שאלה

• פותח הנושא M n M
  • פורסם בתאריך

undervision

New member
ושוב אני צריך

"לקטול" אותך
אבל זה באמת בלי כוונה אל תקחי את זה אישי, מצטער אם אשמע קצת תקיף. אבל כן יש הבדל גדול בין גיל 13 לגיל 17, ובטח ובטח לכל מה שקשור למגיה. ובעצמך אמרת בהודעה אחרת "בתקופה של שינויים מהירים" זה תקופה מאוד דינמית. בל נשכח המתבגר עובר שינויים פסיכולגיים,וגופניים נרחבים, שאת זה אי אפשר להפריד מהעיסוק במגיה, בין מאגיה לפסיכולוגיה יש קשר מאוד הדוק, וגם בין מגיה לגוף יש קשר הדוק. אז אם הפסיכולגיה של המתבגר משתנה בין הגיאלים 13 ל 17 אז בטח ובטח, ההבדל בעיסוק במגיה קיים בין גיל 13 ו 17.

כרמית.

New member
פעם השבתי לטענה כזאת

באריכות. נסה לחפש במנוע החיפוש לפי שם המשתמש שלי. הסברתי שם בפרוטרוט את דעתי, מדוע סביבות גיל עשרים (פלוס מינוס) הוא המינימום הדרוש בעיניי לתחילת פרקטיקה מאגית (אך לא תיאוריה).

RainBird

New member
ו- תוספת קטנה אך חשובה רוב בובות הווד אינן משמשות לפגיעה, אלא לריפוי, להכלת רוח מגנה ועוד. רק זרם מאוד קטן בתוך תורת הוודו המתקרא בשם "בוקור" משתמש בבובות ובשאר הדברים בצורה שלילית. ומכיוון שה"לואות" הרוחות האחראיות על טקס הבוקור האפל שייכות א-ך ור-ק לבוקור עצמו בובת הקללה אינה נקרית בובת וודו, מכיוון שהמסורת ווהטקסים והחומרים הדרושים אינם מצויים אצל המאג המצוי, ובוודאי שלא בידיו של המאג המתחיל. ארדן

../images/Emo45.gifמסכים איתך../images/Emo70.gif

ועוד משהו בקשר ל-5 זה פוגע גם בהרחבת הקהילה..

לא...

זהו שלא סתם "נכנסים" לקהילה.. אם מתעסקים בזה ומתעסקים בכל הדברים שמסביב אז אתה כבר חלק מהקהילה.. אין לנושא הזה חוקים.. מזה איכות

jbu

New member
תמיד יש חוקי מוסר ...

תמיד יש חוקי מוסר, אני לא אומר שלא צריך לעזור בכלל אבל לא צריך לתת לבן אדם כזה שרוצה רק כשפים כדי ל"סגור חשבונות" יותר מידי מידע כדי שהוא יתחיל לעשות נזק, אם הוא בחור בדרך הזו הוא צריך להבין שהיא קשה אולי כך (בתקווה) הוא יתבגר ויעזוב את הרעיון הזה, ואנשים כאילו לא עוסקים באופן רציני במאגיה (כמו בהודעת פתחיה של הפורום) אלה מחפשים את הדרך הקלה, לדעתי שהם יתחילו לבד ויראו שזה לא כזה קל. כשאני אומר איכות אני מתכוון לאנשים שעוסקים באופן רציני במאגיה, ולא מחפשים שסתם נתן להם לחש להרוג בן אדם או משהוא, אנשים עם ענין בנושא או שיש להם סיכוים טובים לפתח עניין רציני.

אז זהו..

שזה לא יעבוד (כי אנחנו לא נמצאים כרגע במכושפות) ואז הם יבינו שצריך לקחת את הנושא הזה ברצינות
ובקשר לנושא הזה - אותו אחד לא אמר בשביל מה הוא רוצה את זה (נראה לי) אז למה להסיק ישר מסקנות

jbu

New member
תסתכל בכרטיס האישי שלו ותבין.

ואני לא מוכן לקחת את הסיכון ביצא איזה פוקס והוא יצליח קלוש עד כמה שיהיה ...

למעלה