שת"ב

~מנסה להגיב~../images/Emo107.gif

~אבל תקחו את זה בערבון מוגבל, אני לא כזאת מומחית לקפיצות. תקנו אותי אם טעיתי במשהו.~ אז ככה: בתמונה הראשונה את נראית נורא לחוצה עם הגב, כאילו את מקשיתה אותו בכוונה. הגב אמור להיות ישר ומשוחרר, לא תפוס ולחוץ. צריך לקחת טיפה יותר קשר עם הפה. כל הכבוד על המבט קדימה! בתמונה השנייה את נראית לפני התנועה. חוץ מזה התמונה די קטנה אז קשה לראות.

SNTQ

New member
וקרדיט על התמונה אני לא מקבלת?

חצפצפת! ובובה יש יותר יפות..

SNTQ

New member
מנסה להגדיל תתמונה

ותאיטו יש תמונות יותר יפות

ש נ י ס

New member
../images/Emo9.gif

ואני כל כך לא הולכת לשים בקפיצות
~אותה תמונה מההתפקדות..חח~

ש נ י ס

New member
תודה../images/Emo9.gifאבל למה למעלה אם אני לא

רוצה אותה למעלה... אני רציתי אותה ארוכה יחסית... ~לא שזה כזה ארוך..חח~ ואם הייתי מקצרת אז אני לא הייתי הולכת בקו אחיד עם הפה שלה..

ש נ י ס

New member
../images/Emo6.gif

תודההה.. חחח..צודקת..כמה דברים מעצבנים..חח.. ~לא מדברים על הארכובות..כי זה האוכף..חח~ ממ..אבל את יכולה להסביר לי מה לא בסדר בידיים..הן הולכות בקו ישר עם הפה של הסוסה...(באמת אני רוצה להבין..חח
) הרגל גם..במקום שצריך..(אבל שוב..האוכף..)

MorH

New member
../images/Emo174.gif מקווהו שתבינייי את ההסבר

העילג שלי ברגעעע שתשימי ת'ידיים כאילו לכיוון התנועה שלה ז"א שהידיים ילו את הפה שלה אז תוכלי להתרכך וברגע שאת שמה את הידיים אצלךךך הסוסה נתלית עליהם המושכות צריכות ליות קצרות וללוות לסוסה את הפה את צריכה כאילו להגיש לה אותם זה יותר לשים ת'ידיים קדימה וגם אגודלים למעלה שמעייי אני מבינה אותך אם לא תביני כי אני בעצמי לא הייתי מבינה חחחח חפרתי בלי להצליח להסביר =P המממ ורשמת שאת רצית אותה ארוכה אז גם אם את רוצה אותה ארוכה ומשוחררת אז בחיים לא מורידים ת'ידיים הידיים לא משתנות את אומרת כאילו שאם את רוצה שהיא כזה תחזיק את עצמה בכינוס גבוהה את מרימה את הידיים ?

ש נ י ס

New member
כה..אני מרמיה ידיים...יותר עובדת

מהאגן..יותר רגל...הכל כאילו הולך יותר אחורה... ככה אנחנו עובדים..ואם אנחנו רוצים ארוך..אנחנו מורידים את הידים... ובאמת לא הבנתי את ההסבר שלך..כי לדעתי לפחות, אני כן הולכת עם התנועה..וזה ממש לא קשור לאיפה שהיד שלי נמצאת..

../images/Emo45.gifמסכימה../images/Emo107.gif

לא יזיק להאריך את הארכובות באיזה 2 חורים, זה נראה כאילו את יושבת טיפה אחורה מדי באוכף, להאריך טיפה את הארכובות יעזור לך לשבת יותר באמצע.

ש נ י ס

New member
חח..תודה..הבעיה היא שה"אוכף" הזה

אי אפשר ממש לשבת עליו..הוא אוכף כזה מפלסטיק..אם מישו מכיר..וזה לא דבר נוח וזה, לדעתי לפחות, גם לא ממש אוכפ..אין לזה את אותה הנוחות..חח

ש נ י ס

New member
בשביל לא להרוס לסוסה את הגבנון

זאת סוסה עם גבנון גבוה..וזה האוכף היחד שהחווה יכלה להרשות לעצמה לקנות בשביל סוסת בצפר (שעכשיו היא גם סוסת פנסיון)

למעלה