אז? הרבה דברים למי יש כוח לפרט. יש לך יס או הוט? הוט! מרוצה ממה שיש לך? וודאי. היית רוצה להחליף? לא. מה הערוץ המועדף עליך? לא יודעת! למה? ככה. איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? מלאמלאמלא. זה הרבה לדעתך? אכן. מה את/ה עושה במחשב? הרבה דברים. את/ה מסתכלת באתרי סקס? כל דקה. את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? ברור. את/ה משקר? כמובן. את/ה נוהג לשקר הרבה? לא. למי את/ה משקר הכי הרבה? לא יודעת. למה דווקא לו/ לה? ככה. היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? לא. גנבת פעם? לא. רצחת? לא. נאפת? לא. בגדת? לא אוף! התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? כמובן! הרבצת? כן. למי? לא יודעת ווואי איזה שאלון מעצבן! למה? יש לך זיכרון טוב? כן. מה הטעם שלך במוסיקה? מצויין. מהי הלהקה האהובה עליך? אין לדעת. הזמר האהוב? אביב. הזמרת האהובה? אין כזאת.. השחקן האהוב? גיא לואל?
חחח יש כמה. השחקנית האהובה? לא יודעת. הסרט האהוב? אין כל כך. הסדרה האהובה? חברים!!!
למה דווקא הסדרה הזאת? כי היא ממש חמודה ומצחיקה. ממליץ/ה עליה? וודאי. ז'אנר אהוב בטלויזיה: קומדיה! ז'אנר אהוב בספרות: ממ דרמה. מאכל אהוב? שניצל תירס טבעול וסלט יווני. למה דווקא המאכל הזה? כי זה טעים. איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? כל מיני. כמה כסף יש לך בקופה? אין לדעת. זה הרבה לדעתך? לא. כמה את/ה מבזבז/ת ביום? לא יודעת אוף! על מה בעיקר? אוטובוס(אבל זה כרטיסיה) באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? כל מיני. עם מי? למה דווקא איתו/איתה? מה האייקון האהוב עלייך?
ועוד! למה דווקא הוא? ככה. כואב לך משהו עכשיו? קצת. מה? ראש. למה? ככה. מה הספקת לעשות היום? בית ספר, מישהי כמו סבתא, ו... מחשב! כמה זמן את/ה מול המחשב היום? לא יודעת לא הרבה כל כך. משעמם לך עכשיו? לא. מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? מחשב!

../images/Emo65.gif

שם: נופר חבר/ חברה/ בעל/ אישה: חברה? גיל: 17 מין: כוס אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: 84 סמ' גובה: 171 משקל: 53? תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? דיי קטן את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? וואלה אכפת לך מזה? לא בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? 20 שקל?
את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא
לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? לא מה השעה עכשיו? 18:32 איפה בדקת? במחשב למה דווקא שם? ככה מה הצלצול של הפלאפון שלך? כעיקרון זה נרדם על החולות מתי הורדת אותו? מזמןןןןןן את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? סתם לא היה מה לשים את/ה עייף/ה עכשיו? ממש לא למה? כי ישנתי הרבה מתי הלכת אתמול לישון? 6 בבוקר מה עשית עד אז? אה יש לך יס או הוט? אין לי מרוצה ממה שיש לך? לא היית רוצה להחליף? כן מה הערוץ המועדף עליך? 22
למה? איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? כלום כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? רבע שעה בלחץ כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? לא יודעץ זה הרבה לדעתך? לאיודעץ מה את/ה עושה במחשב? הרבה את/ה מסתכלת באתרי סקס? חחח לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא את/ה משקר? כן את/ה נוהג לשקר הרבה? לא למי את/ה משקר הכי הרבה? מה היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? כולם משקרים לפעמים אוקי את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? חח כן גנבת פעם? כן רצחת? לא נאפת? מה זה בגדת? כן התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? כן הרבצת? כן למי? חברה למה? ככה יש לך זיכרון טוב? כן מה הטעם שלך במוסיקה? מגוון מדי מהי הלהקה האהובה עליך? דאת' קאב הזמר האהוב? אביתר בנאי הזמרת האהובה? רונה קינן, שילה פרבר. לאיודעת השחקן האהוב? לא השחקנית האהובה? לא הסרט האהוב? שמש נצחית הסדרה האהובה? לאיודעת ז'אנר אהוב בספרות: כל דבר שבוכים בסוף
מאכל אהוב? לא כמה כסף יש לך בקופה? אולי 5 שקל זה הרבה לדעתך? ממש כמה את/ה מבזבז/ת ביום? הרבה על מה בעיקר? שטויות באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? בגדים עם מי? מיטל למה דווקא איתו/איתה? ככה מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? ככה כואב לך משהו עכשיו? לא מה הספקת לעשות היום? קצת מתמטיקה ולישון כמה זמן את/ה מול המחשב היום? שעתיים משעמם לך עכשיו? לא

אספיר85

New member
יותר מתוחכם../images/Emo54.gif

יותר מתוחכם לענות על השאלה הזאת ב"כן, אני אשמח"

למעלה